IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Понякога истината се открива дори и на онези, които я мразят. Отразяващият кризата с ковид-19 и спечелил Пулицър на The Times редактор на NY Times Карлос Техада, умира на 49 от инфаркт ден след бустерна доза на Модерна. Двадесет и четири часа след като се е похвалил с набождането си в Инстаграм (https://www.instagram.com/crtejada/ ) вече е преселен във вечните ловни полета (нали е латинос). Неговите колеги поради (левичарската си олигофренията) си не разбират черната иронията на съдбата и дори дума не обелват в жалейката, а именно че умира часове след бустера (https://www.nytimes.com/2021/12/22/b...jada-dead.html ). Затова пък техен бивш колега редактор хвърля светлина върху мрака на неверието (https://techstartups.com/2021/12/25/...-booster-shot/ ). Няма как да бъде доказано, че умрелите от препаратите са повече от ковид жертвите по простата причина, че не се правят аутопсии на починали скоро след "ваксинация".
    Мисля, че доста по-малко на брой (физически или убедени) и твърде тихи щяха да са представителите на наУката и статистиката мършояди, ако съдбата им намигне дори веднъж чрез тяхни близки. Както виждате и това се случва. Естествено, че докато четат тези редове те не осъзнават написаното поради слабоумие.
    Тове е от един друг форум

    Преди малко по назад прочетох за данните от Австралия - потресаващо

    До момента 1000 починали от ковид и 420 в следствие от ваксините

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

      Аз да питам ти лично приложи ли препоръките в тази декларация?

      Или само я пускаш щото звучи добре
      Кои препоръки по конкретно или само така си пишеш, за спорта...?

      Коментар


      • Ето веднага новина по повод мнението на Берти И Математика как разбираш ли ЧАСТНОТО СЗО спонсорирано от производителите на ваксини / демек са на заплата в Пфайзер и ко/ и политиците давали на заден с ваксините .... Смешката на деня :-))))

        https://dnes.dir.bg/svyat/szo-nyama-...ya-na-godinata

        От друга страна се радвам за статията защото тя безспорно доказва, че ваксините причиняват смърт и разболяване ОТ вируса:.
        Ето как са се представили най-зле ваксинираните държави:
        130 Madagascar 49,590 случая, и 36 починали на милион С вируса.
        159 Congo 20,089 случая и 64 починали на милион С вируса.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

          bota живее втори живот именно заради лекарите, които нарича убийци... ако имаше мъжеството да застане с истинското си име зад тези думи, но като иде на изследвания или в болница е друг човек.


          трябва да уважаваме тези, които са цял ден на първа линия, когато ние чактаме по клавиатурите и превеждаме хибридки от фейса и тубата.
          Дали - що смених 10-на доктори докат намеря някой дет да съм доволен. И тука съм казвал колко доктори са ОТКАЗВАЛИ да ме лекуват щот ги псувам. Па и съм пращал епикризи и изследвания на 3 континента и 6-7 държави. Да ти казвам ли колко съм НАПСУВАЛ - то май няма болница дет да не съм, то и бамка няма и у форума са единици дет са спечелили доверието ми.
          Докторската система е СКАПАНА - целта им е да те изкарат болен, да те лекуват от какво ли не(измислено в 90% от случаите). Как па един не каза че нищо ми няма (освен на профилактичните прегледи). Как па един не ми остави старите хапчета ами все нови ми приписва и добавя. Нарочно ходя на различни и БЕЗ връзки - хем различно мнение хем им гледам сеира. Знам достатъчно за да получа това което ми трябва. Като им казвам че имам някакъв проблем и всички нищо ти няма, внушаваш си (никой дофтур не търпи да му дава БОЛНИЯ насоки и мнение). 3 месеца ходих с подут крак докато се сетят че от комбинацията от хапчета е проблема. Ама па ме изследваха за тромби, бля бля - оскубаха касата безсмислено ама па поне аз спокоен че НИЩО ми няма
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

          Коментар


          • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение


            Първите данни са от НСИ, но са за 2020 само. Предполагам до 1-2 месеца ще излязат данните и за 2021.

            Така че ще може да се види реално от извора с колко е спаднала средната продължителност на живот.

            А иначе повечето хора в интервала под 65 годишни дето вируса ги прибра и нямаха сериозни заболявания щяха да си поживеят поне още 10-тина годинки, следвайки логиката на средната продължителност на живот. А аз познавам няколко такива заминали си от вируса или от усложнения от него.


            Да, може да са били по-пълни, може да са имали нещо сърдечно, кръвно, диабет. Но всичко това с хапчета се поддържа дълго време.

            Баба ми последните 10-15 години пиеше хапчета за кръвно, а почина на 91 години (не от ковид малко преди пандемията). Малко след 75 прекара някакъв лек инсулт, обаче се възстанови напълно и си караше с хапчета. До 85 си беше пушка, абсолютно самостоятелна и си гледаше двора и градината. После вече с бастуна, майка ми трябваше да и помага чат пат, но като цяло си беше на 90% самостоятелна и спря вече градината да гледа.
            Това е дискусионен въпрос поредният/ и няма как да се докаже категорично. Отделни частни случаи не помагат за цялата картина.
            Единственият начин според мен е да се вземе средната възраст на починалите С вируса, средната продължителност на живота / починалите и БЕЗ вируса/ , както и ПРЕДИ вируса. И на тази база да си играем с вероятности. По цифрите, които съм видял към момента е че от тези които са починали С вируса единици биха минали 10+ години без да са се заразили / би имало някои изключения/ .
            Не може да се докаже също така ако бяха ваксинирани и пак вируса ги беше пипнал дали това щеше да ги спаси въобще и ако да с колко би им удължило живота... едва ли 10 години. Защото не може да сравняваме някой без ваксина починал С вируса с някой С ваксина , но БЕЗ вируса....Не е коректно - ваксината не пази от вируса. Освен това безспорно вреди МНОГО повече от официалната статистика и това ще има неизбежни последици в продължителността на живота и при възрастните хора.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

              Песи да имаш имот в Радомир е възможно и без да имаш родител от там...Въпроса беше имаш ли граовска кръв а не имаш ли имот по граовско.Религията и Бог са две много различни неща.На едно 99% от поповете освен хората да им се присмиват за друго не стават.Жалки същества.
              Да, доколкото знам корените са Граовски за примерно 150-200 години назад. Преди това рода на баща ми е дошъл там от юг / Родопите , Пирин, СМ не знам точно/ - руси и синеоки....На майка ми са там откакто има спомени.....

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

                Алтернативната я казаха истинските световни учени
                https://gbdeclaration.org/
                Беше публикувана на 4 Октомври 2020, само че тогава ви промиваха мозъците и не чувахте, а ахкахте по разни хирурзи в униформи и какъв локдаун ще има.
                Аз да питам ти лично приложи ли препоръките в тази декларация?

                Или само я пускаш щото звучи добре

                Коментар


                • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

                  Бота го беше смятал. Ако имаш желание на официалният сайт всеки ден има списък с починалите. Събираш 100 цифри на ден и ще разбереш средната възраст на починалите. На тази база пак твърдя че от тези хора не повече от 1% без вируса щяха да живеят 10 години повече. Ваксинацията ако не са били ваксинирани нямаше да помогне също на много от тях при среща с вируса. И в никакъв случай да доживеят 10 години повече / вируса нанася увреждания нали така при ранните версии особено? При тва като се разболееш не пита дали имаш ваксина или не /

                  ПП По линка от ДВ ако са верни цифрите , то това е много тревожно защото средната възраст на починалите С ковид / можеш да я получиш написах ти откъде/ може да се окаже НАД актуалната средна продължителност на живота у нас. Т.е. събитията от последните 2 години / недай боже ваксините/ са съкратили ПОВЕЧЕ живота на хората БЕЗ ковид от на тези заразени С него. Надявам се не трябва да разяснявам повече по тази част.

                  Първите данни са от НСИ, но са за 2020 само. Предполагам до 1-2 месеца ще излязат данните и за 2021.

                  Така че ще може да се види реално от извора с колко е спаднала средната продължителност на живот.

                  А иначе повечето хора в интервала под 65 годишни дето вируса ги прибра и нямаха сериозни заболявания щяха да си поживеят поне още 10-тина годинки, следвайки логиката на средната продължителност на живот. А аз познавам няколко такива заминали си от вируса или от усложнения от него.


                  Да, може да са били по-пълни, може да са имали нещо сърдечно, кръвно, диабет. Но всичко това с хапчета се поддържа дълго време.

                  Баба ми последните 10-15 години пиеше хапчета за кръвно, а почина на 91 години (не от ковид малко преди пандемията). Малко след 75 прекара някакъв лек инсулт, обаче се възстанови напълно и си караше с хапчета. До 85 си беше пушка, абсолютно самостоятелна и си гледаше двора и градината. После вече с бастуна, майка ми трябваше да и помага чат пат, но като цяло си беше на 90% самостоятелна и спря вече градината да гледа.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

                    Радомир дека е ? :-) Света се върти около ФМИ :-) Е виж в другата тема дори и сградата дет Лорда ми я фали е там :-)
                    Има различни градации и някои от тях са сложни за възприемане и осъзнаване - например дори и това дето сега пиша е било предопределено от дребната и невидима субатомна сволоч и сили. А осъзнаването на това не може да промени потока на събитията във времето в частност написаното във форума....
                    Всичко е безкрайност от невъзможна и немислима за нас математика/физика , но винаги има точен отговор в реалността.... без грешки.
                    Пак в тази схема твоят Човек може да е само статист.... здраве да му е :-)
                    Но всеки е ''свободен'' да вярва в каквото си поиска / отнася се и за мен/ . То също е предопределено и не може да се промени....
                    Ох ще избие на религия или атеизъм ама и затва са виновни онея дребните неща.... и накрая Фончо тариката на баба шофера ще напише в кви предопределени конспирации верват магъропитеците , та край по тази тема :-) Кой в каквото иска да си вярва :-)
                    Песи да имаш имот в Радомир е възможно и без да имаш родител от там...Въпроса беше имаш ли граовска кръв а не имаш ли имот по граовско.Религията и Бог са две много различни неща.На едно 99% от поповете освен хората да им се присмиват за друго не стават.Жалки същества.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение


                      Примерът не е релевантен.

                      Ситуацията е, по-скоро като на война. Трябва да положиш всички усилия всичко да свърши максимално бързо и с минимално количество жертви.


                      Лоши, неизпитани, калпави, ваксините за момента си изиграха ролята да намалят жертвите. Иначе каква беше алтернативата на ваксините?

                      Да седим заключени с години? Да оставим вируса да мине и да вземе максимално количество жертви?

                      В реалния живот изборът често е между зло и по-малко зло. Да избереш доброто рядко присъства като опция. Още повече като не знаеш кое е добро и лошо предварително.
                      Алтернативната я казаха истинските световни учени
                      https://gbdeclaration.org/
                      Беше публикувана на 4 Октомври 2020, само че тогава ви промиваха мозъците и не чувахте, а ахкахте по разни хирурзи в униформи и какъв локдаун ще има.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                        bota живее втори живот именно заради лекарите, които нарича убийци... ако имаше мъжеството да застане с истинското си име зад тези думи, но като иде на изследвания или в болница е друг човек.


                        трябва да уважаваме тези, които са цял ден на първа линия, когато ние чактаме по клавиатурите и превеждаме хибридки от фейса и тубата.
                        Това какво общо има по темата ? Огромна част от лекарите работят това за пари, комисионни екстри и т.н. За да не остана неразбран - лекуват те с метода и лекарствата от които получават комисионна, а не с това, което е най-добро за теб. Малко е прекалил с убийци както се е изразил, но за мен не е ок. Незнанието / или по-скоро познанието от преди няколко десетки години/ е огромно. Да , няма грешка АЗ лично съм обучавал професори и доценти за съвременни методи на лечение на определени неща. Носил съм им хиляди страници разпечатки от Nature, конференции, клинични изпитания и т.н. Ще повторя - тва на ЛИДЕРИТЕ у нас в съответните области. Може би поради комерсиализацията на лекуването у нас хората нямат време да следят какво се случва по света и ги интересува как всеки повод / болен човек/ да донесе кеш, но са много изостанали или се правят на такива поради предното....
                        Предполагам Бота е правил същото с неговият проблем.
                        Има единици светулки в собствените области и наистина заинтересовани и компетентни да помогнат / Левчо е един от тях/ без да те разглеждат като касичка. Трябва да ги пазим и почитаме много.
                        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 28.12.2021, 21:35.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

                          Бота го беше смятал. Ако имаш желание на официалният сайт всеки ден има списък с починалите. Събираш 100 цифри на ден и ще разбереш средната възраст на починалите. На тази база пак твърдя че от тези хора не повече от 1% без вируса щяха да живеят 10 години повече. Ваксинацията ако не са били ваксинирани нямаше да помогне също на много от тях при среща с вируса. И в никакъв случай да доживеят 10 години повече / вируса нанася увреждания нали така при ранните версии особено? При тва като се разболееш не пита дали имаш ваксина или не /
                          bota живее втори живот именно заради лекарите, които нарича убийци... ако имаше мъжеството да застане с истинското си име зад тези думи, но като иде на изследвания или в болница е друг човек.


                          трябва да уважаваме тези, които са цял ден на първа линия, когато ние чактаме по клавиатурите и превеждаме хибридки от фейса и тубата.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                            Според мен категорично никаква част от умрелите не е могла и една секунда да има повече живот.Не разбирам на базата на какво правиш това заключение

                            Няколко са тук, които имат за база висшата "ценност" - материален интерес!
                            Last edited by mikomikov; 28.12.2021, 21:01.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

                              Мисля че Матеев беше пусна тука данни с колко години е съкратил вируса средната продължителност на живот. Трябва да ги има някъде назад. Нямаш нужда от интеграли и пр.

                              Порових се из нета - е ти малко статистика и някакви уж изследвания.

                              Това изследва 2018-2020 и не хваща 2021 - дават го с три месеца.

                              https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/...-godina.513429

                              Второто го дава -
                              Третото място в тази печална класация е за България, където животът на мъжете се е съкратил средно с 1,96 години, а на жените – с 1,37 години.


                              https://www.dw.com/bg/%D0%BF%D0%B5%D...%B0/a-59721896
                              Бота го беше смятал. Ако имаш желание на официалният сайт всеки ден има списък с починалите. Събираш 100 цифри на ден и ще разбереш средната възраст на починалите. На тази база пак твърдя че от тези хора не повече от 1% без вируса щяха да живеят 10 години повече. Ваксинацията ако не са били ваксинирани нямаше да помогне също на много от тях при среща с вируса. И в никакъв случай да доживеят 10 години повече / вируса нанася увреждания нали така при ранните версии особено? При тва като се разболееш не пита дали имаш ваксина или не /

                              ПП По линка от ДВ ако са верни цифрите , то това е много тревожно защото средната възраст на починалите С ковид / можеш да я получиш написах ти откъде/ може да се окаже НАД актуалната средна продължителност на живота у нас. Т.е. събитията от последните 2 години / недай боже ваксините/ са съкратили ПОВЕЧЕ живота на хората БЕЗ ковид от на тези заразени С него. Надявам се не трябва да разяснявам повече по тази част.
                              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 28.12.2021, 21:16.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

                                Абе баяджа бяха ограничени в началото - като дойде пролетта на 2020. Спомняш си имаше блокади на големите градове.

                                А иначе и затова толкоз народ умря, щото нали не може 2 месеца без да пием на закрито. Ма пийте на открито, кой ви пречи.

                                Това, че свеждаш нещата до "пиене на закрито/открито" - (МИ) говори, че се опитваш да "бягаш" от истината.

                                Не е сложно да се разбере, но вие никога не я коментирате. А тя е ? Многолика е!

                                300 000 (минимум) пътуват ЕЖЕДНЕВНО с метрото...

                                КОЛКО ЛИ пътуват ЕЖЕДНЕВНО с останалите видове транспорт?

                                КОЛКО ЛИ пазаруват ЕЖЕДНЕВНО в повече от 30-40-те маркети в столицата? А по пазарите и в други магазини?

                                КОЛКО ЛИ пътуват с влаковете, а със самолетите?....

                                КОЛКО ЛИ ползват различни медицински услуги в болничните заведения и стоматологични такива?...

                                Ама как така НЕ са умрЯли?!?

                                Къде се мотаят тия - ЕЖЕДНЕВНО?!?

                                ​​​​​​

                                Коментар

                                Working...
                                X