Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
проблемът пред човек, който му се налага да взима решения за другите - визирам властите по света е много по-сложен и там не е толкова важно, че на песимиста и грую им минало без да разберат такива са милиони хора по света, а че болниците са препълнени с един %, които не го минават леко... и здравните системи не могат да лекуват хора болни от сърдечносъдови,онкологични и тн и тн.. защото с намален състав или карантинирани отделения.
защо Джокович - ами защото малкия човек него гледа (публична фигура) - 99% от хората мислят до прага на домът си, а мерките засягат обществото като цяло.
това, което виждам в темата е точно каквото и очаквах да се случи, когато излезе вируса - СВЕТОВНА ДЕЗИНФОРМАЦИОННА ВОЙНА - първи жертви на която сме всички екс-сателити от източния блок.
Помните ли сектите, вестник Психо, армията врачки - всичко, което ни заля след 89-та година - това са естествени процеси за 'разкрачени' общества след криза или в преход. В момента вестник Психо и алтернативите му се пренесоха във фейса и целокупния български народ гладно поглъща какви ли не 'новини'
искам да съм от прецаканите и да изляза глупак, но за съжаление все още сухата статиска на починалите от НСИ не ми дава основания да мисля, че Българите сме най-големите тарикати и модерния вестник психо от фейса е пътят и истината.
хубав ден ви желая
и всело посрещане на новата 2022 и най-вече да сме здрави всички!
останалото ще си го изработим
Коментар