Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеИ е точно така, както си го казал: "Просто се удрят в скафандъра и падат преди да проникнат в теб" за разлика от експерименталките, дето нито пазят от заразяване, нито намаляват смъртността.
3 449 нови случая на COVID-19 са потвърдени в България на 29/12/2021
79.44% ОТ СЛУЧАИТЕ ЗА ДЕНЯ НЕ СА ВАКСИНИРАНИ*
ПОЧИНАЛИ 162 за последното денонощие
92.59% от починалите за деня не са ваксинирани*
761 НОВОПОСТЪПИЛИ В БОЛНИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ
85.41% от тях не са ваксинирани*
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
при нас проблемът е, че не спазваме правила и сме тарикати. това ни излиза през носа.
аз ще бъда много щастлив ако се окаже, че вирусчето е т..ак работа, че ваксините са били излишни (ваксиниран съм тройно) и България премине без проблем през идващата вълна. ще се радвам да съм в групата на ваксинираните-балъци, защото това ще означава , че ще дадем малко жертви, а това всъщност е най-важното нещо.
за съжаление досега в цялата криза единственото добро беше първата вълна, когато се смяхме на генерал Годжи..тогава бая ни постресна човекът и в крайна сметка я преминахме без да усетим,защото спазвахме доста по-сериозно правилата, но това ни изигра лоша шега в следващите вълни, когато решихме, че морето е до колене и директно се изстреляхме в челните места на световните класации по тарикатлък в условия на криза.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- (https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/listovka-i-kratka-harakteristika-na-vaksinata-na-o/); (https://www.mh.government.bg/media/f...ka-moderna.pdf); (https://www.bda.bg/images/stories/do..._154181_bg.pdf); (https://www.mh.government.bg/media/f...n-covid-19.pdf
Всичко това го има на чист български език в линковете които съм дал в поста. Това са линкове към листовките на експерименталните препарати от Министерството на здравеопазването.
Колегата Песимист е прав, безпредметно е да се спори с радиотролочките по темата. Ще се включа отново след 4-5 месеца, когато ефектът от експеримента стане по-осезаем
Last edited by drainlan21; 30.12.2021, 12:48.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Е, малце се престараваш. За коклюш, шарка, полиомиелит, туберкулоза - това са по известните, те какви са, да не би да си блъскаме бустери през три месеца, за да не седнем в инвалидни колички.
за съжаление ковид-ът има вероятност да пипан с цел създаване на биологично оръжие, което със сигурност е мислено така, че за носител да ползват вирус, който трудно може да бъде 'хакнат' с ваксина или лек.
виж,че вече 2 пълни години не се пестят пари и цялата научна общност се бори с това нещо без някакъв ясен и траен(!) лек.
без да искам да обидя противниците на ваксините, но нещата малко ми приличат на средновековието и сблъсъкът на църква с наука.
научните хора са били обявявани за поклонници на дявола, а сега хората, които се опитват да създадат лек и ваксина са обявени за готвители на скрит геноцид над човечеството
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Не знам пиян ли си, или си се надрусал...
Такава глупост не бях чел отдавна....
Нито аз, нито някой друг съм чул да се е заразил с холера, едра шарка, туберкулоза, дифтерия и кво беше там още (за тях има истински, ефективни ваксини)....
И е точно така, както си го казал: "Просто се удрят в скафандъра и падат преди да проникнат в теб" за разлика от експерименталките, дето нито пазят от заразяване, нито намаляват смъртността.
И разбира се старите ваксини придобиват най-голяма сила не благодарение на действието си а на хигиената и подобреният стандарт на живот най-вече след 50-60те години.... Когато и без ваксини заболяванията са били на изчезване, а ваксините са циментирали само нещата и пазят от бъдещи греди.
Сегашното нещо обаче НЕ Е ваксина. То просто ползва МАРКЕТИНГОВО думата ваксина, за да покаже оФцете принудутелно-задължитеният характер на течността за всички и се възползва от генерално добрият имидж на думата ваксина до момента.
В същото време гледам във форума слугите на Кире са активирани и ни ''оазясняват'' ''ползите'' от ваксините.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеЕ, малце се престараваш. За коклюш, шарка, полиомиелит, туберкулоза - това са по известните, те какви са, да не би да си блъскаме бустери през три месеца, за да не седнем в инвалидни колички.
Продължавай да мислиш, и ще разбереш защо този вирус е подплашил лекарита по целия свят
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеА ти съзнаваш ли каква безсмислица си написал, многознайко
Значи другите ваксини създават около теб невидим защитен скафандър,
който не допуска до теб никакъв вирус или бактерия ??
Просто се удрят в скафандъра и падат преди да проникнат в теб
Такава глупост не бях чел отдавна....
Нито аз, нито някой друг съм чул да се е заразил с холера, едра шарка, туберкулоза, дифтерия и кво беше там още (за тях има истински, ефективни ваксини)....
И е точно така, както си го казал: "Просто се удрят в скафандъра и падат преди да проникнат в теб" за разлика от експерименталките, дето нито пазят от заразяване, нито намаляват смъртността.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Добре, прав си в разсъжденията. Но стигнахме дотам, след всичките мерки и щуротии, че чакаме да видим какво ще стане - отново сме в изходна позиция. И наистина е така.
аз ще бъда много щастлив ако се окаже, че вирусчето е т..ак работа, че ваксините са били излишни (ваксиниран съм тройно) и България премине без проблем през идващата вълна. ще се радвам да съм в групата на ваксинираните-балъци, защото това ще означава , че ще дадем малко жертви, а това всъщност е най-важното нещо.
за съжаление досега в цялата криза единственото добро беше първата вълна, когато се смяхме на генерал Годжи..тогава бая ни постресна човекът и в крайна сметка я преминахме без да усетим,защото спазвахме доста по-сериозно правилата, но това ни изигра лоша шега в следващите вълни, когато решихме, че морето е до колене и директно се изстреляхме в челните места на световните класации по тарикатлък в условия на криза.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеА ти съзнаваш ли каква безсмислица си написал, многознайко
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеБерти,
болднатият израз е сам по себе си безсмислица.
Предлагам на световната медицинска общност да престане да използва термина "ваксини" за експерименталките.
Ваксините (истинските и проверените) са ваксини точно защото спират да се заразиш.
Нека експерименталките, бустерите и тем подобните бъдещи варианти на бълвочите да се наричат с некъв друг термин - лекарите да си го измислят.
Експерименталките са обида за ваксините, каквито трябва да бъдат по учебник.
Коментар
-
в Европа стегнато се ваксинираха и сега има огромна група с по 2 ваксини, но вече минали 5-6 месеца и съответно ефекта пада. + стана ясно, че омикрона май май не се спира от ваксината, но зависи как се кара в крайна сметка.
мисля, че преди март ще имаме и алтернативна статистика - какво се случва в едно общество, което вярва повече на фейса от колкото на здравните си власти.
ако сте прави следва България да не ни засегне омикрона като в такава степен както западна Европа, че сме малко ваксинирани. като се изключат фалшивите ваксинирани вероятно е под 25% покритието.
- 1 like
Коментар
-
PCR-a не го смятам на едно с ваксините, за съжаление го слагам в графа - 'нищо ми няма', а после -'май е вирусче', после 'това са измислици', я тест ааа болен съм я още един... накрая поне 2 пцр-а на калпак + една торба лекарства от аптеката и тн и тн
като се тегли чертата ще видиш, че тарикатите в РБ сме се охарчили много повече за ПЦР + загубихме хора (над средната за последните 10г смъртност!!!!!) колкото един град с размерите на Силистра,Смолян,Самоков по избор.. само докато драскаме срещу ваксините и как мерките са геноцид (и такива глупости се изписаха).
хем не спазваме правилата, хем сме тарикати, хем накрая сме се охарчили сигурно челници в Европа за общо действащи лекарства и ПЦР-и и антигенни тестове.
а накрая си измиваме ръцете за глупостта си с лошата здравна система и световната конспирация.
сами си го причиняваме!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеhttps://blitz.bg/zdraveopazvane/prof...ews859910.html
Питат баба Радка - защо омикронът засяга предимно ваксинирани /в Западна Европа/, тя отговаря - защото няма неваксинирани /нищо, че ваксините трябваше да са решили проблема/. А тук на въпроса - защо само неваксинирани дават положителни тестове, не казва - защото няма ваксинирани. Оттук зрънце истина, оттам зрънце истина и накрая лъжата пременена в цялата истина. Вирусология от висш пилотаж си е това.
мисля, че преди март ще имаме и алтернативна статистика - какво се случва в едно общество, което вярва повече на фейса от колкото на здравните си власти.
ако сте прави следва България да не ни засегне омикрона като в такава степен както западна Европа, че сме малко ваксинирани. като се изключат фалшивите ваксинирани вероятно е под 25% покритието.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
https://blitz.bg/zdraveopazvane/prof...ews859910.html
Питат баба Радка - защо омикронът засяга предимно ваксинирани /в Западна Европа/, тя отговаря - защото няма неваксинирани /нищо, че ваксините трябваше да са решили проблема/. А тук на въпроса - защо само неваксинирани дават положителни тестове, не казва - защото няма ваксинирани. Оттук зрънце истина, оттам зрънце истина и накрая лъжата пременена в цялата истина. Вирусология от висш пилотаж си е това.Last edited by pinoccio; 30.12.2021, 10:41.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар