IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

    Researchers at three universities in Nigeria have studied the effects of ivermectin, which is used to treat river blindness and other medical conditions in humans, on male sperm count.According to them study, 85% of men taking ivermectin undergo sterilization.

    От Бангладеш нямаш ли някакви проучвания ?
    Ем пак е по добър източник от руските ти хибридки

    Коментар


    • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
      За феновете на ивермектина и прочие "доказани средства" (цитат песимистчо), дето нямали такива странични ефекти като ваксините:

      https://illinoisnewstoday.com/iverme...s-find/367625/
      Researchers at three universities in Nigeria have studied the effects of ivermectin, which is used to treat river blindness and other medical conditions in humans, on male sperm count.According to them study, 85% of men taking ivermectin undergo sterilization.

      От Бангладеш нямаш ли някакви проучвания ?

      Коментар


      • За феновете на ивермектина и прочие "доказани средства" (цитат песимистчо), дето нямали такива странични ефекти като ваксините:

        https://illinoisnewstoday.com/iverme...s-find/367625/

        Коментар


        • Нюрнбергски кодекс (пълен превод с кратко пояснение)

          Да напомним на псевдомедицинските фашисти, които не е задължително да са само лекари, за какво рано или късно (но все някога на този или онзи свят) ще бъдат съдени
          Пълен текст на Кодекса

          Първи международен кодекс за провеждане на експерименти с хора, Нюрнберг, август 1947 г., съставен в резултат от медицинския фашизъм на нацистите през Втората световна война

          1. Доброволното съгласие на отделния субект е абсолютно необходимо. Това означава, че участниците в изследването:

          – следва да бъдат законно упълномощени да дават съгласие;

          – следва да имат право на свободен избор;

          – трябва да дадат съгласие, без срещу тях да се използват елементи на намеса или употреба на сила, манипулация, измама, натиск, изкривяване на информация, или друга скрита форма на принуда или насилие;

          – трябва да притежават достатъчно информация и да разбират същността на представената им информация, за да могат да вземат решение за съгласие в контекста на достатъчно познания за проучването.

          Последната точка изисква, преди субектът на експеримента да вземе положително решение, да му бъдат разяснени:

          – същността, основните етапи, продължителността и целите на експеримента;

          – методите и средствата за провеждане на експеримента;

          – всички неудобства и вреди, които могат да се очакват в разумни граници в хода на експеримента;

          – влиянието, което може да бъде упражнено върху психическото или физическото здраве на човека в процеса на неговото участие в експеримента.

          Задължението и отговорността за получаване на законно съгласие се възлагат на всяко лице, което информира, насочва или набира лица за експеримента. Тези лични задължения и отговорност за тяхното неизпълнение не могат да бъдат прехвърлени на друго лице.

          2. Експериментът трябва да доведе до очакваните плодотворни резултати в полза на обществото, които не могат да бъдат получени чрез използване на други методи или средства. Резултатите не трябва по своя характер да бъдат случайни или излишни.

          3. Експериментът трябва да бъде разработен и базиран на резултатите от предварителни проучвания върху животни и познания за естеството на заболяването или други изследователски проблеми, така че очакваните резултати да оправдаят провеждането на експеримента.

          4. Експериментът трябва да се провежда по такъв начин, че да се избегне ненужно физическо и морално страдание и наранявания.

          5. Експериментът не трябва да се провежда, ако априори има основание да се смята, че може да настъпи смърт или субектът да понесе необратимо увреждане на здравето, водещо до осакатяване; освен, може би, онези експерименти, при които лекари, които провеждат експеримент, действат като субекти на изследването.

          6. Степента на възприемания риск никога не трябва да надвишава границата, определена от хуманитарната значимост на проблема, който експериментът трябва да реши.

          7. Трябва да се осигури подходящо обучение и подходящо оборудване, за да се защити субектът на експеримента от нараняване, увреждане или смърт.

          8. Експериментът трябва да се провежда само от квалифицирани учени – специалисти. Най-високата степен на предпазливост трябва да се упражнява на всички етапи от експеримента от тези, които организират или провеждат експеримента.

          9. По време на експеримента лицето-субект трябва да бъде свободно да избира: да участва в експеримента до края или докато субектът постигне такова физическо или психическо състояние, когато продължаването на експеримента му изглежда невъзможно.

          10. По време на проучването отговорният изследовател трябва да бъде готов да спре провеждането на експеримента на всеки етап, ако има основателни причини да смята, че продължаването на експеримента може да доведе до нараняване, увреждане или смърт на субекта в експеримента.

          Източник: The Nuremberg Code (1947), Mitscherlich A, Mielke F., Doctors of infamy: the story of the Nazi medical crimes. New York: Schuman, 1949: xxiii-xxv.

          * * * Кратко пояснение

          Медицинският фашизъм и съпътстващият го Ковидален култ маршируват върху целия Нюрнбергски кодекс и трамбоват ВСЯКО ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ – както във връзка с диктатите за маските, така и за експерименталните „ваксини“, но също и чрез „лечението“ с не по-малко експерименталните коктейли, включващи доказани отрови като ремдесивир.

          Важно е да се уточни и че един ден, съгласно Нюрнбергския кодекс, няма да бъдат съдени само Фатмаци, Ботокси, Кацаровци, Симидчиевци, Кунчевци, Катранджиевци, Кожухарки, Гломби и прочие фармацевтично-индуцирани тромби. Няма специален закон само за лекари, ако можем да наречем така съвременните Менгелета. Такива Кодекси и Конвенции засягат всички:

          – журналисти и издатели;

          – работодатели;

          – декани на университети и директори на училища;

          – прости математици и политици; представители на „изкуството“ и всевъзможни лица, подбрани да обслужват пропагандата на патологизирания тоталитаризъм.

          Изобщо всеки, упражнявал дори минимален натиск за участие в (псевдо)медицински експерименти, особено ако волно или неволно е спестил на вербуваните информация за рисковете и същинските цели на експеримента. Невежеството не е оправдание нито по светските, нито по Божите Закони. Както и при предишните Нюрнбергски процеси, не подлежат на уважание и неизбежните оправдания:

          „Просто си вършех работата…“ и „Само изпълнявах заповеди…“

          Престъпването на Нюрнберския кодекс предвижда и смъртно наказание. Дали в една бъдеща Европа, когато рано или късно ще се проведат следващите Нюрнбергски процеси, ще има смъртно наказание, не знам. Съмнявам се. Но знам, че не бих искал да съм на мястото на хуманоидите, които ще минават на конвейер през подсъдимата скамейка и завинаги ще останат с мутрите, имената и загубените си души от грешната страна на човешката история.
          https://www.otizvora.com/2021/09/140...ko-poyasnenie/

          Коментар


          • Малко данни от Израел:

            There were 607 deaths in August 2021.
            Deaths by vaccination status:
            Unvaccinated->218 (35.9%)
            1 dose->14 (2.3%)
            1+2->313 (51.6%)
            1+2+3->62 (10.2%)
            579 of the deaths (95.4%)->age 60+

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


              Радвам се че има поне още един човек който го разбира това за "личните лекари"... как е възможно човек който обслужва 2000 човека да се нарича "личен" за каквото и да било. Това е все едно жена ти да спи с 2000 човека и ти да си мислиш, че все още е само твоя.

              Да истината е че тези "лични лекари" дори не знаят имената на повечето си пациенти камо ли нещо повече.

              Мисля, че горната граница за "личните" отношения по принцип е някъде около 100-тина човека... и това в най-добрия случай, при всичко по-нагоре, няма нищо лично.

              Пълна заблуда е някой да си мисли, че личния лекар може да запомни дори имената на повече от 100-тина човека, а да им знае история на заболяванията и тн. да им даде някакво персонално лечение "лично за тях" е просто някакъв абсурд.

              Но иначе когато се пишат закони и тн... на личните лекари се гледа като някакви "богове", някакви такива същества с "безкрайна сила", които само като те видят и могат веднага да определят какво ти е... на база разбира се на това което "знаят за теб". Безумно порочна система направена сякаш не за да лекува хората, а точно обратното, да им пречи да се лекуват. Е резултата го виждаме... но все още повечето хора не разбират (или се правят, че не разбират) къде е проблема.



              Не знам защо, някой си мисли че трябва да евентуално да имаме по добра здравна система примерно от Германия или,, джендърите,, от скандинавието .

              Според ресурсите и демографията с която разполагаме мисля че здравната система на фона на цялата идиотия в държавата се справя на пук на всичко.
              Last edited by Майстора233; 09.09.2021, 00:25.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                "Здравната реформа, въведена в периода 1998-99, заложи един куп бомби, които сега избухнаха всички до една. Личните лекари бяха въведени с лъжата, че така всеки ще има „личен“ лекар, който ще се грижи специално за него. Истината, че ако един такъв лекар има няколко хиляди пациенти, то той няма как дори да им помни имената, камо ли да държи в главата си детайлната здравна история на всеки един, естествено, беше спестена. "

                Радвам се че има поне още един човек който го разбира това за "личните лекари"... как е възможно човек който обслужва 2000 човека да се нарича "личен" за каквото и да било. Това е все едно жена ти да спи с 2000 човека и ти да си мислиш, че все още е само твоя.

                Да истината е че тези "лични лекари" дори не знаят имената на повечето си пациенти камо ли нещо повече.

                Мисля, че горната граница за "личните" отношения по принцип е някъде около 100-тина човека... и това в най-добрия случай, при всичко по-нагоре, няма нищо лично.

                Пълна заблуда е някой да си мисли, че личния лекар може да запомни дори имената на повече от 100-тина човека, а да им знае история на заболяванията и тн. да им даде някакво персонално лечение "лично за тях" е просто някакъв абсурд.

                Но иначе когато се пишат закони и тн... на личните лекари се гледа като някакви "богове", някакви такива същества с "безкрайна сила", които само като те видят и могат веднага да определят какво ти е... на база разбира се на това което "знаят за теб". Безумно порочна система направена сякаш не за да лекува хората, а точно обратното, да им пречи да се лекуват. Е резултата го виждаме... но все още повечето хора не разбират (или се правят, че не разбират) къде е проблема.

                Коментар


                • https://www.facebook.com/anelia.petr...1214150301710/

                  The last Belarusian

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                    избираш си кой да те прекара. Който и да е като разбере че си лапни шаранче ще те хване на гола кукичка.
                    Затова четеш всякакви източници и спазваш подписа ми
                    Ох, ще чЕкам още подсказки

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

                      Вирус има и за съжаление е смъртоносен за някой, да. Идеята е, че не желаем да се налага насилствено ваксиниране, защото е такова. Който смята, че ваксината ще му помогне, нека се ваксинира. Това е

                      И от мен - съболезнования на роднините на починалите. Не мисля, че повече от хората, които се въздържат от суперлативи за ваксините - отричат, че има вирус. Не искаме да се ваксинираме, но не отричаме присъствието на вируса. Има и починали ОТ вируса, с различни съпътстващи заболявания. Има починали С вируса, при най-различни други заболявания.

                      Моята майка (един от случаите, върху които имам преки впечатления) - първоначално искаше да се ваксинира, но скоро промени мнението си. Не е ваксинирана, не желае да търсим лекарска помощ за нищо! Има си разни болежки и оплаквания, но не разчита на лекарства, нито пък на лекарска помощ.

                      Без ваксини - жива и здрава.

                      Това не е препоръка. Всеки знае себе си и САМ решава КАК да постъпи, за да живее.

                      И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБВИНЯВА ДРУГИТЕ за собствените си действия / бездействие!

                      Живот и здраве!
                      Last edited by mikomikov; 08.09.2021, 20:39.

                      Коментар




                      • Мнение на доктор за здравната ни и цялата управленска система

                        "Здравната реформа, въведена в периода 1998-99, заложи един куп бомби, които сега избухнаха всички до една. Личните лекари бяха въведени с лъжата, че така всеки ще има „личен“ лекар, който ще се грижи специално за него. Истината, че ако един такъв лекар има няколко хиляди пациенти, то той няма как дори да им помни имената, камо ли да държи в главата си детайлната здравна история на всеки един, естествено, беше спестена. Което създаде съвсем очевидна гигантска уязвимост – какво става, ако се случи епидемия или някакво друго мащабно бедствие, и пред личния лекар се изсипят огромен брой пациенти едновременно? Какво става, ако личният лекар е неспособен да си изпълнява задълженията? Е, дойде COVID и се видя какво става – огромен брой пациенти, които не могат да преминат през тази административна бариера, тъй като личният им лекар се е покрил, за да не се зарази, или самият той е в болница, борейки се за живота си с тежък COVID, или е починал от COVID. А процедурата по намиране на нов личен лекар е дълга и сложна и почти невъзможна в пандемична остановка...
                        Втората бариера между пациента и медицинската помощ са направленията – кой разумен човек може да си помисли, че в реалния свят винаги ще има по-малко разболели се от предварително фиксирания брой направления, не е ясно. Нито пък е ясно защо в пандемична обстановка се реши, че и за PCR тест ще трябват направления. Но се видя до какво водят те – до невъзможност човек да се тества без направление, което пък направление нямаше как да се вземе.
                        Защо самият тест не беше безплатен е още едно безумие, което едва ли щеше да го има, ако системата не беше поставена на „пазарни начала“. Престъпно е да искаш по над 100 лева за PCR тест в толкова бедна държава като България, ако целта ти е да спреш епидемията – естествено, че при такива условия повечето хора ще си крият симптомите, за да не плащат цената на теста (както и за да не бъдат карантинирани без компенсация за това). Което води до безконтролно разпространение на вируса. Създаде се и още един огромен проблем покрай тестването, с изискването на много места да има направен такъв тест при приемане в болница.
                        Лъснаха наяве и последствията от превръщането на болниците в търговски дружества и на отклоняването на огромна част от наличния за здравеопазване ресурс към частните болници, което доведе до масовото елиминиране на интензивни и заразни отделения в уж държавните болници (тъй като те не генерират печалба), до почти пълна липса на такива в частните (по същите причини), и до отчайваща липса на специалисти точно в областите, най-нужни за лечението на COVID.
                        Последствията от пренебрегването на научната инфраструктура на страната също се видяха. Страната има толкова нисък капацитет за тестване, защото в нея нито има развита биотехнологична индустрия, нито се инвестира в базови научни изследвания и така повечето хора, следващи съответните специалности, се изнасят в чужбина по най-бързия начин след завършването си. Съответно няма кой, къде и с какво да извършва масово тестване.
                        Общата административна некомпетентност и некадърност в държавата се проявиха във всичките си аспекти – имаше шест месеца между март и септември за подготовка за борба с неизбежната есенно-зимна COVID вълна, но абсолютно нищо не беше направено по въпроса."
                        Last edited by X_Y; 09.09.2021, 09:49.
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                          ....защото знае, че Бил Гейтс иска да му сложи чип и лично да го следи къде ходи и какво прави.
                          Това е мантрата за иронизиране и подигравка на тези, които не вярват на тези точно ваксини.
                          Но истината е, че тази ваксина не инсталира "чип", а инсталира "софтуер", ако трябва да бъдем точни. Не съвсем опознат и видим софтуер, инсталиран на "операционна система"(нашите тела и имунна система) измислена от НЯКОЙ друг. Която не е ясно как точно работи и какъв ще е ефекта от непознатия "софтуер".

                          А дали този "софтуер" не е умишлено зловреден или е просто с неясна функционалност....
                          Last edited by d333; 08.09.2021, 19:59.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

                            Д-р Аспарух Илиев е един от успешно реализираните в чужбина български специалисти. Бил е експерт по безопасност на ваксините към германската агенция по лекарствени средства, а от 2015 г. завежда лаборатория по инфекции на мозъка към университета в Берн, Швейцария. От началото на кризата с новия коронавирус той активно коментира ковид епидемията в социалните мрежи, като информира, отговаря на въпроси и оборва фалшиви и подвеждащи новини.

                            А ти кой си?
                            Ха, Боби пак на амбразурата, да брани честа на д-р Илиев ! Така скачаш, все едно ти е брат ! Кой съм аз няма никакво значение . По -добре коментирай глупостите на д-р Илиев . Дали не знае какво говори или говори каквото му спуснат ?!
                            Още от бисерите на д-р Илиев ...
                            https://skafeto.com/новини/balgarija...ите/148999/
                            Last edited by neon7; 08.09.2021, 23:33.

                            Коментар


                            • Акад. Петрунов: 10-12% е имунитетът след преболедуване
                              Ефектът на съществуващите сега ваксини по отношение на съществуващите варианти е много добър – не по-малко от 70% до 90% успеваемост и ефективност на ваксините, категоричен е акад. Петрунов.

                              ?!?!?!?!??!?!
                              Ето още един "учен" ИЗМАМНИК
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                                Кварталният алкохолик Ганчо никога не би си сложил ваксина, защото знае, че Бил Гейтс иска да му сложи чип и лично да го следи къде ходи и какво прави. Не че на Ганчо собствените му деца искат да го знаят къде е, жив ли е… И не че целият блок не му знае по минути графика на двете посещения, сутрин и вечер, на кварталната гаражна кръчма.
                                Ганчо никога не би си сложил ваксина, защото не знае какво има вътре (тъй де, никой не му е казал биохимичната формула на човека). Но иначе си купува ракия от 6 лв. за литър, на която на дъното се виждат неразтворени кристалчета от STEP-кайсия, a горе някакъв странен оранжев оцветител е дамгосал шишето. После замезва с кренвирши от тия, дето ако си ги ял, си ял всичко.
                                Ганчо никога не би си сложил ваксина, защото не е сигурен, като толкова бързо я направиха, дали има всички необходими сертификати и разрешителни, а? Той, по принцип, за друго, на тия бумаги много не държи и не ги и търси. Ракията, както казахме, си взема от една къща долу в махалата; тютюн за свиване му праща някакъв от Пазарджик, уж го изнасял от фабриката, макар че с тия боклуци напоследък, май го мете от някой склад; преди, мляко купуваше от багажника на онзи с golf-а пред супера, а яйца – от един колега, дето някакви му ги носели от село. Ама… как бе, тия ваксини, за нула време ги направиха и хоп, веднага всички сертификати!
                                Ганчо никога не би си сложил ваксина, понеже, цитира, здравето е от първостепенна важност и никой не може да му го застрашава. Той на профилактични прегледи не ходи, последно е ходил при личната за да вземе болничен, че да иде за риба. На зъболекар ходи само в краен случай, за вадене … то и зъби много не останаха. На доста места го наболява, ама не смее да иде на доктор, че той, ако има как и да диша ще му забрани. Обаче тия с ваксините само да смеят да дойдат да се занимават с неговото здраве…
                                Да не би да си се загрижила за кварталния алкохолик?
                                Ти ли си това, мъжо ти, баща ти?
                                Оти ревеш на чужд гроб ако не е?
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                                Коментар

                                Working...
                                X