IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май им спряха паричките на ваксинаторите....
    никой да не пише цял следобед.....
    Барбалячо, както винаги, е разбрал последен от всички.....
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Don 0815 Разгледай мнение

“Странно” увеличение на призивите да се тества за СПИН.

https://www.bbc.com/news/newsbeat-60323907.amp
      Е, ако ни готвят въздушно-капков СПИН, тогава вече и аз се зазиждам в мазето.

Да се надяваме, че тази повишена активност по темата в заради историческия превес на новозаразените от СПИН след хетеросекс пред тези с хомосекс в UK.

Коментар

• Не са виновни хората. Объркаха ги с пропаганда. По цял ден, всеки ден, разни професори, експерти и политици изказват противоположни мнения. Те объркват хората. Аз например слагам маска само, където е задължително. Защото за добро или лошо такъв е законът. Но има хора като жена ми, които повярваха на едната страна на пропагандата. Не е смешно - тъжно е. Даже като разхождаме кучето си слага маска. Наскоро си купи маска на Шайоми. С вентилатор... Прилича на Дарт Вейдър от Междузвездни войни... А в същото време се страхува и ваксина да си сложи. Гадовете причиниха много страдание на маса хора! И за какво - за 30 сребърника! Господ ще ги съди.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          .............
          ​​​​​​ Крайно време е тия двамата отдолу да спрат да си разменят кретеноидни реплики и да цапат темата

Ненавистта ти към мен е разбираема. Ти си "ваксиниран" с ДВЕ "ваксини", т.е. - ти си "защитен" от респираторни заболявания, все пак - за всеки случай се криеш в... бункера на скъпата..., край Париж... Добре е, че е тя!

Ненавистта ти към "ваксинираните" колеги (от твоя лагер!) - е неразбираема. Той (Пирамид) - е, досущ като Матросов! На амбразурата, с голи гърди - срещу всеки мой пост и в твоя защита, като "ваксиниран" (с ДВЕ ваксини, т.е. - чист антиваксър!)

Наистина, не съм предполагал, че може да бъдеш толкова подъл! Да вървиш срещу твоите съмишленици в тема, в която имате "единомислие"... Баси! Какво е направил от теб тоя Живот!

Коментар

• UK Health Security Agency

Обзор на доклада от 03.02.2022 за Ковид-19 ваксинацията:
            ”Ваксините” вредят повече, отколкото помагат.”

https://www.bitchute.com/video/256KlyHOlxJV/

Коментар

• И сега, след като осмислихме "новината", че от десетилетия - включително ДНЕС - при "новото" правителство, с министър-председател Кирчо П. от Харвард - 1000 лв. е заплащането, с което "задържаме" и "мотивираме" лекарите, призвани да се грижат за "Бъдещето на нацията" - разбираме, че то било лесно да си Премиер-министър...

Усмихваш се и ги изпращаш в странство... "ПарЕ нема!" Но иначе Харвардски знаел езика в Европа и общувал свободно.

Нека Барбарела ни отговори на елементарния въпрос: КОГА във Франция един млад лекар-педиатър би започнал с възнаграждение от 500 евро? СмЕх! 1000 лв. = 500 € ...

Зная, че Барбарела няма смислен отговор на горния въпрос. За сметка на това ще ни засипе с червено-сини числа за "смъртност"...

Децата, Барбарела, да бъдещето на всяка нация!

Е, има ли млад лекар, който почва с 500 € във Франция?

Коментар

• Показателно за здравеопазването в България, откъдето почват всички дискусии тук:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...lad-le-1211727

Средната възраст на личните лекари със специалност."Педиатрия" в България е ... 63.9 години!!!

Нищо против нямам, срещу лекарите-специалисти, които работят от десетилетия в своята област.

Все пак, младите трябва да.поемат "щафетата"... С 1000 лв. заплата?!?

Правителството на Кирчо П. Харвардски - вероятно си прави майтап с младите лекари? А, скоро го гледахме, усмихнат да се снима с красивите отличнички на тазгодишния випуск от млади лекар(К)и...

Извод: лесно е да се хилиш, Кирчо П. сред усмихнати момичета, ТРУДНО е да ГИ ЗАДЪРЖИШ в България с.... 1000 лв. заплата!

Кирчо, мамин! Да ти имам усмивката, мамин!
                Ще "оправиш" България на куково лято!

Коментар

• Норвегия: напълно ваксинирани 75%

Норвегия премахва почти всички оставащи мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса, тъй като е малко вероятно високи нива на разпространение на COVID да застрашат здравните услуги, каза премиерът Йонас Гар Стьоре, цитиран от Reuters. Пандемията вече не е основна заплаха за здравето на повечето от нас, "Омикрон" протича тежко много по-рядко и
                  ние сме добре защитени от ваксините, добари Стьоре.

Новите правила са в сила от днес. Според тях в страната вече няма да е необходимо спазване на дистанция от поне 1 метър, нито да се носят маски в затворени помещения. Нощните клубове и други места за забавление могат да възобновят напълно дейността си.

Заразените вече няма да бъдат изолирани. Вместо това им се препоръчва да си останат вкъщи за четири дни.
                  .
                  Държава Напълно ваксинирани Заболели / 1М Умрели / 1М Умрели / Заболели
                  1 Bulgaria 29,0% 148 425 4 975 3,4%
                  12 Lithuania 67,0% 295931 3 023 1,0%
                  16 Latvia 68,0% 263577 2 692 1,0%
                  23 France 77,0% 314 530 1 992 0,6%
                  29 Sweden 73,0% 224 299 1 551 0,7%
                  31 Estonia 63,0% 305053 1 578 0,5%
                  43 Denmark 81,0% 359921 683 0,2%
                  45 Finland 76,0% 100744 385 0,4%
                  46 Norway 75,0% 175324 275 0,2%
                  Last edited by barbaron; 13.02.2022, 14:38.

Коментар

• Putative neuropathogenic effects of SARS-CoV-2

Infection with severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) can lead to neuropsychiatric effects during acute COVID-19, including confusion, stroke, and neuromuscular disorders. These may arise from neuroinflammation, coagulopathy, neuronal injury, and possibly viral infection in the central nervous system. Causes of Long Covid symptoms affecting the nervous system may result from the emergence and persistence of these mechanisms.

Крайно време е тия двамата отдолу да спрат да си разменят кретеноидни реплики и да цапат темата
                    Last edited by barbaron; 13.02.2022, 14:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Толкова си препил, че не схващаш за какво се говори в поста ми.

Къде видя да говоря за доходите ми?
                      Вече съм казвал, че моите доходи са ми достатъчни, за да съществувам и се нося по "белия свят", ако и това напоследък да не е особено привлекателно за хората. Това е за моите доходи, за които НЕ става дума в поста, който цитираш.

Говоря за средствата, които държавата "отделя" за здравеОПАЗВАНЕ - на човек от населението - 280 евро, сравнени със СРЕДНО заделяните (ОТ ДЪРЖАВИТЕ от ЕС и Европа) - средно 3000 евро

ОсмислИ добре написаното, преди да ми "отговориш" .
                      1. ИЗОБЩО не пия
                      2. Изразяваш се объркано.
                      3. Отдавна си ми ясен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                        А ти, драги ми безименен микомиков, направи рака, щото, и тук, да вземаш тези 3000 евро, вместо да мрънкаш, и светът, ще стане с една идея поне, по-хубав. ЗА ТЕБ. Стига ни, дето Балбата мрънка, че и теб да слушаме. Дай си почивка, вземи кит-кат!
                        ...или Уискас

Толкова си препил, че не схващаш за какво се говори в поста ми.

Къде видя да говоря за доходите ми?
                        Вече съм казвал, че моите доходи са ми достатъчни, за да съществувам и се нося по "белия свят", ако и това напоследък да не е особено привлекателно за хората. Това е за моите доходи, за които НЕ става дума в поста, който цитираш.

Говоря за средствата, които държавата "отделя" за здравеОПАЗВАНЕ - на човек от населението - 280 евро, сравнени със СРЕДНО заделяните (ОТ ДЪРЖАВИТЕ от ЕС и Европа) - средно 3000 евро

ОсмислИ добре написаното, преди да ми "отговориш" .

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Още в началото Люк Монтание каза, че новият коронавирус е летящ ХИВ. И добави, че е "пипана работа". А от доскоро укриваните и излезли наяве записи това пролича много ясно. Защото той добре познаваше вируса на ХИВ като негов откривател, за което получи Нобелова награда. Логично е и субстанциите, наричани - ваксини, да съдържат в протеина елементите на вируса на ХИВ, след като трябва да наподобяват шиповия протеин на коронавируса. Затова в края на дните се Монтание пророкува, че неваксинираните ще спасят света, защото останалите биха били с компрометирана имунна система. И ако погледнем носителите на ХИВ - те са с доживотна поддържаща терапия, за да не хванат СПИН. Така и за ваксинираните остава предполагаемата възможност да бъде необходимо да прилагат някаква поддържаща терапия, като непрекъснато боцкане или нещо друго. Монтание си отиде малко преди да бъде записан като свидетел на Голямото жури, което подготвя Нюрнберг-2. Дали от само себе си или от старост, все пак беше на 90 години, остава неясно. На такъв човек е достатъчно да извикаш насреща му - бау, и той да се спомине. Както и да е. Неслучайно го изпратиха с тридневно мълчание по цялата световна преса. Срам и позор за Франция, която по принцип като никоя друга нация тачи своите герои. В Италия има един случай на рекордьор по кръводарителство. Учител, уволнен заради отказ да се ваксинира. Един ден получил покана за поредното си кръводаряване със странното обяснение, че търсели неваксинирани кръводарители. Естествено, за всичко случило се няма никакви проблеми. Защото проблемите са оставени за клетото население. Защо не съм тираджия, за да извадя това страшно оръжие - камиона. И да проехти Ботевото - "Я надуй, дядо, клаксона".
                          “Странно” увеличение на призивите да се тества за СПИН.

https://www.bbc.com/news/newsbeat-60323907.amp

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                            Отдавна си минал по тия пътища в ТВОЕТО.детство.

Като изключиш последните две причини с родителите ти, където унаследен ген може да е също причина при теб, ако желаеш - може да анализираш в подробности причината, която те подрежда сред "ваксинираните", любители на силни усещания, готови за саможертва в името на"науката".

.............

На практика ти си АНТИВАКСЪРЧЕ, докато не ни докажеш документално броят на инжектираните ти експериментални субстанции.

Не си длъжен, разбира се и имаш правото да се хвалиш колко много си "ваксиниран" срещу всички видове респираторни заболявания (от ЕДНА година)...

СмЕх в залата!

...............

В същото време, твоите опоненти - НЕ"ваксинирани"
                            ​преживяВАТ синдрома БЕЗПАРИЧИЕ в България (280 евро на човек за здравеопазване в България, срещу средно 3000 евро в ЕС)
                            А ти, драги ми безименен микомиков, направи така, щото и тук, да вземаш тези 3000 евро, вместо да мрънкаш, и светът, ще стане с една идея поне, по-хубав. ЗА ТЕБ. Стига ни, дето Балбата мрънка, че и теб да слушаме. Дай си почивка, вземи кит-кат!
                            ...или Уискас
                            Last edited by Pyramid; 13.02.2022, 14:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

а аз, преди около 2 не ми е смешно, а тъжно, колко е ефективна машината
                              Давоският Грейт ресет от лятото на '20та, явно си върви

Дали Ш. Петьофи пак би казал
                              Две неща ми трябват на земята -
                              те са любовта и свободата.
                              Жертвал бих живота безвъзвратно
                              за любов,
                              любовта да дам за свободата
                              съм готов

Съгласен съм с добре защитената теза.

Има малък нюанс, който е - или неразбираем за дамите, или - друга е причината, свързана с, по-скоро "пасивната" роля на женския пол във взаимоотношенията с мъжкия...

Това би могло да се приеме като свободно съчинение, но съм длъжен ПОНЕ да "поправя", или по-скоро - да допълня Шандор Петьофи... Все пак - Шандор е бил мъж.

Според мен, по-близо до реалността биха били стиховете на Шандор Петьофи - в следния вид:

"Три неща ми трябват на земята -
                              те са: сексът, любовта и свободата..."

Извинявам се, не търся конфронтация, но подозирам, че дамите някак не схващате нюансите и това си е логично за същността на женската природа (в конкретния казус)...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Е, сега ги разбрах вече антиваксърите

....
                                ​​​
                                Тези, които са страдали в детството....

Неблагоприятни преживявания от детството:
                                • неглижиране,
                                • физическо, психологическо или сексуално малтретиране
                                • израстване в дом при домашно насилие,
                                • злоупотреба с наркотици или алкохол
                                • други криминални деяния,
                                • родители, които се разделят или развеждат, изоставят детето
                                • родител с психично заболяване.

Отдавна си минал по тия пътища в ТВОЕТО.детство.

Като изключиш последните две причини с родителите ти, където унаследен ген може да е също причина при теб, ако желаеш - може да анализираш в подробности причината, която те подрежда сред "ваксинираните", любители на силни усещания, готови за саможертва в името на"науката".

.............

На практика ти си АНТИВАКСЪРЧЕ, докато не ни докажеш документално броят на инжектираните ти експериментални субстанции.

Не си длъжен, разбира се и имаш правото да се хвалиш колко много си "ваксиниран" срещу всички видове респираторни заболявания (от ЕДНА година)...

СмЕх в залата!

...............

В същото време, твоите опоненти - НЕ"ваксинирани"
                                ​преживяВАТ синдрома БЕЗПАРИЧИЕ в България (280 евро на човек за здравеопазване в България, срещу средно 3000 евро в ЕС)

Коментар

Working...
                                X