IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

Съжалявам, че ще те разочаровам, но кристалното кълбо не е мое
    https://glasnews.bg/zdrave/rekord-10...-u-nas-474554/
    Бяха дали инфо(забележи часа) само за брой заразени, според техни източници. Сега са го редактирали и са махнали това уточнение.
    Беше ми интересно дали ще се окаже вярно.
    Благодаря за разяснението!
    Някой има приятел в https://coronavirus.bg/bg/statistika и можже да разчита на вътрешно инфо
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Нептуне,

кажи откъде взимаш данните предварително?
      току-що чух по една от телевизиите новите бройки - точно 9 996.
      Не може да бъде....

Съжалявам, че ще те разочаровам, но кристалното кълбо не е мое
      https://glasnews.bg/zdrave/rekord-10...-u-nas-474554/
      Бяха дали инфо(забележи часа) само за брой заразени, според техни източници. Сега са го редактирали и са махнали това уточнение.
      Беше ми интересно дали ще се окаже вярно.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
        Някой може ли да обясни как цитирам лукумчев.
        "О-микрон заобикаля имунитета от ваксината"
        Сега пък "пробива имунитета"

Бах тез малоумия
        Когато човек не се усети навреме да спре с лъжите, така почва да се оплита, че чак става смешно.
        Бота, очаквай още нови "научни" открития от бушоните, които имат задача срещу съответното заплащане да се изправят пред широката публика за да я мамят, заблуждават и замазват очевидните факти, които говорят против ваксинирането.

Коментар

• Симптомите са симптоми на грип, настинка. Но, като добавиш маркетинговото брандиране, страха, непрекъснатите манипулации, тестове и ваксини, то се получава една гнусота, която убива или поне уврежда психиката. Ще има международни съдебни процеси за тези конспиратори.

Коментар

• Някой може ли да обясни как цитирам лукумчев.
            "О-микрон заобикаля имунитета от ваксината"
            Сега пък "пробива имунитета"

Бах тез малоумия
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

По описанието изглежда го караш леко ?
              Този път ваксиниран ли си ?

Не съм ваксиниран.
              Около мен хората масово, поне 60 -70 % са ваксани.
              Доста от тях го изкараха след нова година.
              Имаме интересен случай, боледувал с пневмония , ваксан и сега пак го изкара, този път сравнително леко.
              Аз съм с хрема. болки в гърлото, леко главоболие, болки в ставите и 37.5 температура.

Коментар

Прогноза преди официалните данни - 9996 заразени
                Нептуне,

кажи откъде взимаш данните предварително?
                току-що чух по една от телевизиите новите бройки - точно 9 996.
                Не може да бъде....

Коментар

Не е ли ясно - ваксините са супер и пазят. В болница са само неваксинирани и само те умират. Подават се и се вписват само данни за неваксинирани и за стъкмистиката по някой положителен тест на ваксиниран. Не е само у нас така...., но пък за сметка на това се лъже навсякъде яко.... Няма грешка в словореда :-)
                  Някой защо трябва да полага усилия да разбива тази илюзия ?!

Хубаво разбрахме ви.... ваксините не действат... ОК... какво правим?! Вие и маски и други мерки не искате?! Как смятате да се борим с това нещо?!

Аз не съм съгласен да му "легнем" и да чакаме, защото то няма да се "спре" само с "добри пожелания". Имаме два варианта, ваксини или други мерки... ако искаме някога да си върнем "стария живот"..... иначе започваме "нов живот", живот който няма нищо общо със стария, живот при който, тези които не се пазят или по някаква причина са в рискова среда, постепенно ще оредяват, лекарската и учителската професия ще станат нежелани, а голям процент от населението ще станат гробари. Това ли бъдеще искате за вас и за вашите деца, защото игнорирането на вируса ще ни доведе до там. Освен ако не стане някое чудо "вируса сам да си отиде". Но да разчитаме на "чудо" е мисля доста наивно.

Вече започва световна икономическа криза, отчасти провокирана и "подкрепена" от вируса, тази криза само ще се задълбочи. Тази криза ще бъде дважди по-силна в държави игнориращи вируса. Ние няма да сме някакъв "остров на нормалността", точно обратното ще бъдем територия която всеки ще отбягва.

Вълните започнаха да се прескачат една през друга, Омикрон дори не изчака Делта да си отиде... веднага ни "започна".

Миналата година е втора по смъртност за цялата ни история, имаме с около 40 000 човека надсмъртност. Това не е малко и изобщо не може да се обясни с някаква психологическа "истерия", не това не е никаква "истерия", това си е война, която за съжаление до момента губим.

Тепърва ще страдаме от последиците от "измисления вирус", дори вируса да си отиде още утре.

Аз вече познавам, човек който си отиде заради последиците от Ковид, който преболедува миналата година.... т.е. човека изкара 1 година след като оцеля след Ковид. Този човек не беше същия след като изкара относително тежък Ковид (в болница, без да са го интубирали). Вярваше си че ще се възстанови, (всички го вярвахме) . Но не... отиде си внезапно... малко след нова година, не от Ковид, а от последиците, които все още продължаваше да "долекува". (човека не е антиваксър, тогава все още нямаше ваксини).

Така ли ще си отиваме "на случаен принцип", това ли е "великото решение".... и който оцелее.

Аз знам той защо се зарази, свързано е с работата му... хората ще започнат да избягват определени професии, не се лъжете, никой не е чак такъв "герой" всеки ден да се бори с този вирус, а другите да му викат и плюят в лицето "нЕма такъв виРОз" .... и други подобни глупости. Наричат ги с всякакви епитети, а това са герои, всички тези хора са герои. Всички които се борят с вируса в момента, но за съжаление обществото вместо да ги подкрепя, крещи и излива цялата си злоба върху тях. Наричат ги какви ли не, все едно лекарите са виновни, с какво са виновни?! (Били им дали пари да участват в "световната конспирация" ). Това е толкова долна и гнусна лъжа, че нямам думи.

Радвам се че не съм лекар, защото нямаше да търпя и 5 минути цялата тази помия да ми се излива на главата и да продължавам да спасявам ненормалници.... да се оправят сами.
                  Last edited by Xman1; 18.01.2022, 06:34.

Коментар

Прогноза преди официалните данни - 9996 заразени
                    Яко

Коментар

• Интересно как при 829 нови хоспитализации, 161 починали, 551 излекувани, хоспитализираните намаляват от 5267 на 5223

Коментар

Преди да го обърнете на политика се запознайте с 1 ваксинатор който не е убил 1 човек / има информирано съгласие и лекаря не носи отговорност, но получава бонус за всяка ваксина
                        Благодаря! Отдавна не бях влизал там, та доста се изненадох на промяната в коментарите. Общественото мнение е променено, или нещо друго се е случило?

Коментар

• Прогноза преди официалните данни - 9996 заразени

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                            https://www.france24.com/en/20200327...at-coronavirus

Най-забавното е, че гадния мангъропитек е дарил 1 млн. евро за борбата с Ковид, докато ваксинаторите само смучат пари от пандемията.

Съобразявай се все пак с факта, че тукашните радетели на ваксините нищо не могат да ти отговорят!
                            Казаха вече няколко пъти да не коментираме Джоко! Те са нежни създания и може да ги нараниш душевно!

Живео, Джоко!

Коментар

• https://www.france24.com/en/20200327...at-coronavirus

Най-забавното е, че гадния мангъропитек е дарил 1 млн. евро за борбата с Ковид, докато ваксинаторите само смучат пари от пандемията.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Не може ли да се изтегли списъка с починалите и списъка с набодените. Един влукъп и ще излезе измамата.
                                Ама тодоров и Мангъров няколко пъти са казвали.
                                20% ваксани, 40% ненапълно ваксани и 40% непорочни са заразените и хоспитализирани.
                                Нищо не може да се извлече. Убеден съм че всички данни се мажат и фалшифицират до дупка. Толкова много случаи станаха публични за откровени измами - катастрофирали, изгорели и какви ли не са в списъка. Никой няма да остави публично достъпни данни, които да доказват каквото и да било в ущърб на ваксините.

Коментар

Working...
                                X