IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Преди да го обърнете на политика се запознайте с 1 ваксинатор който не е убил 1 човек / има информирано съгласие и лекаря не носи отговорност, но получава бонус за всяка ваксина/, но пък е набил кандидат пишман политик :-) Смея се , но това е тъжната реалност...
    https://dnes.dir.bg/obshtestvo/boy-d...-vaksina-video

ПП Да поясня - лекаря е косвена жертва на течностите. Ако има някаква съвест живота му от тук нататък ще бъде съсипан, но той просто е правил това, което са му наредили, а за убитият човек няма да понесе никаква отговорност. а УБИТИЯТ човек може да го впишат в списъка на жертвите С ковид.... Ваксините нямат нищо общо.... Малко екстрасмъртност за списъка на Берти....
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 18.01.2022, 00:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      стига вече с този Джокович - опита се да мине метър и все пак отиде в Австралия, но не му се получи.. сега се пише жертва
      Защо да стига, само защото завистта те изяжда от вътре то това не означава че на балканите не трябва да се радваме на нашите спортисти. За лека нощ специален поздрав от мен за всички почитатели на тениса: https://www.facebook.com/SedemOsmiTV...08544266792509

Подробности по темата на български например тук "В Сърбия гърми българска песен за Джокович": https://sportal.bg/news-2022011212513432763

Ето и отзвука при сърбите "NOLE GI POBEŽDAVA - BUGARI NAPISALI PESMU O ĐOKOVIĆU: Uzeli hit Lepe Brene i poslali JAKU poruku!": https://mondo.me/Sport/Ostali-sporto...djokovicu.html

Специално пускам припева и на български и на цветущият сръбски език за ужас на българо и сърбофобите
      Лудият Ноле ги побеждава,
      печели той балканска слава!
      Лудият Ноле ще ги финтира
      и няма да се ваксинира!
      Ludi Nole ih pobeđuje, nagrađen je sa balkanskom slavom,
      ludi Novak ima da ih fintira, i neće da se vakciniše".
      Last edited by vgc; 17.01.2022, 23:57.

Коментар

• създаване на Европейски фонд за обезщетение на жертвите на „ваксините срещу COVID‑19“

Европейският парламент,

— като взе предвид член 143 от своя Правилник за дейността,

А. като има предвид, че Европейската агенция по лекарствата вече изброява около един милион случая на нежелани реакции след поставянето на ваксини срещу COVID-19 :

- 435 779 за ваксината Pfizer BIONTECH,

- 373 285 за ваксината AstraZeneca,

- 117 243 за ваксината Moderna,

- 27 694 за ваксината Janssen

Б. като има предвид, че тези нежелани реакции понякога са тежки; Така например, около 75 000 души са получили сериозни неврологични последици след ваксината Pfizer;

В. като има предвид, че по данни на Европейската агенция по лекарствата ваксините срещу COVID-19 са имали фатален изход в Европейския съюз за около 5000 души, като от тях

- 4198 – за тази на Pfizer[2],

- 1053 – за тази на AstraZeneca,

- 392 – за ваксината Moderna,

- 138 – за ваксината Janssen;

Г. като има предвид, че Европейската комисия е договорила споразуменията за закупуване и не е пожелала фармацевтичните лаборатории да поемат своята отговорност; като има предвид, че членовете на ЕП не са имали достъп до договорите по време на преговорите;

1. призовава Комисията за създаването на фонд за обезщетение на жертвите на ваксините срещу COVID-19

(Данните се отнасят към октомври 2021)

https://www.europarl.europa.eu/doceo...1-0475_BG.html
        Last edited by Don 0815; 17.01.2022, 23:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Не е ли ясно - ваксините са супер и пазят. В болница са само неваксинирани и само те умират. Подават е и се вписват само данни за неваксинирани и за стъкмистиката по някой положителен тест на ваксиниран. Не е само у нас така...., но пък за сметка на това се лъже навсякъде яко.... Няма грешка в словореда :-)
          Някой защо трябва да полага усилия да разбива тази илюзия ?!
          Не може ли да се изтегли списъка с починалите и списъка с набодените. Един влукъп и ще излезе измамата.
          Ама тодоров и Мангъров няколко пъти са казвали.
          20% ваксани, 40% ненапълно ваксани и 40% непорочни са заразените и хоспитализирани.
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
            Минавам за малко, само да кажа, че трети път съм хванал ковид.
            Описвал съм тъдява двата предни пъти.
            Според децата това е нереално, а според мен съвсем закономерно поведение на такъв тип вируси.
            Така че мнението ми за ваксините е ясно, и с тях и без тях.......
            Пазете се, между грип и настинка е този път.
            Интсресно, но всяко прекарване си е съвсем различно.
            Как е възможно да има една болест и различни симптоми всеки път?
            По описанието изглежда го караш леко ?
            Този път ваксиниран ли си ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
              Днес в новините по Дарик радио, зам.директорът на РЗИ-Пловдив каза, че нямат информация колко от заразените и хоспитализираните са ваксинирани. Причина - липса на ресурси. Та тези хора, какви данни дават на управниците и ковид-портала? Щом в Пловдив е така (втори по големина град), кой знае как е в другите градове? Та май кризата тук се управлява с кристална топка си мисля.
              Не е ли ясно - ваксините са супер и пазят. В болница са само неваксинирани и само те умират. Подават се и се вписват само данни за неваксинирани и за стъкмистиката по някой положителен тест на ваксиниран. Не е само у нас така...., но пък за сметка на това се лъже навсякъде яко.... Няма грешка в словореда :-)
              Някой защо трябва да полага усилия да разбива тази илюзия ?!
              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 17.01.2022, 23:27.

Коментар

• "
                Из дневниците на Димчо Димов[/B][/SIZE]
                Разговор с Министерството на печените филийки

Добър ден! Ние сме от Министерството на печените филийки.

– Да, кажете!

– Новият тостер.

– Какъв нов тостер?

– Ами, трябва да си вземете нов тостер.

– Не ща никакъв тостер. Имам си един, който го наследих от майка ми, която го е наследила от нейната майка, а пък тя – от нейната. Супер си ми е тостерът.
                ......,.........

Вашият тостер е невалиден!" ......

В други условия тази реплика би предизвикала смях.

Интересно, толкова ли са недалновидни някои хора тук, които се правят, че не виждат на къде залита светът? За сега само това - залита в определена посока! Съвсем реално залита, но все още съм оптимист.

И същите "невиждащи" осмиват Световният # 1 - Джоко! И не проумяват какво се случва. Нещо повече: не проумяват какво ПРЕДСТОИ да се случва при подобни предпоставки.

Терор се задава, хорица мили!

На какво се надявате? Може би на неразработена все още пазарна ниша, която ще "компенсира" всеки нов режим? Дано сте направили правилно сметката си. Разбрахме, че интегралите не ви се отдават.

"Фурнаджийски лопати" винаги са се търсили.

Дано Светът си стъпи здраво на краката! Дано Австрия не се заиграе като Австралия.

Коментар

• Днес в новините по Дарик радио, зам.директорът на РЗИ-Пловдив каза, че нямат информация колко от заразените и хоспитализираните са ваксинирани. Причина - липса на ресурси. Та тези хора, какви данни дават на управниците и ковид-портала? Щом в Пловдив е така (втори по големина град), кой знае как е в другите градове? Та май кризата тук се управлява с кристална топка си мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                    АКО НЯМАШЕ ТАКИВА КАТО НОВАК, СВЕТЪТ БИ БИЛ ЕДНА ГНИЕЩА МАСА ОТ ЖИВИ ТРУПОВЕ, ВЕЧНО СЪГЛАСНИ С ВСИЧКО СПУСНАТО ОТ ГОСПОДАРЯ ИМ. И АЗ СЪМ НОВАК!

[ATTACH=CONFIG]n3857402[/ATTACH]

О, ако знаете само как го мразят.

Новак Джокович може да не участва в някакво си поредно състезание, но за разлика от родените колаборационисти, дръзна. Ще се пръснат от яд, че те винаги ще си останат презряни обществени отпадъци, а Новак ще се превърне в легенда и знаме за милиарди съзнателни хора. Впрочем, единствените все още живи на тази отровена планета.

Само като гледам отстрани тържеството на нисшите видове и виждам онази позната за мен посредственост, започвам да се замислям за бъдещето на света. Дали пък човешката раса вече не е умряла и няма кой да обяви нейната гибел? Не знам.

Зная, обаче, със сигурност, че Новак се доказа като достоен човек, който знае, че единственото благо на този пробит и умиращ свят е свободата.

Той, като много наши и чужди, също можеше да се нареди кротко на опашката за инжектиране и сигурно щеше само да спечели много милиони от това свое действие, но той предпочете да загуби, в името на човешкото си достойнство. Ако нямаше такива като Новак, светът би бил една гниеща маса от полуразложени, но живи трупове, които щяха да са вечно съгласни с всичко спуснато от господаря им. От такива индивиди Новия свят няма нужда. Излишни са.

И нямат място в Небесния Иерусалим!

Дали си дават ясна сметка тия полуживи конформисти, как щеше да изглежда нашия живот днес ако Христос беше съгласен с всичко земно?

И аз съм Новак.

Николай Марков
                    Ми то затова тука са надали вой..Ваксинираните са малцинство и да бъдат така добри да си мълчат.....Като станат мнозинство тогава може да говорят.Сега трябва просто да мълчат

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Кой Мохамед Али ... който знае, че въпреки титлата от олимпиадата в Рим няма да го пуснат в ресторант за бели и въпреки това решава да отиде?

Не е най-добрия пример за разлика с Джокович ...

​​​​​

​​​​​
                      Абе да ти кажа баш същото си е

Аз съм сигурен че Джокович е бил също толкова на ясно както и Али че ще бъде изхвърлен

Но едно е да те изхвърлят и позора да падне върху тях друго е да се обвиняваш че не си отишъл и не си ги предизвикал

Респект и на двамата

Коментар

вижте баща му какво каза преди месец-два

стига вече с този Джокович - опита се да мине метър и все пак отиде в Австралия, но не му се получи.. сега се пише жертва
                        Стига с тоя Джокович
                        Стига с тези конспирации за въвеждане на сертификати дето щели да ограничат свободата на хората
                        Стига с тези конспирации за задължителни ваксини това никога няма да стане

Ок кажи за какво да си говорим - Възраждане или Русия каквото кажеш такова

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Не за един друг ставаше въпрос ама то същото
                          е, така ми върви мисълта
                          отначало следва, после изпреварва
                          препоръка е

Коментар

• Из дневниците на Димчо Димов
                            Разговор с Министерството на печените филийки

Добър ден! Ние сме от Министерството на печените филийки.

– Да, кажете!

– Новият тостер.

– Какъв нов тостер?

– Ами, трябва да си вземете нов тостер.

– Не ща никакъв тостер. Имам си един, който го наследих от майка ми, която го е наследила от нейната майка, а пък тя – от нейната. Супер си ми е тостерът.

– Вижте сега. Тук ние сме направили съвсем нов тостер, който пече филийките по иновативната нано-графенова технология и ще замести всички остарели тостери, които сте получили по естествен начин.

– Ама аз съм си много доволен от моя тостер, пече филии и аз ги ям. Досега не съм имал никакви проблеми.

– Господине, Министерството на печените филийки вече е закупило тостери за цялото население. Няма как. Ще трябва да ви подменим тостера.

– Значи, не ме интересува какво е това тъпо министерство. Имам си тостер, който работи. Точка.

– В такъв случай ще приемем закон за общонационална подмяна на тостерите и който откаже да си го смени, ще бъде глобен и ще му бъде забранено да излиза навън. Даже ще въведем специален документ за сменен тостер, който ще ограничи правата на тия, които карат със старите си тостери.

– Хубаво! Покажете ми какъв е тоя тостер и защо е толкова хубав.

– Не, не! Не може да ви показваме тостера, щото е забранено.

– А може ли само да видя какво има в описанието на тостера?

– Ммммм, точно описанието на тостера е търговска тайна и ще можете да го видите след 175 години.

– Но господине, аз след толкова години няма да съм жив.

– Това вече не е наш проблем. Такъв е законът.

– А гаранционна карта?

– Тъй като тоя тостер ще бъде въведен във всички домакинства, без изключение, той няма да има гаранционна карта.

– Оп! Как така няма да има гаранционна карта? Нали може да се счупи, да изгори, да направи късо съединение? Той даже може да ме убие. Тостер е това, не е шега работа.

– Разбирам накъде биете, ама това вече е ваш проблем.

– Как така не е е ваш проблем? Аз си имам тостер и не желая да го сменям, вие ми натрисате някакъв нов тостер без гаранция, без техническа документация и накрая това било мой проблем.

– Да, но ние сме ви приготвили също резервен тостер.

– Не ща резервен тостер, човеко! Имам си тостер и той работи отлично.
                            – Спокойно, даже имаме един подсилващ тостер, който ще бъде като помощник на първите два тостера и после ще ви доставяме по един на всеки три месеца.

– Ама това е ненормално. Това означава аз през цялото време да се занимавам с тостери, които не желая. Това е тъпо, още повече че си имам тостер.

– Вашият тостер вече е невалиден.

– Как така невалиден? Та той си работи. Включвам го и пече филийки. Точка. Не ща нищо повече от тоя тостер и не желая вашите тостери!

– Няма как. Тостерите са закупени и внесени. Всички тостери на територията на страната ще бъдат подменени с нови. Даже правителството е закупило тостери за следващите трийсет години.

– Край! Писнаха ми вашите глупости. Отказвам се от печените филийки. Няма да ползвам тостер.

– Значиии, такъв вариант не съществува, защото според новия закон тия, които отказват да ползват тостер и да ядат печени филийки, ще бъдат най-жестоко наказвани. Даже в най-дeмoкpaтичните държави вече антитостерите са затворени в концентрационни лагери, докато им омекнат убежденията относно новите тостери.

– Ама аз не съм антитостер. Имам си тостер.

– Край на разговора. Полиция! Арестувайте тоя антитостер и го изпратете да се поправя. Ама ха, тук има законност и ред, които са задължителни за всички свободни и дeмoкpaтични хора.

Коментар

Сори, че ти развалям идеала за герой, НО ако Джокович беше герой и защитник на свободния спорт - трябваше да отиде на някой мост на река САВА и да си извхърли трофей или символ от Аустрелиън Оупън и да каже " Аз съм протива това да ме задължават да се бода! Майнта и на титлата, майна му на наградния фонд, майната ви на всички! " (със сигурност като сърбин щеше да го каже много по-цветисто)

Тогава ако, че съм ваксиниран щях да кажа - това е корав човек - Евала!

А той какво направи, опита се да мине метър и се оплете в лъжите си и той и агентът му , а за баща му нямам думи.

Сори брат, но вземи прочети биографията на Касиус Клей или Мохамед Али (както ти харесва) и тогава прави аналози.

Велик тенесист да, но за сърце.. няма сърце на лъв. Това е.
                              Кой Мохамед Али ... който знае, че въпреки титлата от олимпиадата в Рим няма да го пуснат в ресторант за бели и въпреки това решава да отиде?

Не е най-добрия пример за разлика с Джокович ...

​​​​​

​​​​​

Коментар

вижте баща му какво каза преди месец-два

Ако беше като теб и мен щеше да се факне и да спечели. Но той избра обратното, за което трябва да бъде поздравен. Поздравен и заради ината си да си отстоява гледната точка

Има едно писание на сесил каратанчева, прочети го/ ако искаш разбира се/

Коментар

Working...
                                X