Симптомите са симптоми на грип, настинка. Но, като добавиш маркетинговото брандиране, страха, непрекъснатите манипулации, тестове и ваксини, то се получава една гнусота, която убива или поне уврежда психиката. Ще има международни съдебни процеси за тези конспиратори.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
По описанието изглежда го караш леко ?
Този път ваксиниран ли си ?
Не съм ваксиниран.
Около мен хората масово, поне 60 -70 % са ваксани.
Доста от тях го изкараха след нова година.
Имаме интересен случай, боледувал с пневмония , ваксан и сега пак го изкара, този път сравнително леко.
Аз съм с хрема. болки в гърлото, леко главоболие, болки в ставите и 37.5 температура.
Коментар
-
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнениеПрогноза преди официалните данни - 9996 заразени
кажи откъде взимаш данните предварително?
току-що чух по една от телевизиите новите бройки - точно 9 996.
Не може да бъде....Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеНе е ли ясно - ваксините са супер и пазят. В болница са само неваксинирани и само те умират. Подават се и се вписват само данни за неваксинирани и за стъкмистиката по някой положителен тест на ваксиниран. Не е само у нас така...., но пък за сметка на това се лъже навсякъде яко.... Няма грешка в словореда :-)
Някой защо трябва да полага усилия да разбива тази илюзия ?!
Хубаво разбрахме ви.... ваксините не действат... ОК... какво правим?! Вие и маски и други мерки не искате?! Как смятате да се борим с това нещо?!
Аз не съм съгласен да му "легнем" и да чакаме, защото то няма да се "спре" само с "добри пожелания". Имаме два варианта, ваксини или други мерки... ако искаме някога да си върнем "стария живот"..... иначе започваме "нов живот", живот който няма нищо общо със стария, живот при който, тези които не се пазят или по някаква причина са в рискова среда, постепенно ще оредяват, лекарската и учителската професия ще станат нежелани, а голям процент от населението ще станат гробари. Това ли бъдеще искате за вас и за вашите деца, защото игнорирането на вируса ще ни доведе до там. Освен ако не стане някое чудо "вируса сам да си отиде". Но да разчитаме на "чудо" е мисля доста наивно.
Вече започва световна икономическа криза, отчасти провокирана и "подкрепена" от вируса, тази криза само ще се задълбочи. Тази криза ще бъде дважди по-силна в държави игнориращи вируса. Ние няма да сме някакъв "остров на нормалността", точно обратното ще бъдем територия която всеки ще отбягва.
Вълните започнаха да се прескачат една през друга, Омикрон дори не изчака Делта да си отиде... веднага ни "започна".
Миналата година е втора по смъртност за цялата ни история, имаме с около 40 000 човека надсмъртност. Това не е малко и изобщо не може да се обясни с някаква психологическа "истерия", не това не е никаква "истерия", това си е война, която за съжаление до момента губим.
Тепърва ще страдаме от последиците от "измисления вирус", дори вируса да си отиде още утре.
Аз вече познавам, човек който си отиде заради последиците от Ковид, който преболедува миналата година.... т.е. човека изкара 1 година след като оцеля след Ковид. Този човек не беше същия след като изкара относително тежък Ковид (в болница, без да са го интубирали). Вярваше си че ще се възстанови, (всички го вярвахме) . Но не... отиде си внезапно... малко след нова година, не от Ковид, а от последиците, които все още продължаваше да "долекува". (човека не е антиваксър, тогава все още нямаше ваксини).
Така ли ще си отиваме "на случаен принцип", това ли е "великото решение".... и който оцелее.
Аз знам той защо се зарази, свързано е с работата му... хората ще започнат да избягват определени професии, не се лъжете, никой не е чак такъв "герой" всеки ден да се бори с този вирус, а другите да му викат и плюят в лицето "нЕма такъв виРОз" .... и други подобни глупости. Наричат ги с всякакви епитети, а това са герои, всички тези хора са герои. Всички които се борят с вируса в момента, но за съжаление обществото вместо да ги подкрепя, крещи и излива цялата си злоба върху тях. Наричат ги какви ли не, все едно лекарите са виновни, с какво са виновни?! (Били им дали пари да участват в "световната конспирация" ). Това е толкова долна и гнусна лъжа, че нямам думи.
Радвам се че не съм лекар, защото нямаше да търпя и 5 минути цялата тази помия да ми се излива на главата и да продължавам да спасявам ненормалници.... да се оправят сами.Last edited by Xman1; 18.01.2022, 05:34.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнениеПрогноза преди официалните данни - 9996 заразени
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеПреди да го обърнете на политика се запознайте с 1 ваксинатор който не е убил 1 човек / има информирано съгласие и лекаря не носи отговорност, но получава бонус за всяка ваксина
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеhttps://www.france24.com/en/20200327...at-coronavirus
Най-забавното е, че гадния мангъропитек е дарил 1 млн. евро за борбата с Ковид, докато ваксинаторите само смучат пари от пандемията.
Съобразявай се все пак с факта, че тукашните радетели на ваксините нищо не могат да ти отговорят!
Казаха вече няколко пъти да не коментираме Джоко! Те са нежни създания и може да ги нараниш душевно!
Живео, Джоко!
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://www.france24.com/en/20200327...at-coronavirus
Най-забавното е, че гадния мангъропитек е дарил 1 млн. евро за борбата с Ковид, докато ваксинаторите само смучат пари от пандемията.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Не може ли да се изтегли списъка с починалите и списъка с набодените. Един влукъп и ще излезе измамата.
Ама тодоров и Мангъров няколко пъти са казвали.
20% ваксани, 40% ненапълно ваксани и 40% непорочни са заразените и хоспитализирани.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Преди да го обърнете на политика се запознайте с 1 ваксинатор който не е убил 1 човек / има информирано съгласие и лекаря не носи отговорност, но получава бонус за всяка ваксина/, но пък е набил кандидат пишман политик :-) Смея се , но това е тъжната реалност...
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/boy-d...-vaksina-video
ПП Да поясня - лекаря е косвена жертва на течностите. Ако има някаква съвест живота му от тук нататък ще бъде съсипан, но той просто е правил това, което са му наредили, а за убитият човек няма да понесе никаква отговорност. а УБИТИЯТ човек може да го впишат в списъка на жертвите С ковид.... Ваксините нямат нищо общо.... Малко екстрасмъртност за списъка на Берти....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 17.01.2022, 23:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениестига вече с този Джокович - опита се да мине метър и все пак отиде в Австралия, но не му се получи.. сега се пише жертва
Подробности по темата на български например тук "В Сърбия гърми българска песен за Джокович": https://sportal.bg/news-2022011212513432763
Ето и отзвука при сърбите "NOLE GI POBEŽDAVA - BUGARI NAPISALI PESMU O ĐOKOVIĆU: Uzeli hit Lepe Brene i poslali JAKU poruku!": https://mondo.me/Sport/Ostali-sporto...djokovicu.html
Специално пускам припева и на български и на цветущият сръбски език за ужас на българо и сърбофобите
Лудият Ноле ги побеждава,
печели той балканска слава!
Лудият Ноле ще ги финтира
и няма да се ваксинира!Ludi Nole ih pobeđuje, nagrađen je sa balkanskom slavom,
ludi Novak ima da ih fintira, i neće da se vakciniše".Last edited by vgc; 17.01.2022, 22:57.
Коментар
-
създаване на Европейски фонд за обезщетение на жертвите на „ваксините срещу COVID‑19“
Европейският парламент,
— като взе предвид член 143 от своя Правилник за дейността,
А. като има предвид, че Европейската агенция по лекарствата вече изброява около един милион случая на нежелани реакции след поставянето на ваксини срещу COVID-19 :
- 435 779 за ваксината Pfizer BIONTECH,
- 373 285 за ваксината AstraZeneca,
- 117 243 за ваксината Moderna,
- 27 694 за ваксината Janssen
Б. като има предвид, че тези нежелани реакции понякога са тежки; Така например, около 75 000 души са получили сериозни неврологични последици след ваксината Pfizer;
В. като има предвид, че по данни на Европейската агенция по лекарствата ваксините срещу COVID-19 са имали фатален изход в Европейския съюз за около 5000 души, като от тях
- 4198 – за тази на Pfizer[2],
- 1053 – за тази на AstraZeneca,
- 392 – за ваксината Moderna,
- 138 – за ваксината Janssen;
Г. като има предвид, че Европейската комисия е договорила споразуменията за закупуване и не е пожелала фармацевтичните лаборатории да поемат своята отговорност; като има предвид, че членовете на ЕП не са имали достъп до договорите по време на преговорите;
1. призовава Комисията за създаването на фонд за обезщетение на жертвите на ваксините срещу COVID-19
(Данните се отнасят към октомври 2021)
https://www.europarl.europa.eu/doceo...1-0475_BG.htmlLast edited by Don 0815; 17.01.2022, 22:56.
Коментар
Коментар