IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• вижте баща му какво каза преди месец-два

Джокович старши нападна и директно турнирният директор Крейг Тайли:

"Кои ваксини приемате, мистър Крейг? Руската ваксина не се приема? Според нашите критерии само китайската и руската се приемат. Либертарианският свят представлява 90% от популацията на света. За нас важат руската и китайската. Признайте ги и ще се ваксинираме, с удоволствие.“
    стига вече с този Джокович - опита се да мине метър и все пак отиде в Австралия, но не му се получи.. сега се пише жертва
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• АКО НЯМАШЕ ТАКИВА КАТО НОВАК, СВЕТЪТ БИ БИЛ ЕДНА ГНИЕЩА МАСА ОТ ЖИВИ ТРУПОВЕ, ВЕЧНО СЪГЛАСНИ С ВСИЧКО СПУСНАТО ОТ ГОСПОДАРЯ ИМ. И АЗ СЪМ НОВАК!

Click image for larger version

Name:	DJO46.jpg
Views:	1
Size:	63.9 КБ
ID:	3857402

О, ако знаете само как го мразят.

Новак Джокович може да не участва в някакво си поредно състезание, но за разлика от родените колаборационисти, дръзна. Ще се пръснат от яд, че те винаги ще си останат презряни обществени отпадъци, а Новак ще се превърне в легенда и знаме за милиарди съзнателни хора. Впрочем, единствените все още живи на тази отровена планета.

Само като гледам отстрани тържеството на нисшите видове и виждам онази позната за мен посредственост, започвам да се замислям за бъдещето на света. Дали пък човешката раса вече не е умряла и няма кой да обяви нейната гибел? Не знам.

Зная, обаче, със сигурност, че Новак се доказа като достоен човек, който знае, че единственото благо на този пробит и умиращ свят е свободата.

Той, като много наши и чужди, също можеше да се нареди кротко на опашката за инжектиране и сигурно щеше само да спечели много милиони от това свое действие, но той предпочете да загуби, в името на човешкото си достойнство. Ако нямаше такива като Новак, светът би бил една гниеща маса от полуразложени, но живи трупове, които щяха да са вечно съгласни с всичко спуснато от господаря им. От такива индивиди Новия свят няма нужда. Излишни са.

И нямат място в Небесния Иерусалим!

Дали си дават ясна сметка тия полуживи конформисти, как щеше да изглежда нашия живот днес ако Христос беше съгласен с всичко земно?

И аз съм Новак.

Николай Марков

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Ми то е така когато не можеш да победиш на терена се чудиш как да отстрниш по силния...

Хахахаха.... само конспирации са ви в главите! Уникално!

Коментар

• Я ДА ВИДИМ КАК СТОЯТ НЕЩАТА С ВАКСИНИРАНИТЕ!
          Click image for larger version

Name:	KOVID033.jpg
Views:	1
Size:	89.7 КБ
ID:	3857396

Материал за размисъл

(по данни на МЗ):

20.11.2021

Починали ваксинирани: 495

Ваксинирани постъпили в интензивни отделения: 186

Хоспитализирани ваксинирани: 5425

Заразени ваксинирани: 31903

28.11.2021

Починали ваксинирани: 564

Ваксинирани постъпили в интензивни отделения: 208

Хоспитализирани ваксинирани: 5978

Заразени ваксинирани: 35138

доц. Атанас Мангъров

https://afera.bg/я-да-видим-как-стоя...синира/

пп. Починали ваксинирани kъм днешна дата са над 950
          Last edited by neon7; 17.01.2022, 21:59.

Коментар

• Хиени срещу лъв, или епопеята на Джокович

Всеки път, когато чета нещо за австралийската епопея на Джокович, в главата ми изплува образ на хиени, заобиколили лъв. Няма нищо по-показателно за омразата, с която Църквата на вечно болните преследва силните и успелите, от тази поредна нелепа история в общественото пространство.

Имал ли правилната виза Джокович, нямал ли, кихал ли е, кашлял ли е, в колко часа е кихал и защо не е направил тъй, ми инак. Все едно си няма друга работа един стократен шампион по тенис, освен да седне пред компютъра и да се хване да преправя тестове и да вади грешни визи за Алкатраз.

Медийната пропаганда е скалъпена толкова евтино и очевадно, и се крепи на такива махленски похвати, че чак ми е обидно да я коментирам. Каквато новата медицина, такваз и новата журналистика – аморалните правят цирк за глупавите и раздават на кресливите безплатни места в ложите. Дори на посумите в Австралия е ясно, че цялата патаклама няма нищо общо нито с визи, нито с тенис, ами трябва да покаже на света каква зла участ очаква всеки, който се мисли за много силен и здрав, и отказва да се покръсти в правата вяра чрез ритуално набождане.

Аз лично отношение към тениса нямам, нито към г-н Джокович, но имам отношение към платени драскачи и нарочно разигравани сеири на мегдана. Да се гледа и слуша цялото това нещо е просто унизително, стига човек да не е с ампутиран мозък, но си има и положителни страни – колкото повече се напъват медийните парцали да нарочат тоя или оня за антиваксър (глупава дума за класически глупци),

толкова по-ясно се вижда откъде взимат заплатките. Колкото повече обиди сипят по адрес на здравите и успелите, толкова по-нелепа изглежда политиката и медицината им.

На този етап такива пландемични безсмислици могат да бъдат пробутвани само на

1) деца до тригодишна възраст;

2) домашни любимци;

3) хора със занижен интелектуален капацитет. Останалите отлично знаят за какво става въпрос и са вече доста отегчени

Джокович има по-голяма и читава аудитория от който и да е вестник в момента и трупа по половин милион лайка на постовете си във Фейсбук – дали ще играе в Алкатраз или няма да играе е напълно все едно и макар да не съм сигурна дали на негово място бих се замотала в такъв селски скандал или бих отишла да пия коктейли на вилата си, трябва да му се признае, че успя да изложи смехотворното правителство на Австралия пред света по наистина зрелищен начин.

Оттук насетне дори да го забранят, екстрадират и заточат в Сибирската тайга, по-голям победител в Australian Open няма да има.

Автор: Сетая Брат

https://www.facebook.com/login/?next...80097556046683

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ама...той...
              ама... ти, какво намекваш?
              ами барби с таблицата?
              Не за един друг ставаше въпрос ама то същото

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
                Минавам за малко, само да кажа, че трети път съм хванал ковид.
                Описвал съм тъдява двата предни пъти.
                Според децата това е нереално, а според мен съвсем закономерно поведение на такъв тип вируси.
                Така че мнението ми за ваксините е ясно, и с тях и без тях.......
                Пазете се, между грип и настинка е този път.
                Интсресно, но всяко прекарване си е съвсем различно.
                Как е възможно да има една болест и различни симптоми всеки път?
                Вече двама мои колеги с по 3 ваксини са болни, така че не се чуди. Всеки ще се срещне с вируса. Мен за една зима 2 пъти ме лови грип, вторият път беше по тежко

Коментар

• Минавам за малко, само да кажа, че трети път съм хванал ковид.
                  Описвал съм тъдява двата предни пъти.
                  Според децата това е нереално, а според мен съвсем закономерно поведение на такъв тип вируси.
                  Така че мнението ми за ваксините е ясно, и с тях и без тях.......
                  Пазете се, между грип и настинка е този път.
                  Интсресно, но всяко прекарване си е съвсем различно.
                  Как е възможно да има една болест и различни симптоми всеки път?

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Тези екскурзии за снимки струват пари. Влез в положението на хората
                    ама...той...
                    ама... ти, какво намекваш?
                    ами барби с таблицата?
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Виждала съм твои снимки на езера, върхове и други прелести на българската природа, някои от тях спиращи дъха с величие и магнетизъм.
                      Трудно ми е да си обясня, какво кара такъв човек да приема теории за респираторен вирус, който се спира с ваксина(в тестови период), при това налагана принудително, но с подписано твое съгласие?
                      Тези екскурзии за снимки струват пари. Влез в положението на хората

Коментар

• Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение

От кога стана и съдник на великите спортисти? Ама то като се надупчиш и ти заминат част от мозъчните връзки, нищо чудно и да те хваща комплекс за малоценност, който се опитваш да нахраниш като злословиш срещу хора имали достоен за уважение живот.
                        И така понеже не ми се пише, ще пусна две картинки, една сериозна и една може да се нарече леко комична:

И съвсем актуалната:

Нещо друго да не ти е ясно по темата?
                        На тоя всичко му е ясно и не само по тая тема а по всички.Откак наби и бустера съвсем е откачил и няма да е зле да посетио Свети Наум

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          Australian open трябва да се преинаменува на Australian Closed.
                          Така е честно, да се наричат нещата с истинските имена
                          Щом здрави хора не могат да играят, всичко друго е търсене на едни мотиви за изместване на погледа от други

При Джокович, доколкото знам, е въпрос на философия. Веган, противник на ваксините изначално, в тези времена няма да му е лесно, но кой е казал, че свободата е даденост
                          За мен, тарикати са, евентуално, тези с фалшиви ваксини.
                          Ми то е така когато не можеш да победиш на терена се чудиш как да отстрниш по силния...Много хора се изложиха и то яко.Надал и другите най силни трябваше да откажат участие и да превърнат турнира в посредствено махленско състезание.Аз няма да гледам...Откак парите и политиката се намесиха в спорта същия взе да отвращава почтените хора...Едни други простаци взели се за изключтелни и неповторими щели да бойкотират Олимпийските игри ми убаво ще минат и без тях...

Коментар

• Уважаеми ваксинатори,

излагате се много и постоянно вече.

Ще припомня една мисъл на някой доста по-умен от мен (а аз не съм от най-простите ):
                            "Можеш да лъжеш малко хора за много време, можеш да лъжеш много хора за малко време, но не можеш да лъжеш всички през цялото време."

Успех ви желая в трудното начинание!
                            (така изисква етикета, иначе ...)
                            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                              Ваксинаторите и слугите на Дявола вече започват да усещат накъде духа вятъра но все още си мислят че ще им се размине и че ще се отърват с извинението че са го правили за доброто на човечеството или просто са изпълнявали заповеди и нищо не зависи от тях.

НЕ, няма да ви се размине. Ще има има съд и присъди.
                              От ония дни излезна една новина май беше от европейската здравна организация или нещо подобно че честите бустер дози са опасни за имунитета

На това не се обърна достатъчно внимание в темата, а според мен ясно показва че някой с достъп до достатъчно информация явно даде на заден защото го хвана шубе че ще бъде изкупителната жертва

Към горното може да се добави и обявяването на омикрона в Испания с обикновена настинка пак е отстъпление от правата вяра и вероятно пак е в следстие на страхът на някого да не опере пешкира за пренатягане на пружината

В обратният коловоз са страни като Австрия където твърдо се придържат към плана - Да видим кой ще изтегли късата клечка да опере пешкира
                              Last edited by ledosvetlenie; 17.01.2022, 21:14.

Коментар

• Таз песен взела че станала хит у Сърбия

https://www.facebook.com/watch/?ref=...08544266792509

Не следих много сагата за Джокович, въпреки че буквално извираше от всякъде.

Коментар

Working...
                                X