Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Никой от двама ни няма да си промени мнението нито за ваксините / към момента/ , резултата от тях и т.н. Това съм го приел и не целя да убеждавам нито теб , нито който и да било друг. да подчертая . Всеки си има глава на раменете и си решава сам за себе си особено като става въпрос за собственият му живот и на близките му и т.н.
Но въпросната ''специалистка'' дори не е въздухарка а пълна гола вода и след тези си постове на 90% ПЛАТЕНА може не финансово директно, а с постове и т.н. корупцията има много лица / за теб съм сигурен че не си , а просто си податлив на таргетиран маркетинг - не го пиша за да те обидя/... Трудно е да се устои и да се отсее зрънцето в маркетинговата купа сено/.
И преди това ти написах, че оригиналният и пост е кръгла НУЛА и го ДОКАЗАХ с безспорен факт / броят повторени и броят разболели се след ваксина/. След това цялата и въздушна кула е в киреча.:-) Лекаря обясни на достъпен език научните реалности за разлика от моите нескопосани писания.
Само още няколко коментара по поста на псевдоспециалистката , която обиди жестоко лекаря от Пирогов наричайки го колега. Все едно да кажа колега на Хамилтън щото имам кола и шоферска книжка :-)
''не мога да се съглася с колегата: говорим за бързо мутиращ вирус / факт и вече ваксините са кръгла нула, естественият имунитет не мърда...трябва по-големи мутации, за да мръдне . Някога ще се случи вероятно, а ваксините тогава ще са на 10-ият ъпгрейд/, доста по-различен по поведение от цитирания от него. Има достатъчно случаи на повторно заразяване / лъжа или евтин трик за манипулация или да посочи данни. По тези в нета всичко е под 1 %,според лекаря на практика от 600 при него няма повторен и само 5 при , които антителата не се увеличават след година/ (с по-тежко протичане, включително фатално / колко са ? Източник ? Броят се на пръсти и в масовият случай става въпрос за неизлекувани хора . А КОЛКО са починалите от вируса след ваксинация ? Мога да се обзаложа , че са над 1000 пъти повече/ ), докато протичането след ваксиниране е сравнително леко./ аха , ама след преболедуване няма протичане въобще щото няма болни... То е пародия. Примерно няколко стотин хиляди или нека да са милион повторени тотал , към 100К ваксинирани на ДЕН разболели се... Грубо тотала повторени до сега са равни на болните ваксинирани за 1 ден/ Освен това при ваксината се получава защита без увреждане на органите / ъхъ затва е информираното съгласие щото са сигурни, че няма увреждания/. Преценете сами, кое е за предпочитане.;;
Ще се повторя. Мисля, че с кариерата на доктора е свършено. Като го изгонят от Пирогов и го пратят в най-забутаното място все пак не всички близки ще препоръчвам да се обръщат към него.. Изисква се МНОГО смелост и СЪРЦЕ да кажеш публично тези неща. Истински ЛЕКАР.
Хайде ще ти кажа и нещо лично. Един от най-известните вирусолози у нас ми е познат... не е Мангъров :-)... Дават го и по телевизорО... Сещаш се нали ?
Коментар