Ами не сте прави. В спорта не трябваше да има политика. Затова и военни конфликти се спират докато има олимпиади. Битката трябваше да е на корта, а не извън него. Затова и дума не е обелил за ваксини, карантини, ограничения. Трябваше да бъде просто спорт.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеДжокович знаеше, че има условие, но като типичен балкански тарикат се опита да мине 'метър' през ВИП входа ( или в аварийната лента на магистралта,че имал бърза работа), а после го изкараха герой.
Герой щеше да бъде ако беше излязъл преди да е заминал за турнира и беше казал - Аз не съм ок спортисти да са принуждавани насилствено да се ваксинират и затова няма да участвам на Аустрелиън Опен. Със сигурност поне още няколко луди глави щаха да последват примерът му и да има сериозно сътресение и смисъл от цялата тази работа.
А какво стана - понеже си капят парички от рекламодатели, трябва да се защитава титла, гони рекод и въобще все полезни и носещи благини(пари) възможности - Джокович се опита да се 'промъкне' със схема и оправдание, което по никой начин не беше нито героично нито честно спрямо неговите колеги зорлем набодени, че да участват. Да не забравям и приказките по адрес на Григор, които Джокович старши надрънка , когато Григор излезе позитивен с ковид. Едва ли не той им беше крив на цяла Сърбия.
Да си спомним за Касиус Клей/Мохамед Али и тогава да се замислим има ли смисъл да пишем герой Джокович, който няма и 1/10 от честта на Мохамед Али ако, че в момента се пише антиваксър.
Подписвам се под всяка дума, все едно аз съм го казал.
Ако им беше теглил една сръбска майна в аванс - и аз щях да застана зад него!
Той си гледа интереса /това ОК/, ама с шмекерлъци на ситно - сори!
Е - намери си майстора!
А дъртия дето плямпа срещу нашия - едно на ръка, ама тукашните дупедавци, бот-ове разни - им целуват задниците!
п.с.
Нищо чудно и ПСР-а му да е фалшив с любезното съдействие на сръбските власти!
Ама туй вече влиза в полето на конспирациите - а тук бледнея пред Песимистчо^2!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеКато гледам и на Ролан Гарос няма да пускат антиваксъри. Та да видим каква ще я свърши сръбския хитрец.
Герой щеше да бъде ако беше излязъл преди да е заминал за турнира и беше казал - Аз не съм ок спортисти да са принуждавани насилствено да се ваксинират и затова няма да участвам на Аустрелиън Опен. Със сигурност поне още няколко луди глави щаха да последват примерът му и да има сериозно сътресение и смисъл от цялата тази работа.
А какво стана - понеже си капят парички от рекламодатели, трябва да се защитава титла, гони рекод и въобще все полезни и носещи благини(пари) възможности - Джокович се опита да се 'промъкне' със схема и оправдание, което по никой начин не беше нито героично нито честно спрямо неговите колеги зорлем набодени, че да участват. Да не забравям и приказките по адрес на Григор, които Джокович старши надрънка , когато Григор излезе позитивен с ковид. Едва ли не той им беше крив на цяла Сърбия.
Да си спомним за Касиус Клей/Мохамед Али и тогава да се замислим има ли смисъл да пишем герой Джокович, който няма и 1/10 от честта на Мохамед Али ако, че в момента се пише антиваксър.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЧетеш стари новини:
...министърът на спорта на страната Роксана Марачиняну заяви, че няма да има проблем той да играе на "Ролан Гарос". Часове след окончателното решение за депортирането на сърбина от Австралия, френското правителство е направило завой и е решило да въведе изискване всички участници в спортни събития в страната да са ваксинирани.
Тепърва ще изчислява колко милиона ще са му загубите.
Да не се окаже, че каквото е спечелил дотук - и това ще е!?
Е, на оня селски турнир в Белград винаги ще може да си играе.
(дето тогава дъртия сръбски пес не спря да лае с/у нашия: https://www.actualno.com/tennis/bash...s_1475174.html)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Френският министър на спорта Роксана Марачинеану вече заяви, че Джокович ще може да играе в Париж, без значение от ваксинационния му статут.
https://corner.dir.bg/tenis/reshenie...yata-na-sporta
...министърът на спорта на страната Роксана Марачиняну заяви, че няма да има проблем той да играе на "Ролан Гарос". Часове след окончателното решение за депортирането на сърбина от Австралия, френското правителство е направило завой и е решило да въведе изискване всички участници в спортни събития в страната да са ваксинирани.
Тепърва ще изчислява колко милиона ще са му загубите.
Да не се окаже, че каквото е спечелил дотук - и това ще е!?
Е, на оня селски турнир в Белград винаги ще може да си играе.
(дето тогава дъртия сръбски пес не спря да лае с/у нашия: https://www.actualno.com/tennis/bash...s_1475174.html)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Този турнир НЕ Е на австралия. Все едно да кажеш че световното първенство или олимпиадата е на страната домакин. Дали могат да си сменят правилата на спортните игри както си им харесва?
Играта е набодени овце и мислещи "антиваксъри". Тениса няма нищо общо. И решението на съда за отмяна на визата е "проповядване на антиваксърство" !?!?!?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
https://corner.dir.bg/tenis/reshenie...yata-na-sporta
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТи си цар на конспирациите - признал съм те!
Как успяваш да усучеш гледната точка - нямаш равен.
Сега ще са едни сценарии, едни схеми, едни врътки, едни тънки сметки....
А сега сравни на този фон много по-популярен и интелигентен спорт като тениса и мач /ове/ за историята между Надал и Джокович. Като наложим сегашната сапунка предистория колко пари би струвал/донесъл подобен мач в много посоки ? :-) Според мен и при това печатане поне няколко милиарда / и разбира се печели ваксинираният Надал накрая щото вируса е изпил силите на Джокович :-))))/
Наистина не знам какво ще се случи натам. с интерес ще следя....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 17.01.2022, 17:52.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Само да не те шокирам, но и аз мисля, че го изритаха заслужено. Има правила и трябва да се спазват от ВСИЧКИ. Не е редно да има изключения. Например разбрах, че неваксинираните там им е забранено да ходят на работа . Откъде накъде Джокович ще изкарва пари / демек работа/ там ?
Само, че проблема е че това правило е боклук в сегашната му форма / той е преболедувал от по-рано и е точно НУЛА заплаха за здравето на местните/и разбира се нямаше нужда да го разкарват като циганска мечка по панаира. Просто забрана да се качи на полета за там и аре чао....
Както написах по-рано избора му е труден. Ако Надал спечели сега може би ще се набоде... Не знам..... Шоу да става и пари от реклама ще текат. Представи си, че Надал поведе по брой титли и Джокович се ваксинира каква ще е гледаемостта за следващият шлем.... Не знам.... здравето има ли цена като си мултимилионер ?
Играта е набодени овце и мислещи "антиваксъри". Тениса няма нищо общо. И решението на съда за отмяна на визата е "проповядване на антиваксърство" !?!?!?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Къде го гледаш ? Аз пък прочетох днес , че точно за там няма да има проблем.
За Щатите ще има, може би и за Лондон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеСамо да не те шокирам, но и аз мисля, че го изритаха заслужено. Има правила и трябва да се спазват от ВСИЧКИ. Не е редно да има изключения. Например разбрах, че неваксинираните там им е забранено да ходят на работа . Откъде накъде Джокович ще изкарва пари / демек работа/ там ?
Само, че проблема е че това правило е боклук в сегашната му форма / той е преболедувал от по-рано и е точно НУЛА заплаха за здравето на местните/и разбира се нямаше нужда да го разкарват като циганска мечка по панаира. Просто забрана да се качи на полета за там и аре чао....
Както написах по-рано избра му е труден. Ако Надал спечели сега може би ще се набоде... Не знам..... Яоу да става и пари от реклама ще текат. Представи си, че Надал поведе по брой титли и Джокович се ваксинира каква ще е гледаемостта за следващият шлем.... Не знам.... здравето има ли цена като си мултимилионер ?
Как успяваш да усучеш гледната точка - нямаш равен.
Сега ще са едни сценарии, едни схеми, едни врътки, едни тънки сметки....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеhttps://nova.bg/news/view/2022/01/17...0%D0%BE%D1%81/
Ситуацията е горе-долу ако няма да се ваксинира - да обявява край на кариерата си.
Натам вървят нещата...
Аз това лично не го одобрявам!
Аз съм "ЗА" това да си стои под карантина ако трябва,но да може да се състезава!
===
Но както и преди съм с 2 ръце "ЗА", че австралийците го изритаха!
И съвсем заслужено.
Както написах по-рано избора му е труден. Ако Надал спечели сега може би ще се набоде... Не знам..... Шоу да става и пари от реклама ще текат. Представи си, че Надал поведе по брой титли и Джокович се ваксинира каква ще е гледаемостта за следващият шлем.... Не знам.... здравето има ли цена като си мултимилионер ?Last edited by pesimist4o na kvadrat; 17.01.2022, 17:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеАбе за мислещите човеци ....
И помоли някой батко да ти обясни защо не ни интересува сьстоянието на една динамична система в един момент, а през цял един интервал от време
Те не са били съпоставими, нито, когато не си живял във Франция, нито пък - откакто ти живееш във Франция.
С други думи - "приносът" ти за развитието на Франция винаги ще бъде нулев!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Като гледам и на Ролан Гарос няма да пускат антиваксъри. Та да видим каква ще я свърши сръбския хитрец.
Само си представи здрав неваксиниран сърбин да вземе рекорда за най-много Шлемове?
И то докато във Франция гърмят по 350 000 случая дневно и ваксинираните с ужас установяват, че неваксинираните им съседи го карат по същия начин като тях.
С кариерата на Джокович е свършено и мисля, че той го знае много добре.
Напълно съзнателно отиде в бившата каторга по време на убийствен скок на случаите след 2 години локдаун и полуполудяло от самота и обездвижване население, напълно съзнателно не си е извадил дори фалшив сертификат и сега напълно съзнателно ще продължи и с Ролана.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеПрав си. Не знам какво ще реши от тук натам. Залога е голям при него - да е в историята вероятно и завинаги като номер 1 за този спорт. Без да участва на повече шлемове няма да му се получи, особено на Ролан Гарос - там освен него няма кой да спре назобеният Надал, а той като номер 2 или 3 в историята ще бъде бързо забравен. Спонсорите ще се разбягат, ако не са вече. Менте сертификата е късно за него / няма да се изненадам ако половината тенисисти са с такива ментета ама си мълчаха/ по темата. Те и затва не го подкрепиха, за да не ги подгонят и тях :-)
Трудни решения и избори, но той да му мисли....:-) Аз лично ще съм разочарован сега ако се набоде, но ще го разбера.... Дано да остане здрав ако го направи..
Не е малък залога.
Ама и той си повярва, че без него тенисът едва ли не ще спре.
Ще спре, ама.......как ли пък няма да спре!
Коментар
Коментар