Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Как беше ... "Само Бай Ганьо протестира", "Само Бай Ганьо не одобрява спасителните мерки", "Само Бай Ганьо мрази да му спасяват живота" ...
... после видяха протестите, потушавани със сълзотворен газ в Холандия, опожарените автомобили в Париж и влаченето по асфалта в Австралия и осъзнаха, че тоя път мантрата как само простите чесъноядци с космати гърди и патриархален манталитет не са съгласни с Новия Свят няма да минава повече и вече не я и повтарят ...
Тогава ако, че съм ваксиниран щях да кажа - това е корав човек - Евала!
А той какво направи, опита се да мине метър и се оплете в лъжите си и той и агентът му , а за баща му нямам думи.
Сори брат, но вземи прочети биографията на Касиус Клей или Мохамед Али (както ти харесва) и тогава прави аналози.
Велик тенесист да, но за сърце.. няма сърце на лъв. Това е.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Australian open трябва да се преинаменува на Australian Closed.
Така е честно, да се наричат нещата с истинските имена
Щом здрави хора не могат да играят, всичко друго е търсене на едни мотиви за изместване на погледа от други
При Джокович, доколкото знам, е въпрос на философия. Веган, противник на ваксините изначално, в тези времена няма да му е лесно, но кой е казал, че свободата е даденост
За мен, тарикати са, евентуално, тези с фалшиви ваксини.
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
Ако беше типичен балкански тарикат просто щеше да измисли една фалшива ваксинация. Наистина, повечето ваксъри сте порядъчни и разумни хора, ама понякога май твърде много - такива като вас са плодородната почва за всяка тирания.
Чакам нетърпеливо едно голямо проучване за психиката на хората след 2 години "Влез-излез-боди се-не се боди-умираме-не умираме-може да отидеш на бар-ами всъщност не можеш-само един бустер-как така само с един бустер".
Учудващо, такова проучване се бави ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не е изненадващо. И двамата сте на отчет при един и същ работодател.
Как бяха опорките - бай Ганьовци, балкански тарикати, врачки, баячки...
... после видяха протестите, потушавани със сълзотворен газ в Холандия, опожарените автомобили в Париж и влаченето по асфалта в Австралия и осъзнаха, че тоя път мантрата как само простите чесъноядци с космати гърди и патриархален манталитет не са съгласни с Новия Свят няма да минава повече и вече не я и повтарят ...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Джокович знаеше, че има условие, но като типичен балкански тарикат се опита да мине 'метър' през ВИП входа ( или в аварийната лента на магистралта,че имал бърза работа), а после го изкараха герой.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАБСОЛЮТНО!
Подписвам се под всяка дума, все едно аз съм го казал.
Как бяха опорките - бай Ганьовци, балкански тарикати, врачки, баячки...
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТи си цар на конспирациите - признал съм те!
Как успяваш да усучеш гледната точка - нямаш равен.
Сега ще са едни сценарии, едни схеми, едни врътки, едни тънки сметки....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Явно да стари са били. Притиснаха го здраво. Така правят и с нас простосмъртните....:-(
Да ви припомня един друг фрапантен случай. Прекратиха мач Бразилия Аржентина в 6 мин заради потенциално нарушена карантина?
Имаха 5 дена преди мача и 2 часа да изчакат да свърши мача за да си предявят претенциите ама те държат да покажат че ще си правят каквото искат и никой не може да ги спре.
Палачинката рано или късно ще се обърне (истината ще излезе наяве) и всички пионки ще бъдат пожертваниLast edited by bota156; 17.01.2022, 18:52.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
отделно не иска да се бие във Виетнам защото е пацифист, лишават го от титлите и до затвор стига, но си дръжи на принципите.
а тук седнали да ми възхваляват едни много добър спортист, но сръбски тарикат, който не изпуска сухото..и броя титли
Ами същото са мислили и за Касиус Клей. Тарикат проклет, че и черен. Знае, че е забранено. Къде се бута? И джулиета бг категорично е отказала да му сервира.
А пък Джоката ако се бише ваксинирал фалшиво както останалите, никой нямаше да разбере,че е селски тарикат.Last edited by vikhunter; 17.01.2022, 18:48.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеКасиус Клей става световен шампион в Рим. Когото се връща в щатите сяда в ресторант. Отказват да му сервират защото е черен. Тогава той изхвърля показно златния си медал.
а тук седнали да ми възхваляват едни много добър спортист, но сръбски тарикат, който не изпуска сухото..и броя титлитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
https://bnr.bg/horizont/post/101586916
Ако еволюцията на вируса продължи към вариант с ниска патогенност и висока заразност, епидемията приключва
Проф. Сорен Хайрабедян, БАН: Не трябва да се прави безкрайно ваксиниране със същата ваксина
За бустерна доза трябва да мислят рисковите групи, казва специалистът
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар