IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
    Я ПАК МИ ПРИПОМНЕТЕ - ЗА КАКВО СЕ ВАКСИНИРАХТЕ?
    Не съм още, но ако се ваксинирам ще е единствено заради социалния рекет, който може да направи живота на неваксинирания невъзможен.

Сигурно щото съм дърт, ама стария фашизъм ми харесваше повече от новоизмисления. Не са го изпипали още както трябва.
    Last edited by analog; 14.08.2021, 11:22.

Коментар

"Ваксинираните могат да пренасят вируса"
      Значи не сте се ваксинирали "за благото на обществото".
      "Ваксинираните боледуват"
      Значи не сте се ваксинирали, за да не боледувате.
      "В болниците има ваксинирани"
      Значи не сте се ваксинирали, за да не влизате в болница. Не сте го направили и за да не се претовари здравната система.
      "Ваксинираните трябва да си правят тестове при пътуване в някои страни"
      Значи не можете да пътувате свободно, без тестове.
      "Ваксинираните подлежат на карантина при влизане в някои държави"
      Значи не сте се ваксинирали, за да избегнете карантината.
      "Ваксинираните трябва да продължават да носят маски"
      Значи не сте се ваксинирали, за да дишате свободно.
      Обещавам да се смея щот е полезно за здравето
      При ваксинираните вероятността за летален изход е 10 пъти по-ниска за всички възрастови групи.

Това не е ли достатъчно като мотивация?

Също така при ваксинираните след първото заразяване ваксинирания се сдобива и с ЕСТЕСТВЕН ИМУНИТЕТ. Така вече има ДВОЙНА ЗАЩИТА на два различни фронта при следваща среща с вируса.

И най-важното - вероятността вируса да нанесе големи поражения при ваксинираните е буквално нищожна, за разлика от неваксинираните, които след първата среща с вируса се превръщат в ИНВАЛИДИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ, който освен всичко друго става много по-кратък от средното за страната.
      Last edited by Mateev; 14.08.2021, 11:27.

Коментар

• "Ваксинираните могат да пренасят вируса"
        Значи не сте се ваксинирали "за благото на обществото".
        "Ваксинираните боледуват"
        Значи не сте се ваксинирали, за да не боледувате.
        "В болниците има ваксинирани"
        Значи не сте се ваксинирали, за да не влизате в болница. Не сте го направили и за да не се претовари здравната система.
        "Ваксинираните трябва да си правят тестове при пътуване в някои страни"
        Значи не можете да пътувате свободно, без тестове.
        "Ваксинираните подлежат на карантина при влизане в някои държави"
        Значи не сте се ваксинирали, за да избегнете карантината.
        "Ваксинираните трябва да продължават да носят маски"
        Значи не сте се ваксинирали, за да дишате свободно.
        Обещавам да се смея щот е полезно за здравето
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Няма нужда да ми затвърждава избора, не съм имал съмнения в него. Инсинуациите от типа кавички за конкуренцията, неуволнени някакви спецове, демек други уволнени, кои??? въздухарска теория и прочие... доста дребнаво за нивото което представяш. Какво е видимо в последния месец също не се разбира.
          В крайна сметка всеки си има глава да си я троши, каквото искаш това прави.
          И аз съм така като теб - уверен в избора си и всеки ден все повече. се убеждавам в правилното решение....
          Иначе за хиляден път в този форум да уточня - аз съм просто едно не ного умно селско момче...редови чиляк....Не ме надценявай....
          Ами въздухарска и е теорията на ''специалистката'' . Най очеизвадното потвърждение е, че почти всички ваксинирани се разболяват / все тая колко умират от тях/, а преболедувалите се разболяват отново в 0.5% случаи или ако искаш нека да е 1,2, 5,10%. Колко умират от тях е смешно да се съпоставя / на база 0.5% повторени/....Нали можеш да сравниш 30,40,50,90% ваксинирани разболели се нека да е леко, спрямо 1% повторени и ''специалистката'' ще ми обяснява как ваксиналнипт имунитет бил по-добър от естественият ?!?! ХАХАХА
          Та тъй ''специалистката'' има пост пълен с подобни пропуски скарани с логиката и набляга на тва колко сложна материя е разработването на ваксина / не го оспорвам/ ...Може да е супер по кифли РНК, но мисленето не и се отдава...освен ако не е платена.... Не е задължително/взаимозаменяемо ако си спец по човъркането на РНК да си спец и за последиците/резултата от него....
          Last edited by pesimist4o na kvadrat; 13.08.2021, 23:58.

Коментар

• Медицинската информация се потиска за прикриване на фалшивия разказ за COVID

Вече няма съмнение, че научната информация, предоставена от известни експерти, се потиска с цел защита на фалшивите разкази за Covid и ваксините.

Медицинските бюрократи, политици и преститутки ни казват, че ваксината Covid осигурява високо ниво на защита и че новите случаи или „делта вариант“ са сред неваксинираните. Това е откровена лъжа, противоречаща на официалните доклади от цял ​​свят.

Знаем за абсолютен неоспорим факт, че 75% от това, което е означено като „нови случаи“, „пробивни случаи“, „делта вариант“, са сред напълно ваксинираните. От базите данни за нежеланите реакции на ваксината също имаме, че смъртността и заболяванията, свързани с ваксините, бързо нарастват. Редица високо надеждни експерти казват, че предполагаемият делта вариант всъщност са болестите, причинени от ваксината.

Друга тревожна информация е, че ваксинираните са заплахата за общественото здраве, а не неваксинираните. Ваксинираните изхвърлят патогените във ваксината, точно както пациентите с Covid изхвърлят патогените от вируса. С половината от нас населението, което вече е ваксинирано, ваксинираните хора предават Covid на здравото население.

Доказателствата са ясни, че ваксината Covid е игра на загуба и е направила десетки милиони ваксинирани американци заплахи за всички, включително и за други, които са ваксинирани.

Никога досега в световната история подобен безотговорно опасен експеримент не е бил провеждан върху цели популации. Според официалните бази данни EudraVigilance, MHRA и VAERS, към 1 август 2021 г. има 34 052 смъртни случая и 5 466 000 здравни наранявания, свързани с инжекциите с ваксина Covid. Тъй като е общоприето, че се съобщава само за малък процент от нежеланите реакции на ваксината, действителните цифри са много по -високи.

Ако притесненията на някои експерти са на лице, ваксините ще убият повече хора, отколкото Ковид.

Прочетете следното:

Три класации Делта Вариант Плашителите не искат да видите

J'Accuse! „Ваксините“, базирани на гени, убиват хора. Правителствата по целия свят лъжат вас хората, населението, на което те служат

По -лошо от болестта? Преглед на някои възможни непредвидени последици от иРНК ваксините срещу COVID

https://www.globalresearch.ca/medica...rative/5752911

Коментар

Второто, всъщност по-неприятно последствие, от срещата с вируса е, че ковидът не е обичаен вирус. По някакъв начин той успява да напипа слабото място на всеки организъм и залага капани точно там: бял дроб, съдова система, сърце, нервна система, дори психика. При първата среща със здрав и силен организъм следите са сравнително малки: леко задъхване, умора, косопад, временна загуба на вкус и обоняние… нищо особено...
              Неприятното е, че при повторна среща, гадината удря отново точно там, където вече е подготвила почвата при първата среща. ?"
              Интересно на какви статистически данни се опират тези твърдения. Или е лично нейно наблюдение? Ако е клиницист разбирам, но щом твърди, че "работи с тази кифла РНК", би трябвало да е лаборант. Какво и къде работи тази жена?

Коментар

Аре стига недомлъвки, напиши го най накрая с подобаващи червени огромни букви:
                ВАКСИНИТЕ НИ ЗАРАЗЯВАТ С КОВИД, ПАЗЕТЕ СЕ!!!
                Сега чакам илюминатите да дойдат и да ме отвлекат.
                Аз глупости не пиша. Ти си абоната

Коментар

В Израел се откриват все повече инфекции сред ваксинирани хора. Хоспитализациите и тежките заболявания също засягат относително повече ваксинирани хора, отколкото неваксинираните.
                  В резултат на това почти половин милион израелци над 60 години са били ваксинирани с трета доза. И сега инфекциите се откриват и при тройно ваксинираните.

Само четворно факсинираните не се заразяват

https://tkp.at/2021/08/09/israel-inf...fS6mXps4DFbb6s

Само 2% от новозаразените хоспитализирани са прекарали и преди вируса.
                  Близо 1млн при 5млн факсинирани дето са 65% от тези в болницата
                  Аре стига недомлъвки, напиши го най накрая с подобаващи червени огромни букви:
                  ВАКСИНИТЕ НИ ЗАРАЗЯВАТ С КОВИД, ПАЗЕТЕ СЕ!!!
                  Сега чакам илюминатите да дойдат и да ме отвлекат.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Боби, надявам се че при теб е затвърдила избора ти.
                    Обаче аз като НЕспециалист в областта виждам поне няколко откровени неистини в поста и. Толкова лесно доказуеми, че няма накъде повече....Не мога да преценя дали са поради незнание, слабоумие или просто заради пари....
                    Това че 10 години е мачкала кифли РНК / тва сигурно е професионален жаргон някакъв за придаване на тежест при въздухарската и теория/пост/ / и че е безкрайно сложен процес за изпълнение как да се направи някой едва ли го отрича.... Обаче производствената и изследователска сложност НЕ определят резултата... В последният месец е видим....

Ако това са специалистите в ''конкуренцията'' нищо добро не ни чака. Дано по-добрата конкуренция да има мислещи спецове....неуволнени ...
                    Няма нужда да ми затвърждава избора, не съм имал съмнения в него. Инсинуациите от типа кавички за конкуренцията, неуволнени някакви спецове, демек други уволнени, кои??? въздухарска теория и прочие... доста дребнаво за нивото което представяш. Какво е видимо в последния месец също не се разбира.
                    В крайна сметка всеки си има глава да си я троши, каквото искаш това прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Бива, бива, конспирации, ма чак толкоз не бива. Да кажеш, че ваксините са причина за смъртността през март-април 2021 - вече е толкова нагло че не може и да бъде. Обаче има хора дето верват. Нищо че само 4-5 месеца преди това нямаше ваксини и пак имаше много умрели. Парадокс както се казва. Явно някои хора помнят колкото маймуните по 3 минути ли, секунди ли беше.
                      Ти сякаш ни разправяш как са измрели маите. И ние бяхме тук и видяхме и се наслушахме на купища лъжи. Как умирали хората миналата година? Ами наплашиха ги, спряха им всякакви други лечения, измориха ги с интубации, казаха им, че лекарство няма, заплашваха ги с 14 дни карантина и хората потърсваха помощ когато вече са в тежко състояние. Всички умрели бяха записвани - причина за смърта Ковид. За такава диагноза плащаха с пари !!! на роднините. И това не само в България.
                      Аз, жена ми и наши приятели изкарахме вирус в началото на 21. Излекувахме се с антибиотик за по 10-20 лева. Няколко дни висока температура и болки в тялото. Нищо повече от грип.
                      Last edited by vikhunter; 13.08.2021, 22:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                        2+2, какво искаш да кажеш с това, че март-май 2020 не е имало вирус? Повечето ми познати са го карали януари-март
                        Че вирусът не беше силно разпространен и това си личеше и по тестовете и по заболелите и по умрелите.

То и аз карах нещо тогава но е било грип, а не ковид. И други познати имам са карали и те, но декември-февруари - и не беше ковид, а пак някаква форма на грип или настинки.

Коментар

• В Израел се откриват все повече инфекции сред ваксинирани хора. Хоспитализациите и тежките заболявания също засягат относително повече ваксинирани хора, отколкото неваксинираните.
                          В резултат на това почти половин милион израелци над 60 години са били ваксинирани с трета доза. И сега инфекциите се откриват и при тройно ваксинираните.

Само четворно факсинираните не се заразяват

https://tkp.at/2021/08/09/israel-inf...fS6mXps4DFbb6s

Само 2% от новозаразените хоспитализирани са прекарали и преди вируса.
                          Близо 1млн при 5млн факсинирани дето са 65% от тези в болницата
                          Last edited by bota156; 13.08.2021, 22:02.

Коментар

И статистиката ЩО ОПРОВЕРГАВА ГЛУПОСТИТЕ на тоз "специалист"?
                            Вече и в БГ.
                            Добре дошли в АДА на новия световен ред
                            Декларация и представяне на ваксинационен сертификат срещу COVID-19. Това е поискала от родителите директорка на частна детска градина в София. В противен случай, децата нямало да могат да посещават детското заведение.
                            Ботич, тва е реалността, а наглите оправдания на директорката впоследствие са смехотворни/// Те всъщност затвърждават искането за сертификат....
                            Добре е че няма нужда децата ми да ходят на градина... Ще видим дали и на училище ще ходят.... Както е тръгнало ще са частни ученици.....или може и без училище направо и без това в училищата има калъп за ниско ниво /подравнен по слабаците/ та няма кой знае каква полза....

Коментар

Milena Koleva в отговор на нашенски разбирач защо ваксината е по-надеждна от естествения имунитет и защо пациентите в Германия, където тя живее и работи, са по-осведомени и ... по-дълголетни:

Стана ли ясно или има още въпроси?"
                              Боби, надявам се че при теб е затвърдила избора ти.
                              Обаче аз като НЕспециалист в областта виждам поне няколко откровени неистини в поста и. Толкова лесно доказуеми, че няма накъде повече....Не мога да преценя дали са поради незнание, слабоумие или просто заради пари....
                              Това че 10 години е мачкала кифли РНК / тва сигурно е професионален жаргон някакъв за придаване на тежест при въздухарската и теория/пост/ / и че е безкрайно сложен процес за изпълнение как да се направи някой едва ли го отрича.... Обаче производствената и изследователска сложност НЕ определят резултата... В последният месец е видим....

Ако това са специалистите в ''конкуренцията'' нищо добро не ни чака. Дано по-добрата конкуренция да има мислещи спецове....неуволнени ...
                              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 13.08.2021, 21:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Е стига де,Бате Пешо...!Да не би да си крепостен селянин?!Можеш ли утре да си тръгнеш от работата ,която работиш?!Можеш!Никой не те е вързал с вериги....Можеш ли изобщо да спреш да работиш?!Можеш!Можеш ли да почнеш друга работа ?!Можеш!Можеш ли да почнеш бизнес?!Можеш!Можеш ли да идеш да живееш на друго място,кеф ти София,кеф ти Пловдив,кеф ти Париж,кеф ти Мадрид и тн?!Можеш!Можеш ли да тръгнеш да пътешестваш по света?!Можеш!
                                Еми то това са основните права...Ама не можел всеки да дърдорясва....
                                Някой да ни е спрял да плещим тука ,какви ли не глупости...То няма как всеки ,който му хрумне и да ходи в студията и да си изказва мнението....Ще стане мазало....
                                Тука от време на време ни спират.Исках да кажа че едно е в студиото да иа дебат и гледни точки друго е да се лее пропаганда.Тука има един микомиков.телевизиите са точно като него

Коментар

Working...
                                X