Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Нема начин баш на теб да не ти верваме. Ти имаш най-вътрешното инфо кои лекари се ваксинирали с игла и кои без, коя агенция лъжела и коя повече. Направо си за Министър на Вътрешната Информация, Гадателите и Конспирацията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Преди малко в новините дадоха нещо кратко с министъра на образованието във връзка с това, че учителите ще са следващите със задължителен зелен сертификат. Та професора каза буквално:
"... сертификатите не заробват, напротив - те дават свобода."
Тук вече онемях. Начи се приравнява робството (задължение без право на избор) на свободата (да идеш на работа, в заведение, театър и т.н.)...
Сетих се за "Фермата на животните" на Джордж Оруел и Министерството на правотата:
* ВОЙНАТА Е МИР
* СВОБОДАТА Е РОБСТВО
* НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛАLast edited by Kildirim_Bei; 21.10.2021, 21:10.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пичове, няма една дума, която да не е лъжа. Правил съм едни неща за AFP... вервайте ми, тези са бетер БЛИЦ. Направо е покъртително.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Кажи повече за Мю? Какво говорят сервитьорите в кухнята? :-)
Не ме пуснаха да вляза, така че не можах да разбера повече сори :-)
- 1 like
Коментар
-
аааа, значи не се ваксинират срещу смъртоносната болест, за да правят напук.
Признавам, че това "обяснение" не го очаквах.
Във ВМА всички са "ваксинирани", не се плаши. От магическите "ваксини" си сложиха, дето се поставят без инжекция.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
пирогов имат зъб на Кацаров
кажи как е във ВМА?
Признавам, че това "обяснение" не го очаквах.
Във ВМА всички са "ваксинирани", не се плаши. От магическите "ваксини" си сложиха, дето се поставят без инжекция.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Петър Атанасов
Та той е:
- Ганьо
- отдавна не е лекар
- неморален опортюнист
- необразован
Посочете, моля, верния отговор.
https://twitter.com/77shadilay77/sta...68792009183233
===
кажи как е във ВМА?Last edited by bertram; 21.10.2021, 19:53.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Така е редно да се случва навсякъде. С тези мерки и липсата на такива/тестове за ваксинираните се СТИМУЛИРА разпространението на заразата. Видно е и от случващото се в най-ваксинираните страни. Имам лека надежда , че се прави с цел по-бързо преболедуване на всички преди да дойде Мю...., ,
Коментар
-
Пичове, няма една дума, която да не е лъжа. Правил съм едни неща за AFP... вервайте ми, тези са бетер БЛИЦ. Направо е покъртително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Да, и аз това устснових. Бнт и Бтв подкрепят яко Радев, Служебното и Променчиците.
Нова, нали са контра и про Бойко, имат интерес да плюят по гореспоменатите и дават обратната гледна точка, която е по-близо до истината.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
По нова нюз - изключително приятно съм изненадан от Лора Инджова. Спукват и тъпанчета от време на време ама минава и другата гледна точка. Вече само тя върви като фон сутринта.
Няма да забравя един на протеста на строителите - АЗ СЪМ ТУКА САМО ДА ГЛЕДАМ. В дъжда со дъждобранче по калъп
Нова, нали са контра и про Бойко, имат интерес да плюят по гореспоменатите и дават обратната гледна точка, която е по-близо до истината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Кой сега е началник на ковид отделението на Пирогов? Беше Снежана Бахарова.
Та той е:
- Ганьо
- отдавна не е лекар
- неморален опортюнист
- необразован
Посочете, моля, верния отговор.
https://twitter.com/77shadilay77/sta...68792009183233
===
Last edited by X_Y; 21.10.2021, 19:33.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Моля да коментирате това изказване на ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР, който в прав текст казва че няма да се ваксинира: https://www.facebook.com/1385463706/...9653353213718/
-За здравен министър антивакъсър
-За шеф на НАП,някъв културист продал негова фирма с милиони дългове на некви бездомници
-Киро Канадеца или вече по -известен като Киро Фалшификатора.Фалшива диплома от Харвард.Фалшива декларация,че има само едно гражданство
-Ражков алкохолика с 18 имота
-за премиер сложил няквa тъпа фуражка ,където Баце е Айнщайн пред него
и още и ощеLast edited by petrg5s; 21.10.2021, 19:11.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеПрави впечатление как бива пробутвана все по-упорито тезата, че преболедувалите имали по-нетраен имунитет от ваксинираните. И откога хуморалният имунитет стана по-дълготраен от клетъчния? Никой не гледа клетъчния - нито го мерят, нито го изследват, а само този, на което поле действат ваксините - хуморалния, с антителата, с белтъчните молекули, с абракадабрите. Броят ги тези антитела като числа от печалба от тотото. Сега ще признават преболедувалите за 1 година, а за ваксинираните - до обръщането на полюсите. Известни изследвания потвърждавали тази теза. Проф. Радка Аргирова ги повтаря всяка сутрин в "Блиц" и "Отминала младост". Кой изследва, какво изследва - знае само Део, дето бърка вътре и вади очуканите топки със случайните числа от тотосферата.
Като ваксинираните преболедуват тогава ще се изгради и клетъчен имунитет....
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар