IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • “При нас почина пациент във възрастовата група 20-29 години с ФАЛШИВ сертификат, БЕЗ ЗАБОЛЯВАНИЯ. Така, че е недопустимо да се допуска фалшифицирането на сертификатите – това е гавра“ - Д-р Людмил Шопов, лекар на първа линия в ИСУЛ.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

      Да, интересно. Доколкото разбирам механизмът по който едни вируси изместват други е съвсем неясен и на този етап единствено статистически потвърден.
      Имаше някакви статии за Япония как случаите намалявали там заради мутация в незнам си коя част на вируса, която обаче го унищожавала. Даже и по българските медии го имаше.

      https://nypost.com/2021/11/22/domina...cientists-say/


      И другото интересно е, че грипа (респираторните вируси) с маски и мерки не се спирал. Аз па все си мисля, че грипа с малко маски и малко мерки се спира, ама може и да съм грешал.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
        [url]https://www.otizvora.com/...........


        А ако искате мога да ви запозная и с Наско?
        (д-р Атанас Гълъбов)
        да ви доразвие конспиративните си теории
        че се знаем от над 15 год.

        Коментар


        • https://www.euronews.com/2021/11/25/...mains-stagnant

          Brussels has said that everyone should receive a booster shot six months after being fully vaccinated.

          Meanwhile, its digital COVID certificate -- used for cross-border travel -- will expire nine months after the last vaccine dose.



          "Положението е ситуация", както казва един мой приятел.

          А то бяха "Ваксинирай се, прегърни вашите!", "Само една ваксина, какво толкова" и "Бъди отговорен към обществото!".



          Досега 11/11 конспирации се оказаха верни ..

          ... 12-тата гласеше "Зануляване на кредитите".

          Да се прехвърля в темата за имотите май ...

          Коментар


          • Корелация между процента ваксинирани и повишената смъртност - като цяло, а не само от корона.
            Анализ по поръчка на правителството на Тюрингия.
            И какво правим сега? Май опорката, че смъртността от корона при ваксинираните е по-малка олеква
            когато се разгледа общата смъртност, а не само като следствие от вируса.

            https://www.zentrum-der-gesundheit.d...hohe-impfquote

            Коментар


            • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

              При Матеев нещата наред ли са?
              Само докторите могат да кажат дали Матеев е наред.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

                Забавна? Без Матеев сте нули. Ну-ли. Скучно, постно.
                При Матеев нещата наред ли са?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                  Интересно четиво, за който му се чете.
                  Да, интересно. Доколкото разбирам механизмът по който едни вируси изместват други е съвсем неясен и на този етап единствено статистически потвърден.

                  Коментар


                  • Интересно четиво, за който му се чете.

                    https://swprs.org/the-return-of-the-flu/


                    Грипа се връща там където има придобит натурален групов имунитет. На другите места (където има имунитет придобит чрез ваксинация) се връща Коронката, но с много по-малка смъртност. С две думи това е цялата статия.
                    Last edited by mathematician; 25.11.2021, 20:29.

                    Коментар


                    • Я какво съм коментирал през януари тази година... Дали съм някакъв гений? Или всичко си беше очевидно и ясно от самото начало, освен за най-най промитите наивни мозъци?

                      "Имунитетът към Ковид-вируса отслабва след няколко месеца, и изчезва след половин година. Ваксината е "нуклеозидномодифицирана пратена РНК (modRNA), кодираща гликопротеина на вирусен шип (S) на SARS-CoV-2"
                      тоест, имитира вирусна инфекция, за да създаде имунен отговор. Тоест, имунитетът след ваксината трае също толкова, колкото и след действително преболедуване - до половин година, по сегашна информация. Тоест, докато ваксинираш населението, първите ваксинирани ще трябва да се реимунизират, понеже им е изтекъл срокът на годност. За мутации дори няма да говорим още. (Те ще дойдат през март-април, когато се наложи вече някак да ни кажат, че ще се реимунизираме на всеки шест месеца)
                      "

                      Коментар


                      • Добър вечер противни пфайзерски тролове, усещате ли как въжето се стяга около вратовете ви? От едната страна ви налази самият вирус избрано лично вас, дето сте с по три дози набодени, а от другата страна решенията на съдебни дела ще ви пратят на избраното от самите вас място и то за дълго за да тествате на воля генетично увредената си вече имунна система ...

                        В момента в който посегнахте на децата ни вие самите си ритнахте стола Това е първото решение на щатски съд, следват и останалите: https://brownstone.org/articles/covi...i-court-rules/
                        Ограниченията и мандатите на Covid, наложени от „капризите на бюрократите в общественото здравеопазване“, са незаконни, според съдебните правила на Мисури

                        Ищците представиха достатъчно доказателства, че директорите на здравни агенции в цяла Мисури са използвали правомощията, предоставени им от 19 CSR 20-20.040, за да упражняват необуздана и неограничена лична власт, за да действат законодателно. Местните здравни директори са създали общоприложими заповеди, както писмени, така и устни, изискващи лицата в рамките на техните юрисдикции да носят маски, ограничаване на събираемостта в собствените домове на хората, създаване на ограничения на капацитета, ограничаване на използването на училищни и бизнес съоръжения, включително маси, бюра и дори шкафчета, задължаващи разстоянието между хората, нареждане на учениците да бъдат изключени от училище чрез правила за карантина и изолация, създадени от здравните директори въз основа на маскиране или други критерии, които не са адекватно определени нито от законодателния орган на щата, нито от правилата на DHSS, наред с други общоприложими заповеди.
                        ...
                        Училищата и местата за обществени събрания вече не трябва да се страхуват от произволно затваряне въз основа на капризите на бюрократите в областта на общественото здравеопазване. Тази система е напълно несъвместима с представителното управление и разделението на властите и прави подигравка с нашата конституция на Мисури и концепцията за разделение на властите. Регламентът на DHSS, посочен в 19 CSR 20-20.050(3), е противоконституционен и следователно е невалиден.
                        ...
                        Индивидуалните свободи са засегнати по различни начини в Мисури, свързани със същото заболяване COVID-19, благодарение на разпоредбите на DHSS, които позволяват на едно лице да създава и прилага закони и да затваря нещата без никакви стандарти, освен напълно безапелационно и неоспоримо „мнение“ относно защита на общественото здраве. Регламентите на DHSS позволяват различно третиране в рамките на окръгите по начин, който е напълно произволен и нарушава клаузата за еднаква защита на Конституцията на Мисури, Пн. СЪСТ. изкуство. II, § 1.

                        Местните здравни власти в Мисури са свикнали да издават укази и да принуждават да се спазват. Крайно време е това противоконституционно поведение да спре.
                        Last edited by vgc; 25.11.2021, 20:29.

                        Коментар


                        • ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ТОГАВА !!!
                          „Модерна медицинска наука“? – Нито едно от трите, а фанатичен култ

                          Според безогледния панваксинеризъм и неомедикализъм, разумното поведение на пълноценния член на овчеството е да вярва в така наречената „медицина“, да не задава въпроси, да очаква със затаен дъх следващия експеримент, в който да се втурне презглава, и разбира се, да се упражнява в пълно подчинение без много-много разсъждения. Аз не съм медик, но се лаская от мисълта, че имам известни познания в областта на религиозните науки, и това, което виждам в момента на световната пандемична сцена, притежава всички характеристики на нова религиозна система.

                          От нея става ясно, че единственото, което се се очаква от нормалните хора, е да се покланяме безпрекословно и да приемем нейните догми, без да имаме право да разследваме поведението ѝ. Екзотичният синкретизъм на модерната медицинска наука пламти от изпепеляващо желание да разпростре влиянието си върху всички области на живота, проявявайки характерната за всеки нов религиозен култ нетърпимост и агресия към другомислието.

                          Не само това, ами когато излезе някой от висшите свещенослужители на култа, като Фаучи например, и изтърси как „вярваме, че бустерните дози ще помогнат за увеличаване на имунитета“, който имунитет буквално е разпарцаливен от първите две дози, очакването е, че обикновените вярващи панваксинеристи незабавно ще започнат да „вярват“ в бустера. И задължително ще забравят, че имунната им система е една тотална каша именно благодарение на същото, което вече са получили, но под друго име. По-наблюдателните и паметливи граждани,

                          които поради редица причини са решили да останат извън рамките на новия религиозен култ, напомнят:

                          Че в историята не съществува ваксина, която, за да функционира, е нужно да бъде инжектирана четири пъти в годината.

                          Че за да функционира една ваксина, не е нужно нейното съдържание да е маркетингова тайна.

                          Че за да ви дава някаква защита една ваксина, не сте длъжни непременно вие лично да участвате в нейното изпитване.

                          Че за да бъдете защитени вие, не е нужно всички останали да са инжектирани със същото нещо. Резултатът от пълното със смисъл напомняне е някакъв истеричен писък от страна на сектантите,

                          че задаването на въпроси е обидно към вярата в новия бог на фанатичния езически медикализъм.

                          Цялата история на „модерната медицинска наука“, която не е нито едно от трите, се простира само и единствено в рамките на последните сто години, като в тоя период тая така наречена „медицина“ се радва на фанатичен религиозен медиен, политически и финансов комфорт. Ако беше толкова ефективна, полезна и лечебна, за тоя период въпросната религиозна медицина би следвало да е завладяла съзнанието и битието на цялото население на Земята, но всички сме свидетели, че това съвсем не се случва.

                          От друга страна, тия сто години, че и преди тях, тая така наречена медицина е един тираничен инструмент, използван най-безогледно от политическата каста всеки път, когато има някакви финансово-политически неуредици, както се случва в настоящия момент. След тия сто години медикалистко идолопоклонство, политически и икономически механизми за увеличаване влиянието на тая медицина върху човеците съвсем логично би било доверието към нея да е минимум сто процента.

                          Целият така наречен „цивилизован свят“, който отново не е нито едно от двете, трябваше да се изпълни с доверие, надежда и очаквания към нея. Това, разбира се, не се случи просто защото пандемичната реалност, вместо да стане катализатор на доверието в тая така наречена „модерна медицинска наука“, която не е нито едно от трите, се превърна в невероятен механизъм за премахване на заблудите и измамите, поддържали доверието в нейните способности.

                          Нормалните хора, живеещи на Земята, просто са длъжни да възприемат простата истина, че поставянето на знак за равенство между медицина, в смисъла на лечителско изкуство, и фармацевтичната индустрия, като печалбарско „насилие“, е съвършено неадекватно.

                          Ако фармацевтиката печели от болни, защо би се напъвала да ги лекува?

                          Автор: Димчо Димов
                          https://www.otizvora.com/2021/11/143...natichen-kult/

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                            Не разбивайте илюзиите на хората?
                            темата е толкова забавна.......
                            Забавна? Без Матеев сте нули. Ну-ли. Скучно, постно.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
                              Тия дето четат От Извора, Списание 8 и Афера били нормални критично мислещи хора.
                              Не разбивайте илюзиите на хората?
                              темата е толкова забавна.......

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

                                За "третата/н-тата доза" виновни са ви нормалните критично мислещи хора !
                                Тия дето четат От Извора, Списание 8 и Афера били нормални критично мислещи хора.

                                Коментар

                                Working...
                                X