Първоначално изпратено от lefti
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПочина млад мъж с COVID, сертификатът му бил фалшив
https://nova.bg/news/view/2021/11/26...8%D0%B8%D0%B2/
Колко голям ИДИОТ трябва да е един млад антиваксър, за да умре от ПРОСТОТИЯ на 27 години?
Накратко:
1. Има фалшив зелен сертификат и се мисли за безсмъртен
2. Разболява се от коронавирус, но до последно си седи в къщи, гарантирайки си една хубава пневмония
3. Отива в болница чак когато започва да се задушава
4. И сега се дръжте за масата - в болницата отказва да го сложат на кислород
Трябва първо да си много тъп, след това да си идиот-антиваксър, и най-накрая да си олигофрен, за да попречиш на лекарите да се опитат да ти спасят живота, и "геройски" да загинеш на 27 години от простотия..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение"Нали говорим за увеличената смъртност. Аз мисля, че не Ковида е толкова виновен за жертвите, а безхаберието в болниците"
Веселина Ганчева - (отскоро)бивша старша сестра в белодробна болница Света София
след 10та мин https://www.youtube.com/watch?v=Rq80xl_TF-8
Логично.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Едвам се сдържам да не те напсувам.То бива идиот ама мина всякаква граница.време е попа да идва че не се търпи
Коментар
-
Шъ научи напкун.То е една наука мани мани.Учен не се става с подмазване на политици организиране на софри и кетъринг...
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеБъзикате се, но ако новият щам (боцванската х*йня) наистина има приписваните му качества и е устойчив на сегашните ваксини, пристигането му в Европа ще е интересно. Перфектен тест ще бъде за това как реагират ваксинирани срещу немодифицирани имунни системи. Науката със сигурност ще научи нещо
До Коледа, нашите мургавели ще ти го докарат на тепсия във София.
А, и ваксината на Модерна била по-устойчива сега, вместо Файзер.
Тия ви цакат със топла бира.
Файзер за това изкараха хапче, че да се пие всеки месец, а има още букви от гръцката азбука налични.Last edited by hazard; 26.11.2021, 23:43.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеБъзикате се, но ако новият вирус наистина има приписваните му качества и е устойчив на сегашните ваксини, пристигането му в Европа ще е интересно. Перфектен тест ще бъде за това как реагират ваксинирани срещу немодифицирани имунни системи. Науката със сигурност ще научи нещо
Коментар
-
Бъзикате се, но ако новият щам (боцванската х*йня) наистина има приписваните му качества и е устойчив на сегашните ваксини, пристигането му в Европа ще е интересно. Перфектен тест ще бъде за това как реагират ваксинирани срещу немодифицирани имунни системи. Науката със сигурност ще научи нещо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ваксърчета, ново щамче е излезнало на промоция за предстоящите коледно-новогодишни празници!
Омикрон се казва и плаши гаргите като най-заразното и опасно зло, което страхливите ви душички са виждали... досега
Най - кофтито за вас е, че експерименталките, които се надпреварвате да си буствате отзад... няма да са ефикасни срещу "новия щам" (!?!).
Тоест, време е отново да се наведете и да поемете новите ограничително-рестриктивни мерки и предстоящите рнк подобрения на файзеромодерните бъркочи...
Наздраве!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеКофти новина - новия щам дето бил открит в Южна Африка и ни проглушиха ушите тая вечер с него е 5 пъти по-заразен от оригинала и близо 3 пъти по-зазерен от Делтата. За справка Делтата го даваха 2 пъти по-заразен от оригинала (или 70%).
Не знам ще трябва по 2 ФФП3 маски да слагам една връз друга
Айде заразявайте се и изграждайте стаден имунитет придобит чрез заболяване, че да ме пазите, щото с моята ваксина вече съм за бустер, антитела нула сигурно.
Май навлизаме във по-сериозна фаза .... във играта.
Очакваше се високите нива на ваксинация срещу COVID-19 да намалят предаването на SARS-CoV-2 в популациите чрез намаляване на броя на възможните източници за предаване и по този начин да се намали тежестта на заболяването COVID-19.
Последните данни обаче показват, че епидемиологичната значимост на ваксинираните срещу COVID-19 лица се увеличава.
В Обединеното кралство беше описано, че степента на вторични атаки сред контактите на домакинствата, изложени на напълно ваксинирани индексни случаи, е подобна на тази при контактите на домакинствата, изложени на неваксинирани индексни случаи (25% за ваксинирани срещу 23% за неваксинирани). 12 от 31 инфекции при напълно ваксинирани контактни домакинства (39%) са възникнали от напълно ваксинирани епидемиологично свързани индексни случаи.
Пиковият вирусен товар не се различава според статуса на ваксинация или вида на варианта [[1]].
https://www.thelancet.com/journals/l...Mu-Glgz9Dyfdq8Last edited by hazard; 26.11.2021, 23:50.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Заголвай задника за бустер след два месеца нов и те така докато сринеш имунната система
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
И ти да четеш постоянно От Извора, Списание 8 и Афера и ти би се хвърлил от покрива на 16 етажна сграда. Тия хора са загубили всякаква връзка с реалността дори за собствения си живот.
За спешни състояния в неврологията и психиатрията - денонощен 02/9702 130
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеКофти новина - новия щам дето бил открит в Южна Африка и ни проглушиха ушите тая вечер с него е 5 пъти по-заразен от оригинала и близо 3 пъти по-зазерен от Делтата. За справка Делтата го даваха 2 пъти по-заразен от оригинала (или 70%).
Не знам ще трябва по 2 ФФП3 маски да слагам една връз друга
Айде заразявайте се и изграждайте стаден имунитет придобит чрез заболяване, че да ме пазите, щото с моята ваксина вече съм за бустер, антитела нула сигурно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение"Нали говорим за увеличената смъртност. Аз мисля, че не Ковида е толкова виновен за жертвите в болниците, а безхаберието в тях"
след 10та мин https://www.youtube.com/watch?v=Rq80xl_TF-8
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар