IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	benjamin-franklin-quotation.jpg
Views:	1
Size:	13.6 КБ
ID:	3818097

“Който заменя основна свобода за малко временна сигурност, не заслужава нито свобода, нито сигурност”
    Бенджамин Франклин

Повече от 200 години не стигнаха на масите да разберат тая простичка истина.
    Между другото, чичко Бенджамин гледа от 100-доларовата банкнота - най-голямата доларова деноминация в обращение понастоящем.
    Last edited by Kildirim_Bei; 21.10.2021, 23:00.
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение

Интересно какво мислите по следните въпроси:
      Аз имам само един въпрос - защо в БГ няма масови демонстрации срещу медицинския терор

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
        Скоро ще си заплаха за всички живи същества, свиквай
        Интересно какво мислите по следните въпроси:
        1. Защо ще дават зел. сертификат след първо боцкане, като получаваш имунитет след 2-та игла? Това не е ли риск човекът да е заразен, но със сертификат?
        2. Защо удължават срока на сертификат от 6м, на 12. м., при преболедуване, защото преболедуването носело по-висока защита от ваксина, но в същото време ваксинацията е с безсрочен сертификат?
        3. Защо в дневната статистика в България 15% от заразените са ваксинирани, ваксинирани влизат в болница и ваксинираните също почиват след заразяване?
        4. Защо Израел след 100% ваксинация претърпяха 3та, ужасна вълна на пандемията?
        5. Защо в момента Великобритания с 80% ваксинирани посреща нова вълна на заразяване и налагат носене на маски на всякъде?
        6. Вярно ли е или не, че ваксинацията срещу Ковид с експерименталните в момента ваксини предизвиква спад на имунната система и ставаш по-податлив на заразяване /има и други вируси/ след няколко месеца, който процес ескалира след година?
        7. Истина ли е, че в момента в България се инжектират ваксини с изтекъл срок - беше 6 месеца, но после казаха може и до 12 м. Защо и кой го реши пък това?????
        Last edited by buyvalue; 21.10.2021, 22:40.
        IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

мое ли да хабиш ракията ве? За другото и аз така правя.
          И преди съм ненавиждал тълпите - сега са ми непоносими. Винаги ходя до Нагазина гат НЯМА хора - 2-3ма на кръст. Ко не оцеля момента кръгом и в селския
          Това не е ракия а първак...Веднъж ме спряха катаджии а вътре в колата ухае на хубаво....Единия ми вика пиян ли си.Кат му казах какво правя ме пусна без дори да ми провери документите....Много ароматен тоя първак

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ми нали ти написах чети по внимателно забравих само да ти кажа че се къпя минимум веднъж на ден а ръцете колко пъти си мия и аз не знам.В колата си имам гроздова първак76 градуса....дезинфекцирам си ръцете с него...По улиците не сера и боклука не си хвърлям през тераста.На село всяка къща си и ма кофа за боклук.На всяко 4 14 и 24 число ги изкарваме на улицата и камиона ги изсипва...Такива кофи като в София няма никъде другаде.Никой не си хвърля матраците вратите дограмите и всякакви боклуци до кофите пред тях...Бони крайно време е да разбереш че парен каша духа.Аз загубих мама през март и много добре знам с какво си имам работа...Не ми е необходимо някой да ме командори или да ме навиква по телевизора..Мога сам да си наложа мерки и имам волята и дисциплината да ги спазвам.
            мое ли да хабиш ракията ве? За другото и аз така правя.
            И преди съм ненавиждал тълпите - сега са ми непоносими. Винаги ходя до Нагазина гат НЯМА хора - 2-3ма на кръст. Ко не оцеля момента кръгом и в селския
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Почвам да се чудя дали тази ваксина не дава безсмъртие наистина или пък ще ни пази от извънземните :-)))) щото за един полугрипен вирус подобно нещо да се случва е абсурдно :-)

Интересното е, че с КовидВаксините или ъпрейдват обществото до състояние "полукиборги", или ни кастрират химически.

А още по-интересното е, че няма да разберем още поне няколко години.

Хем РНК била бъдещето и на нейната основа щели да пробват да направят ваксина срещу рак...
              ... хем от друга непрестанно обясняват колко сме много и как Планетата се задъхва с толкова много консуматори...

Драмата е, че ако с ваксините има проблем, накрая на света ще останат Костя Копейкин, Волен Сидеров, Йоло Денев, някой и друг албанец и африканци ... та по-добре да се боднеш в тоя случай ...

P.S. Да разбирам ли, че в заведението, където сервираш, още нямате сертификати? ))

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                Скоро ще си заплаха за всички живи същества, свиквай
                Прилепите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI

Не разбрах спазваш ли или не мерките против разпространение на заразата? Ако не, за мен си простак. Съзнателно да заразяваш околните е като да си хвърляш боклука през прозореца, да сереш на улицата, даже е по-просташко.
                  Ми нали ти написах чети по внимателно забравих само да ти кажа че се къпя минимум веднъж на ден а ръцете колко пъти си мия и аз не знам.В колата си имам гроздова първак76 градуса....дезинфекцирам си ръцете с него...По улиците не сера и боклука не си хвърлям през тераста.На село всяка къща си и ма кофа за боклук.На всяко 4 14 и 24 число ги изкарваме на улицата и камиона ги изсипва...Такива кофи като в София няма никъде другаде.Никой не си хвърля матраците вратите дограмите и всякакви боклуци до кофите пред тях...Бони крайно време е да разбереш че парен каша духа.Аз загубих мама през март и много добре знам с какво си имам работа...Не ми е необходимо някой да ме командори или да ме навиква по телевизора..Мога сам да си наложа мерки и имам волята и дисциплината да ги спазвам.
                  Last edited by power grid; 21.10.2021, 21:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI

..
                    Той ти каза , че ги спазва, независимо от това, че няма как да зарази никого понеже е ПРЕБОЛЕДУВАЛ за разлика от ваксинираните, които не спазват нищо / то и няма мерки за тях/ и сеят зараза на кило....
                    Last edited by X_Y; 21.10.2021, 21:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ахам, така и не обясни къв Ганьо и неграмотник е началникът на ковид леглата в Пирогов. Петър Атанасов е някъв доцент или даже професор. За мен това нищо не значи, не говори за акъл. Ама ти много уважаваше "образованието". Или само тази Снежана Бахарова не е Ганьо и неграмотница? Не, ти не лъжеш. Просто изказваш твърдения несъвместими с реалността.
                      Аааа, една позната на Боби , която е специалистка по фейса веднъж го направи на пух и прах.... бил некадърен динозавър и лекувал с пиявици , а тя била дошла от бъдещето с машината на времето захранвана от модерните ваксини -))))

ПП Забравих да спомена , че e дошла от тази страна.
                      https://www.imdb.com/title/tt0387808/

Коментар

• Скоро ще си заплаха за всички живи същества, свиквай

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Наистина лекарите заслужават истинско съчувствие. Простаците не се ваксинират, не спазват никакви мерки, но настояват, че лекарите са им длъжни. Един душевен инвалид тук даже искаше да ги мобилизира.
                          Бони аз простак ли съм като не съм ваксинирал.Прекарах ковида през март...Не ходя по кръчми барове дискотеки кафенета не правя купони софри няма сбирки.Ходя веднъж или два пъти до магазин месечно да пазарувам а през седмицата понякога само за хляб ако ни мързи да си пуснем хлебопекарната..И разбира се нося маска.Ходя и на работа

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

От вчера взе да се излагаш яко...Неам нерви да чета подобни неща..Крайно време е да възстановиш връзката с кораба майка...И от мен да знаеш кой да живее зависи от Бог не от теб или мен
                            Има си обяснение за това

Conclusion: Patients with recent SARS-CoV-2 infection appear to experience global cognitive impairment, impairment in memory, attention and executive function, and in particular verbal fluency.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                              Преди малко в новините дадоха нещо кратко с министъра на образованието във връзка с това, че учителите ще са следващите със задължителен зелен сертификат. Та професора каза буквално:
                              "... сертификатите не заробват, напротив - те дават свобода."

Тук вече онемях. Начи се приравнява робството (задължение без право на избор) на свободата (да идеш на работа, в заведение, театър и т.н.)...

Сетих се за "Фермата на животните" на Джордж Оруел и Министерството на правотата:
                              * ВОЙНАТА Е МИР

* СВОБОДАТА Е РОБСТВО

* НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА
                              BBC буквално заяви че невежеството е сила - преди няколко месеца. "Критичното мислене ни вреди", а имаше и на NY Times подобна разработка. Че не е момента сами да се информираме и да си съставяме мнение. Абе... Още не виждат и не разбират какво става. Не знам как е възможно.

ПП "Зеленият сертификат даде свобода на хората, от месеци нямаме ограничения..." Това сподели пред БНР д-р Стоян Монев, който работи на първа линия в германска болница. Стокхолмският синдром е на стероиди.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ВМЕСТО ДА НИ ЦЕЛУВАТ РЪЦЕТЕ И КРАКАТА МРЪШЛЯЦИТЕ - ТО ЕВРЕИ, АМЕНЦИ И ДРУГИ ТЕ АКЪЛ ЩЕ НИ ДАВАМ.
                                АЛАНКОВЦИ СЪЩЕСТВУВАТЕ ЗАРАДИ НАШЕТО БЛАГОВОЛЕНИЕ
                                От вчера взе да се излагаш яко...Неам нерви да чета подобни неща..Крайно време е да възстановиш връзката с кораба майка...И от мен да знаеш кой да живее зависи от Бог не от теб или мен
                                Last edited by X_Y; 21.10.2021, 21:18.

Коментар

Working...
                                X