IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

ВСе си мисля, че и ние сме - не по-малко борбени натури и не сме легнали на кълка...
    И така трябва да бъде, приятелю!
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Venislav Разгледай мнение
      Боже Боже...Ваксини по средата на пандемия, че и експериментални. Антибиотик срещу вирус?????? Трагично положение.

А за политизирането на целия проблем и нелепото нападане на една от тези ваксини - Астра Зенека дори главата м и не го побира как минава...
      Това за мен поне са нормални и обичайни, тоест очаквани хватки в корпоративния и политизиран свят. Човечеството не си взе урок от случилото си и продължава да лакомее, това ще му вземе главата в крайна сметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Проф. Кантарджиев е с ангиоимунобластна лимфаденопатия/лимфом от дълги години. Но явно е с добър генно-молекулярен профил, установен и третиран във Франция. Така че неговия имунитет не е от най-реактивните, дори обратното. Но човекът се бори, не му личи и работи.

ВСе си мисля, че и ние сме - не по-малко борбени натури и не сме легнали на кълка...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
          https://www.actualno.com/cite/ot-zor...s_1570278.html

Професор Кантарджиев: "От ЗОР съм натрупал имунни клетки!"

АКо това е мото на един професор, не е ли време да почнем обсъждане, относно въпроса, какви трябва да бъдат "параметрите" на зора, за да трупаме имунни клетки и да не ни пука?

Професор го казва (не аз)!... бонбонки и...
          Проф. Кантарджиев е с ангиоимунобластна лимфаденопатия/лимфом от дълги години. Но явно е с добър генно-молекулярен профил, установен и третиран във Франция. Така че неговия имунитет не е от най-реактивните, дори обратното. Но човекът се бори, не му личи и работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Левчо, че водещият на това е смешен клоун е видно, другият има някаква вероятност всичко да прави за пари или да отмъщава на неоценили го предни ваксиноработодатели , но говори убедително с проверими научни твърдения - спецовете могат да го разкостят за минута ако твърди нещо невярно. В този смисъл трябва да е огромен малоумник да си позволи подобни твърдения и си мисля че не е лошо да се обмислят нещата за които говори / и Чорбанов ги изказа подобни накратко/
            Чудя се дали си наясно / не е точно твоята област/ какво се случва при преболедували и бройката на НКК. Та специфичните за преболедуването клетки намаляват ли бройката на неутралните / ако това е термина/ , както този твърди че се получава след ваксинация ?

Иначе предполагам е лесно да критикува от неговото място, но не чух нищо за алтернатива от него.... освен намеци да разчитаме на естествен подбор горе долу :-) , което не мисля че е опция ...
            Песи, не забравяй че няма кой да му отговори. Морфолози, морфометристи и имунолози в тази област са първо малко, казвам го с опит от имунология на туморите, имунотерапия на туморите и субективизма при отчитане на Proportion score на клетки с определени маркери които са важни. Софтуер с точност по-добър от човешкото око и отчитане на компетентните клетки, маркирани в проби от органи на имунната система - лимфни възли, слезка, тимус, костен мозък и пръснати лифмоидни структури в органи като слюнчени жлези, черва, стомах, щит. жлеза, апендикс, и още има...няма по-съвършен от комплексната оценка на човешкото око и пак има субективизъм.
            А свободните и лесни в циркулацията клетки е лесно да се определят с flow cytometry, но това не е всичко и не е меродавно. За подобни заключения трябва време и продължителни наблюдения и проучвания.
            Спекулативно е, както виждаш аз лично се пазя от гръмки изказвания. В медицината 2 и 2 не прави 4.
            Last edited by bulgarian lev; 16.03.2021, 22:31.

Коментар

• https://www.actualno.com/cite/ot-zor...s_1570278.html

Професор Кантарджиев: "От ЗОР съм натрупал имунни клетки!"

АКо това е мото на един професор, не е ли време да почнем обсъждане, относно въпроса, какви трябва да бъдат "параметрите" на зора, за да трупаме имунни клетки и да не ни пука?

Професор го казва (не аз)!... бонбонки и...

​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Тоя Топ Гън му е платено за всички подмолни игри които щв се вихрят отсега нататък и ви писах отдавна за това. Хората правят оари, а вие се мрете кат мухи.
                Левчо, че водещият на това е смешен клоун е видно, другият има някаква вероятност всичко да прави за пари или да отмъщава на неоценили го предни ваксиноработодатели , но говори убедително с проверими научни твърдения - спецовете могат да го разкостят за минута ако твърди нещо невярно. В този смисъл трябва да е огромен малоумник да си позволи подобни твърдения и си мисля че не е лошо да се обмислят нещата за които говори / и Чорбанов ги изказа подобни накратко/
                Чудя се дали си наясно / не е точно твоята област/ какво се случва при преболедували и бройката на НКК. Та специфичните за преболедуването клетки намаляват ли бройката на неутралните / ако това е термина/ , както този твърди че се получава след ваксинация ?

Иначе предполагам е лесно да критикува от неговото място, но не чух нищо за алтернатива от него.... освен намеци да разчитаме на естествен подбор горе долу :-) , което не мисля че е опция ...

Коментар

• Canadian Doctors Speak Out Against Government COVID Restrictions – Masks and Vaccines Not Needed!

https://healthimpactnews.com/2021/ca...es-not-needed/
                  Doctors Around the World Issue Dire WARNING: DO NOT GET THE COVID VACCINE!!

https://healthimpactnews.com/2020/do...covid-vaccine/

Коментар

• Боже Боже...Ваксини по средата на пандемия, че и експериментални. Антибиотик срещу вирус?????? Трагично положение.

А за политизирането на целия проблем и нелепото нападане на една от тези ваксини - Астра Зенека дори главата м и не го побира как минава...

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Нищо и няма на ваксината освен дето не е много ефективна, просто фейк нюз отдавна вече не са само руски патент и в борбата между ваксините никой не се свени да лъже. Германци, французи...светът не е това което беше. Въпросът с ваксините, както и с ковида, вече е свръх-политизиран, което означава много повече лъжи от истина.
                      Обясни на стадото, че аз неам нерви.

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                        Top vaccine scientist warns the world: HALT all covid-19 vaccinations immediately, or “uncontrollable monster” will be unleashed

https://vaccinedeaths.com/2021-03-15...cinations.html
                        Тоя Топ Гън му е платено за всички подмолни игри които щв се вихрят отсега нататък и ви писах отдавна за това. Хората правят оари, а вие се мрете кат мухи.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunlight Разгледай мнение

Извинявам се, поздрави!
                          Благодаря.
                          Бъди здрав.

Коментар

• Top vaccine scientist warns the world: HALT all covid-19 vaccinations immediately, or “uncontrollable monster” will be unleashed

https://vaccinedeaths.com/2021-03-15...cinations.html

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение

Колега, извинявай,
                              но когато цитираш, цитирай, моля, точно.
                              Добавил си своеволно "коронавирус".
                              Извинявам се, поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от sunlight Разгледай мнение

Не е така, векторанта ваксина не те заразява с цял коронавирус, а ползва модифициран аденовирус от маймуна за носител. Риска е, че имунната система може да утрепе вируса преди да е занесъл ваксината. Вероятно, ако има силен имунен отговор след ваксинация, става точно това.

mRNA ваксините са протейни обвити в липидна обвивка, но там не се знае колко ваксина стига до клетките след инжектирането. Даже има изтичане на информация от Евро агенцията по лекарствата, от което става ясно че Файзера носи 50% по малко ваксина от обявеното, просто имало мн фира.

Модерната е 3 пъти повече mRNA в една доза от Файзера.

Спутника ползва два различни адновируси от човек, за първо и второ боцкане и лично аз поставям ефективността му най - долу, но знае ли човек, с ваксините 1 + 1 не е две.
                                Колега, извинявай,
                                но когато цитираш, цитирай, моля, точно.
                                Добавил си своеволно "коронавирус".

Коментар

Working...
                                X