IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

без да искам да се заяждам, но нали всичко беше по Божия воля? Ето, аз имам антитела, и то доста, а кога и как съм го карал, нямам много идея, но не съм пил нищо различно от чай. Дали съм по-мил на Бог, или Бог не наказва, когото мрази, както твърди една наша поговорка. Или да се смиря и да си оия антибиотика, дето още не са ми го предписали, ма превантивно така, някакси. И да си бия 2-3 ваксини, от различен тип, че да миксирам. Айде стига сте се стресирали!
    Груец аз също не се заяждам.Това че иаш антитела нищо не означава.Дано си мил на Бог и от мен да знаеш Бог никого не мрази.Казах ти да налягаш задника да бъдеш по смирен и да се криеш без някой да те търси.

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение

Според мен, това е най вероятният недостатък на т. нар. "векторни" ваксини, където "профилактичното заразяване" става
      с цял вирус. За разлика от тях РНК ваксините са изготвени на база част от вируса /сравнително неподатлива на промени РНК/,
      и този проблем ни би следвало да съществува.
      Не е така, векторанта ваксина не те заразява с цял коронавирус, а ползва модифициран аденовирус от маймуна за носител. Риска е, че имунната система може да утрепе вируса преди да е занесъл ваксината. Вероятно, ако има силен имунен отговор след ваксинация, става точно това.

mRNA ваксините са протейни обвити в липидна обвивка, но там не се знае колко ваксина стига до клетките след инжектирането. Даже има изтичане на информация от Евро агенцията по лекарствата, от което става ясно че Файзера носи 50% по малко ваксина от обявеното, просто имало мн фира.

Модерната е 3 пъти повече mRNA в една доза от Файзера.

Спутника ползва два различни адновируси от човек, за първо и второ боцкане и лично аз поставям ефективността му най - долу, но знае ли човек, с ваксините 1 + 1 не е две.

Коментар

О, дубрутру, дубрутру - най-обикновен грип бе направен по-тежък от чума. Айде и тук да ви го напиша - в топ 50 на умрели на 1 милион по статистика, има само една, повтарям една африканска държава, и то е тази, в която живеят най-много потомци на европейци - ЮАР, всичко друго е бели държави, повечето доста развити. И после ми говорете, че нямало конспирация.
        това си е ПР грипче. В африка талавизия не гледат явно
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Като имаш антитела отивай да даваш кръвна плазма ,ако отговаряш на условията ,така ще спасиш човечки животи
          Ако приятел ми поиска, разгласил съм го на всички познати - разбира се, че ще даря. Кръв съм дарявал над 10 пъти, но само при нужда на познати - чак толкова алтруист не съм, че да се раздавам за всички, особено в държава като нашата, в която всеки иска да те излъже и преметне. Но за близки и познати (дано не се налага) - винаги!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Нищо и няма на ваксината освен дето не е много ефективна, просто фейк нюз отдавна вече не са само руски патент и в борбата между ваксините никой не се свени да лъже. Германци, французи...светът не е това което беше. Въпросът с ваксините, както и с ковида, вече е свръх-политизиран, което означава много повече лъжи от истина.
            О, дубрутру, дубрутру - най-обикновен грип бе направен по-тежък от чума. Айде и тук да ви го напиша - в топ 50 на умрели на 1 милион по статистика, има само една, повтарям една африканска държава, и то е тази, в която живеят най-много потомци на европейци - ЮАР, всичко друго е бели държави, повечето доста развити. И после ми говорете, че нямало конспирация.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Няма какво да чакаш.Колкото по рано толкова толкова по добре.И аз два дена си мислих че имам храчки щот пих студена вода и кола.В никакъв случай не подценявайте нещата в никакъв случай...Тая гад си влачи над 10 дена стига се до два антибиотика и куп добавки...
              То само това да беше ,ами ако слез в белите дробове ?
              Тогава става мазалото

Коментар

без да искам да се заяждам, но нали всичко беше по Божия воля? Ето, аз имам антитела, и то доста, а кога и как съм го карал, нямам много идея, но не съм пил нищо различно от чай. Дали съм по-мил на Бог, или Бог не наказва, когото мрази, както твърди една наша поговорка. Или да се смиря и да си оия антибиотика, дето още не са ми го предписали, ма превантивно така, някакси. И да си бия 2-3 ваксини, от различен тип, че да миксирам. Айде стига сте се стресирали!
                Като имаш антитела отивай да даваш кръвна плазма ,ако отговаряш на условията ,така ще спасиш човечки животи

Коментар

• САМО СПУТНИК !
                  ТАЗИ ВАКСИНА ЩЕ НИ ПОМОГНЕ !

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Няма какво да чакаш.Колкото по рано толкова толкова по добре.И аз два дена си мислих че имам храчки щот пих студена вода и кола.В никакъв случай не подценявайте нещата в никакъв случай...Тая гад си влачи над 10 дена стига се до два антибиотика и куп добавки...

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                      Изтеглихме късата клечка с Астра Зенека ,така стоят нещата ...
                      Нищо и няма на ваксината освен дето не е много ефективна, просто фейк нюз отдавна вече не са само руски патент и в борбата между ваксините никой не се свени да лъже. Германци, французи...светът не е това което беше. Въпросът с ваксините, както и с ковида, вече е свръх-политизиран, което означава много повече лъжи от истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ооо не, ти си по революциите... Аз се опитвам не да победя системата, а да оцелея въпреки нея. И това при повърхностните ми познанич клонящи направо към нула в тази област.
                        Например ако си изгледал видеото което е около час / изгледа ли го ?/ според него има вероятност ваксинираните не просто да ускорят мутациите на вируса / нещо което твърди и нашият професор ваксинаджия / , а и тези ваксинирани да пострадат дори повече при бъдещите мутации от неваксинираните защото цялата им имунна армия е хвърлена да гони изчезнал враг и няма кой да се бие с новият....
                        Та нещата не са толкова прости и е възможно проблемите ни тепърва да започват.... Дано не е така.

ПП Трима човека в семейството от днес сме с дращене в гърлото ...Може да е от времето или е дошъл и нашият ред въпреки цялото пазене.... Ще разберем скоро....

Коментар

Например ако си изгледал видеото което е около час / изгледа ли го ?/ според него има вероятност ваксинираните не просто да ускорят мутациите на вируса / нещо което твърди и нашият професор ваксинаджия / , а и тези ваксинирани да пострадат дори повече при бъдещите мутации от неваксинираните защото цялата им имунна армия е хвърлена да гони изчезнал враг и няма кой да се бие с новият....
                          .
                          Според мен, това е най вероятният недостатък на т. нар. "векторни" ваксини, където "профилактичното заразяване" става
                          с цял вирус. За разлика от тях РНК ваксините са изготвени на база част от вируса /сравнително неподатлива на промени РНК/,
                          и този проблем ни би следвало да съществува.

Коментар

Пропуснал съм го това, но този звучи много убедително и аргументирано.... Повечето което каза и аз съм си го мислил без да имам основата от знания, но този ги има без съмнение....
                            За съжаление описва и невъзможната ситуация пред правителствата , които дори да се получат доказателства че е така не могат да го признаят и по-скоро ще ни вкарат в сценарии на безкрайно ваксиниране, лъгане и мазане ...., но няма да се опитат да вземат адекватни научни мерки , които могат да бъдат от катастрофален вид за икономиките - локдаун тип Ухан в по-тежък вариант и военни камиони....
                            И най-важното - според него бързо ще се разбере дали е прав защото има лесен тестови инструмент - държавите с много ваксинирани.... Както се казва почваме да люпим семки и броим месеците и случаите в тези страни....
                            Затова на 4 Април да гласувате за Мангъра ,иначе спасение няма

Коментар

Пропуснал съм го това, но този звучи много убедително и аргументирано.... Повечето което каза и аз съм си го мислил без да имам основата от знания, но този ги има без съмнение....
                              За съжаление описва и невъзможната ситуация пред правителствата , които дори да се получат доказателства че е така не могат да го признаят и по-скоро ще ни вкарат в сценарии на безкрайно ваксиниране, лъгане и мазане ...., но няма да се опитат да вземат адекватни научни мерки , които могат да бъдат от катастрофален вид за икономиките - локдаун тип Ухан в по-тежък вариант и военни камиони....
                              И най-важното - според него бързо ще се разбере дали е прав защото има лесен тестови инструмент - държавите с много ваксинирани.... Както се казва почваме да люпим семки и броим месеците и случаите в тези страни....
                              Да и аз следя Израел и на базата от там ще реша за ваксина.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunlight Разгледай мнение

Мангуров за това ли каза, че понякога ваксинираните в последвствие боледуват по тежко... Дано не е така!

Коментар

Working...
                                X