Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
като не върви, не върви.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Бате,
срещите не бяха по едно и също време.
Опитах и друго. Наскоро исках да си намеря нови наематели и пуснах обява (вече я изтрих, защото старите поискаха да останат срещу по-висок наем и подобрения).
И си писах с жени наематели 25-35 г.. На 2-3 жени предложих, ако искат да се видим навън и ако се харесаме, идват у нас и няма да плащат наем, да си живеем като двойка. И последва блокиране,
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
евго, а една по една опита ли?
срещите не бяха по едно и също време.
Опитах и друго. Наскоро исках да си намеря нови наематели и пуснах обява (вече я изтрих, защото старите поискаха да останат срещу по-висок наем и подобрения).
И си писах с жени наематели 25-35 г.. На 2-3 жени предложих, ако искат да се видим навън и ако се харесаме, идват у нас и няма да плащат наем, да си живеем като двойка. И последва блокиране,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМомчета, от както свят светува млади жени са се женили за по стари мъже..Сделката е двустранна- за жената пари и сигурност, за мъжа млада жена и здрави деца..Според мен възрастта няма голямо значение за щастието в брака..Виждал съм да се правят глупости и на еднаква възраст и с по- голяма разлика ..И обратното - има щастливи бракове със всякакви разлики..Разбира се клишето е, е когато единият е по- млад да се казва, че не се е находил и да се изкарва той виновен..Приемам и млад мъж със по- голяма жена, но там проблема е с поколението и раждането на деца..След 40г. има доста раждания с малформации....
- 1 like
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Тъй се ококорих, че очите ми станаха като на стар зил фаровете
Коментар
-
Момчета, от както свят светува млади жени са се женили за по стари мъже..Сделката е двустранна- за жената пари и сигурност, за мъжа млада жена и здрави деца..Според мен възрастта няма голямо значение за щастието в брака..Виждал съм да се правят глупости и на еднаква възраст и с по- голяма разлика ..И обратното - има щастливи бракове със всякакви разлики..Разбира се клишето е, е когато единият е по- млад да се казва, че не се е находил и да се изкарва той виновен..Приемам и млад мъж със по- голяма жена, но там проблема е с поколението и раждането на деца..След 40г. има доста раждания с малформации....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Младите жени често си падат по по-възрастни мъже.То си им е в природата да търсят закрила и в по-възрастен мъж виждат такава.А пък в природата им е да стават майки,така че няма нищо учудващо 40 годишен мъж да се ожени за някоя 20-25 годишна.20 години само допреди 30-40 години си бяха нормална възраст за женитба на жена.
Хеле пък ако кандидат женихът е заможен софиянец,висок и поддържан.Шансовете са много високи да забие някоя студентка,особено от провинцията,на която мечтата й е да живее в София.Имаме 16 год. разлика. Сега съм на 53 тя на 37
Жена ми не я сменам за нищо, любовници и приятелки са оборотни, но жена ми е завинаги
Коментар
-
Ага,
аз съм излизал наскоро на срещи с 3 стари моми, културни, с професии и не стана нищо и с 3-те.
И все още си стоят моми, а наближават 40 г. неумолимо. От тях любимка ми е г-ца И с аудито, аз съм писал за нея.
А младите момичета не бързат да се женят и са трудна топка. Единственият вариант е да се попадне на жена, която иска мъж и дете и е готова на всичко,
Хеле пък ако кандидат женихът е заможен софиянец,висок и поддържан.Шансовете са много високи да забие някоя студентка,особено от провинцията,на която мечтата й е да живее в София.Last edited by mirodes; 05.05.2020, 20:21.
- 1 like
Коментар
-
Ага,
аз съм излизал наскоро на срещи с 3 стари моми, културни, с професии и не стана нищо и с 3-те.
И все още си стоят моми, а наближават 40 г. неумолимо. От тях любимка ми е г-ца И с аудито, аз съм писал за нея.
А младите момичета не бързат да се женят и са трудна топка. Единственият вариант е да се попадне на жена, която иска мъж и дете и е готова на всичко,
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар