IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    При мъжете срокът на годност е по-дълъг. Юксел от БТВ ще става татко на 52 г. скоро.
    Очаквана продължителност на живота в добро здраве при раждане в България e 66,7 години.

https://www.touteleurope.eu/societe/...vie-en-europe/

Коментар

При мъжете срокът на годност е по-дълъг. Юксел от БТВ ще става татко на 52 г. скоро.
      булката беглец ли ми даваш за пример
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

лошо, защото момите едва ли пък търсят младеещи се чичета

Коментар

А вие коя година продадохте лозето и ти помниш ли кога снимаха филма там?

То има жени, но аз не търся лелки.

Отделно са емаципирани и меркантилни и дори хубавци като Виктор Русинов имат проблем и не могат да си намерят.

Миродес пак има здравословни проблеми, писал е в темата за НЛО вчера.
          лошо, защото момите едва ли пък търсят младеещи се чичета
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

“Лозето” беше камуфлаж. Ако не ме лъже паметта през деветдесетте.
            ОК

Коментар

Отделно са емаципирани и меркантилни и дори хубавци като Виктор Русинов имат проблем и не могат да си намерят.

“Лозето” беше камуфлаж. Ако не ме лъже паметта през деветдесетте.

Коментар

В Индия е същата история. Абортират момиченцата. Въобще в цяла Азия. Сами си го правят.

Евго, боя се, даже не може да оцени на какво хубаво място живее и от какви хубави жени е обкръжен и то незабулени.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

В китай има НЕДОСТИГ на 100 МИЛИОНА жени - 20-40г благодарение на политиката 1 дете и все мъжко са искали (ако е момиче = аборт).
                  Това е уникален стимул да работиш по 15 часа за да успееш че да те погледне ква да е жена.
                  А и какво да прави мъж дет не му дават да пие, пуши, по жени да оди?
                  А тук евго се оплаква че нямало жени ....
                  В Индия е същата история. Абортират момиченцата. Въобще в цяла Азия. Сами си го правят.

Евго, боя се, даже не може да оцени на какво хубаво място живее и от какви хубави жени е обкръжен и то незабулени.

Коментар

Току що създаде мистерия.
                    В китай има НЕДОСТИГ на 100 МИЛИОНА жени - 20-40г благодарение на политиката 1 дете и все мъжко са искали (ако е момиче = аборт).
                    Това е уникален стимул да работиш по 15 часа за да успееш че да те погледне ква да е жена.
                    А и какво да прави мъж дет не му дават да пие, пуши, по жени да оди?
                    А тук евго се оплаква че нямало жени ....
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

е, тогава ще артисат па китайските булки
                      те къде ще се дяват
                      Току що създаде мистерия.

Коментар

Ще ги прелапат стиснатите китайски ергени дето не щат да плащат цайли.

Каква прекрасна практика. Льошавите западни влияния и това ще бастисат. Язък.
                        е, тогава ще артисат па китайските булки
                        те къде ще се дяват
                        препоръка е

Коментар

е, добре, де ами тия свободни булки
                          къде се дяват
                          Ще ги прелапат стиснатите китайски ергени дето не щат да плащат цайли.

Каква прекрасна практика. Льошавите западни влияния и това ще бастисат. Язък.

Коментар

Оказва се, че в много държави мъжете трудно си намираме булки.

Има няколко сайта, "Ukrainian wife", "Ukrainian woman", обаче са измислени и нищо не става от там.

Аз съм си чатил с няколко азиатки, на 40+ и с по няколко деца от различни мъже. И с афроамериканки също съм си чатил.

Нека някой колега разкаже как е минала екскурзията му в Тайланд и дали е останал доволен?
                            е, добре, де ами тия свободни булки
                            къде се дяват
                            препоръка е

Коментар

Има няколко сайта, "Ukrainian wife", "Ukrainian woman", обаче са измислени и нищо не става от там.

Аз съм си чатил с няколко азиатки, на 40+ и с по няколко деца от различни мъже. И с афроамериканки също съм си чатил.

Нека някой колега разкаже как е минала екскурзията му в Тайланд и дали е останал доволен?
                              Проблемът знаеш ли какъв е?
                              - И ЖЕНИТЕ ИЗБИРАТ. И, ако е само да се изтропат, криво-ляво, може да ти "провърви". Вземат ли да ти претеглят акъла, нещата се усложняват.

Коментар

Съчувствам на китайките. Ще им подбият цената.

Все повече китайци търсят съпруги в Русия и Украйна заради демографска криза и високата "цена на брака".

Поради задълбочаващата се демографска криза и растящите разходи за сключване на брак в Китай, все повече китайски мъже насочват вниманието си към Русия, Украйна и други славянски страни в търсене на "традиционни" съпруги, съобщава "TheTimes". Невъзможността да си позволят брак с китайка, която очаква т.нар. цайли - сватбен откуп под формата на жилище, злато и скъпи подаръци - кара мнозина да търсят алтернатива извън страната. Дори в по-бедните селски райони очакваната стойност на този откуп достига 500–600 хиляди юана (около 70–80 хиляди долара), което прави брака практически недостъпен за мнозина.

​​​​​​….Горките заблудени китайци

В резултат на това се развива цяла индустрия от брачни агенции, които предлагат посредничество при намирането на славянски съпруги. Тези агенции активно се рекламират в китайските социални мрежи, включително в TikTok, като около тях се оформят онлайн общности, в които потребителите си разменят препоръки и опит. Централният наратив в тези среди е убеждението, че руските и украинските жени са добри и покорни съпруги, които не изискват нито цайли, нито високи доходи. Този образ се популяризира масово в социалните мрежи.

Коментар

Working...
                                X