IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Алекс - кое е неприемливото в поста ми, когато казвам моето мнение, че сексът между мъже е отвратителен?

Защо трябва Евго да ме учи всеки ден, че сексът между мъже е чудото на 21 век?

Защо изобщо той говори за "заклеймяване", ако никой не му пречи да прави, което желае, но да не ми насажда своето мислене?

Не обиждам никого. Изказвам алтернативно мнение, след което ти го изтриваш. Аз не бих изтрил твоето алтернативно мнение. Бъди здрава и щастлива с мненията на Евго.

Коментар

• Днес си чатих с една стара приятелка, на която бях помогнал преди години да започне работа, тя все още е там и е с много голяма заплата. (Може да ми подари нещо яко за услугата, , но едва ли. )

Каза, че в нейния офис са 4 моми на 40+. Обаче не са в близки отношения и не може да ме препоръча на никоя от тях.

Кротичка е и не търси мъж. В момента има други проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Очаквана продължителност на живота в добро здраве при раждане в България e 66,7 години.

https://www.touteleurope.eu/societe/...vie-en-europe/
        В източника ти пише 75.8 години, което е значително по-добре от това да живееш 83 при негри и араби

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

булката беглец ли ми даваш за пример
          Дори да е правил мъжки секс, защо трябва да го заклеймяваме.

Много жени го харесват и изглежда готин и точен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
            При мъжете срокът на годност е по-дълъг. Юксел от БТВ ще става татко на 52 г. скоро.
            Очаквана продължителност на живота в добро здраве при раждане в България e 66,7 години.

https://www.touteleurope.eu/societe/...vie-en-europe/

Коментар

При мъжете срокът на годност е по-дълъг. Юксел от БТВ ще става татко на 52 г. скоро.
              булката беглец ли ми даваш за пример
              препоръка е

Коментар

лошо, защото момите едва ли пък търсят младеещи се чичета

Коментар

А вие коя година продадохте лозето и ти помниш ли кога снимаха филма там?

То има жени, но аз не търся лелки.

Отделно са емаципирани и меркантилни и дори хубавци като Виктор Русинов имат проблем и не могат да си намерят.

Миродес пак има здравословни проблеми, писал е в темата за НЛО вчера.
                  лошо, защото момите едва ли пък търсят младеещи се чичета
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

“Лозето” беше камуфлаж. Ако не ме лъже паметта през деветдесетте.
                    ОК

Коментар

Отделно са емаципирани и меркантилни и дори хубавци като Виктор Русинов имат проблем и не могат да си намерят.

“Лозето” беше камуфлаж. Ако не ме лъже паметта през деветдесетте.

Коментар

В Индия е същата история. Абортират момиченцата. Въобще в цяла Азия. Сами си го правят.

Евго, боя се, даже не може да оцени на какво хубаво място живее и от какви хубави жени е обкръжен и то незабулени.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

В китай има НЕДОСТИГ на 100 МИЛИОНА жени - 20-40г благодарение на политиката 1 дете и все мъжко са искали (ако е момиче = аборт).
                          Това е уникален стимул да работиш по 15 часа за да успееш че да те погледне ква да е жена.
                          А и какво да прави мъж дет не му дават да пие, пуши, по жени да оди?
                          А тук евго се оплаква че нямало жени ....
                          В Индия е същата история. Абортират момиченцата. Въобще в цяла Азия. Сами си го правят.

Евго, боя се, даже не може да оцени на какво хубаво място живее и от какви хубави жени е обкръжен и то незабулени.

Коментар

Току що създаде мистерия.
                            В китай има НЕДОСТИГ на 100 МИЛИОНА жени - 20-40г благодарение на политиката 1 дете и все мъжко са искали (ако е момиче = аборт).
                            Това е уникален стимул да работиш по 15 часа за да успееш че да те погледне ква да е жена.
                            А и какво да прави мъж дет не му дават да пие, пуши, по жени да оди?
                            А тук евго се оплаква че нямало жени ....
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

е, тогава ще артисат па китайските булки
                              те къде ще се дяват
                              Току що създаде мистерия.

Коментар

Ще ги прелапат стиснатите китайски ергени дето не щат да плащат цайли.

Каква прекрасна практика. Льошавите западни влияния и това ще бастисат. Язък.
                                е, тогава ще артисат па китайските булки
                                те къде ще се дяват
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X