IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Издъжка се дава до 18 години а ако учи до завършване,но не повече от 26 години.А това за затвора как ти го роди главата.

Предлагам да не ровим в това, тъй като е едно минало.

Знам го от един адвокат по Наказателно право.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

На студент е длъжен да дава.

Днешният живот предлага много предизвикателства и възможности. Хората от нищо пари правят.
      Издъжка се дава до 18 години а ако учи до завършване,но не повече от 26 години.А това за затвора как ти го роди главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

На единия гаджето му е 25 години по-малка и иска да се женят, ама той се дърпа. Така че има жени за всичко.
        Знаш ли за Светльо от Сървайвър. Брат е на Коцето и е играч.

Има голям син на 27 г и дъщеря на 4 г от различни жени. Но си живее като ерген. Не се разбира със сина си, който не одобрява похожденията му.

Така че както има стари моми, които не искат мъж, не искат да слугуват и им е добре сами, така има и щастливи ергени. В случая е хубаво, че има поколение.

Коментар

Имам разведени приятели в София на около 50 години и след като се разведоха се изкъртиха от мадами. Даже връщат,щото не могат да смогнат.Дори на единия му се натиска една известна манекенка от миналата сега на 45 години. Ти друга картина представяш. А те даже нямат и собствени жилища.
          Един познат търси жена от 2009 г, вкл. от Интернет.

Той е строител от Пловдив, турчин, с много хубаво BMW. Отделно е висок, със здрав бицепс, първокласен, .

Все още не е станал баща. Каза, че имал приятелка, но може и да лъже.

Така че намирането на булка си е трудна работа, особено ако искаш да не е лелка.

Коментар

Едно е да си разведен и да искаш неангажиращ и безразборен секс, друго е да искаш сериозна връзка и за репродукция.

Един приятел от Варна ми пуска клипчета по скайп как се забавлява с мадама и с приятел.

И аз му казах: "Клиповете не ми харесват. Не са естетични. Мадамата е възрастна и отпусната, а вие сте малко затлъстели."

И той малко се обиди. И ми вика: "много кротичък си станал".

И си намира жени от сайтовете.
            На единия гаджето му е 25 години по-малка и иска да се женят, ама той се дърпа. Така че има жени за всичко.

Коментар

Имам разведени приятели в София на около 50 години и след като се разведоха се изкъртиха от мадами. Даже връщат,щото не могат да смогнат.Дори на единия му се натиска една известна манекенка от миналата сега на 45 години. Ти друга картина представяш. А те даже нямат и собствени жилища.
              Едно е да си разведен и да искаш неангажиращ и безразборен секс, друго е да искаш сериозна връзка и за репродукция.

Един приятел от Варна ми пуска клипчета по скайп как се забавлява с мадама и с приятел.

И аз му казах: "Клиповете не ми харесват. Не са естетични. Мадамата е възрастна и отпусната, а вие сте малко затлъстели."

И той малко се обиди. И ми вика: "много кротичък си станал".

И си намира жени от сайтовете.

Коментар

Ако искам, мога да си намеря и мъж, и специалистка по старци и шантонерка. Но не искам от тези три категории.
                Last edited by Vergil1975; 10.04.2025, 14:42.

Коментар

В последно време строителите вземат луди пари. Дори от латекс и тапети се печели добре. Няма достатъчно мъжка сила, която да прави ремонти.

Аз съм правил 3 бани с майстори в София. И ми остана само една малка тоалетна, трябваше и нея да я ремонтираме на ниските цени, обаче майсторът бързаше и не можа да я направи.

Обаче ремонтите много скапват строителите и се амортизират. И на стари години са грохнали.
                  Излезе ти късмета
                  Ето го специалиста за тоалетната - pa4anga
                  има мъжка сила, не е амортизиран, нито пък е грохнал

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

То е ясно, че за бъзикаш.
                    Не, няма лъжа,няма измама. Простата истина!

Коментар

• Click image for larger version

Name:	111.jpg
Views:	1
Size:	52.8 КБ
ID:	4262971
                      Last edited by pa4anga; 10.04.2025, 13:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Не искам, бе човек.

А ти хубав ли си като мъж?
                        Грозен ,дебел и с пъпки ! Не съм ти таргет!

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Слагам плочки в баните... , Бъзик, продавам (sales manager), иначе инвестирам и на борсата...
                          То за плочките, бъзик, ама като чувам колко пари вземат, направо не е истина...
                          В последно време строителите вземат луди пари. Дори от латекс и тапети се печели добре. Няма достатъчно мъжка сила, която да прави ремонти.

Аз съм правил 3 бани с майстори в София. И ми остана само една малка тоалетна, трябваше и нея да я ремонтираме на ниските цени, обаче майсторът бързаше и не можа да я направи.

Обаче ремонтите много скапват строителите и се амортизират. И на стари години са грохнали.

Коментар

Супер

А финансист ли си?
                            Слагам плочки в баните... , Бъзик, продавам (sales manager), иначе инвестирам и на борсата...
                            То за плочките, бъзик, ама като чувам колко пари вземат, направо не е истина...
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ти луд ли си?!?
                              кВа издръжка за пълнолетен човек бе?
                              На студент е длъжен да дава.

Днешният живот предлага много предизвикателства и възможности. Хората от нищо пари правят.

Коментар

Знаеш ли, че за неплащане на издръжка на студент се лежи в затвора. Също и за домашно насилие.

Ако искам, мога да си намеря и мъж, и специалистка по старци и шантонерка. Но не искам от тези три категории.
                                Ти луд ли си?!?
                                кВа издръжка за пълнолетен човек бе?

Коментар

Working...
                                X