If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Модерацията веднъж го изтри като лични данни. Щеше да изтрие целия пост.
Това пък - защо? Аз у Кръчмата съм си дала размерите /височина, килограми, обиколка на глезен/ и фенотипа, че да не затормозявам въображението на пиянките. И никой не ми е трил тез лични данни
Наздраве, момиче!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не разбрахте ли, че kristina dimitrovaсе натиска? Скоростите се били повредили и си търсела била механик - ха-ха. Търси си някой да и каже, че ще и купи нова кола с автоматични скорости, за да не се повреждат. В наши дни така изглеждат нещата .......
Иска някой да я ........,но качествено,така че да и държи поне седмица.
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)Разгледай мнение
Трудно ще стане с колони, уважаеми, но виж, ако ми подариш този скромен дек НАКАМИЧИ 1000 ZXL аз ще те поканя на вечеря и ти ще излезеш с мен и ще ти е невъзможно да ми откажеш [ATTACH=CONFIG]n3600318[/ATTACH]
Уважаема трудно някой ще ти подари този дек на старо за 10 бона.
Чакай малко, кой в 2020г слуша касети ? То е все едно да гледаш концерт на ютубе, вместо на живо.
Винила има несравнимо качество плюс свързан със качествен усилвател е перфектно удоволствие.
Да ти кажа, ако решиш да правиш нещо по предавателната /скоростната/ кутия - това може да стане само с повдигач, или на канал - но тук хамалогията е голяма, затова наистина ще ви трябва и трети! Говоря за смяна на синхронизатор... Не е за всеки работата! Специализиран сервиз трябва, ако ще тръгваш сериозно!
По-добре опитай в ролята на гинеколога: сигурен съм, че ще погледнеш на правилното място... ))
Не разбрахте ли, че kristina dimitrovaсе натиска? Скоростите се били повредили и си търсела била механик - ха-ха. Търси си някой да и каже, че ще и купи нова кола с автоматични скорости, за да не се повреждат. В наши дни така изглеждат нещата .......
не ходя по заведения, кафенета и ресторанти ако не се налага, изобщо не обичам чалгата, домошарка съм си, в къщи ми е най-добре и най ми е спокойно, слушам си рок и ми е готино, едно време съм се находила по заведения, затова съм си обзавела апартамента в арт ретро стил и ми е най-хубаво в него
Дай да организираме една вечеря тогава.
Нещо като Черешката на тортата,но без камери.Пълно спазване на мерките за дискретност и конфиденциалност.
Виж сега важното е да имаш духовно съединаване,освен физическото,което да те изпълва изцяло.Тогава няма да мислиш за години.
Май Криси е доста искрена...
Да ти кажа, ако решиш да правиш нещо по предавателната /скоростната/ кутия - това може да стане само с повдигач, или на канал - но тук хамалогията е голяма, затова наистина ще ви трябва и трети! Говоря за смяна на синхронизатор... Не е за всеки работата! Специализиран сервиз трябва, ако ще тръгваш сериозно!
По-добре опитай в ролята на гинеколога: сигурен съм, че ще погледнеш на правилното място... ))
не ходя по заведения, кафенета и ресторанти ако не се налага, изобщо не обичам чалгата, домошарка съм си, в къщи ми е най-добре и най ми е спокойно, слушам си рок и ми е готино, едно време съм се находила по заведения, затова съм си обзавела апартамента в арт ретро стил и ми е най-хубаво в него
Коментар