If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прекалявате с подигравките, май не съм желана тук, но аз не се натрапвам, всичко приемам с усмивка и не ви се сърдя От няколко месеца в Инвестор следя основно темите за акции и злато, по диагонала чета още две теми, тази тема тук я чета от самото начало. Прави впечатление, че във всички теми рано или късно започват лични конфликти и нападки, а това не кефи, господа
По-добре да си пиша в темата за златото
Приятна ви вечер
Не съм виновен: видях цената на един от моделите декове, който цитираш. Струваше 30 000 лв.... /оттук и връзката ми с апартамента/
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)Разгледай мнение
Трудно ще стане с колони, уважаеми, но виж, ако ми подариш този скромен дек НАКАМИЧИ 1000 ZXL аз ще те поканя на вечеря и ти ще излезеш с мен и ще ти е невъзможно да ми откажеш [ATTACH=CONFIG]n3600318[/ATTACH]
А ако бъде и от "златната" серия...
Май си вършала из специализираните форуми или си слушала разбиратели. И по-семпъл ще ти върши работа.
Оффф - нямам тия подробности. Не съм задълбавал дотолкова. Направило ми е впечатление и съм отминал, но характерът... /тук имам доста неща, които ОСмислих впоследствие, а е можело да стигна до изводите си доста по-рано.../ Трябвало е да мина през подобно изпитание!
Не мисля, че е има здрав смисъл при обобщаване на качествата по зодии..., но ми е забавно да слушам или чета понякога за отпускане...
Помисли: 12 зодии, а милиони хора с еднакви качества и възможности, според това, кога са родени!
Е, аз залагам повече на желанието да се усъвършенстваме и постоянството ни в дадена област, ако и много неща да не ми се отдават, колкото и да съм настоятелен /нормално е!/... ))
Жена,която дава 300 кинта седмично за обувки,ще има и доста други разходи.Досега не ми се е случвало да хвърлям пари по жени освен плащане на ресторанти и хотели.Честно казано не съм попадал в такава ситуация,при която жената обича луксозният живот.А и няма да попадна-не съм касичка.
Спокойно . Няма и да попаднеш. Мъжът не трябва да е банкомат - за тази част си прав.
Тя не е важна колата, а мъжа, който може да си го позволи това. И при това такъв един мъж е добра партия не защото е богат, а защото щом е богат, значи е уверен в себе си, силен, волеви, знае какво иска и знае как да го постигне, в това число и в личен и семеен план. Тоест мъж - лидер, а не мъж като лайно в дъжд.
Да де,ама не го бива в секса,никога няма да има мъжка увереност.Ей го и Крисито е избягала от такъв.
Чакай сега,тя обувките ще си ги купува сама.Работещо момиче,е .Не мисли за обувки.
Жена,която дава 300 кинта седмично за обувки,ще има и доста други разходи.Досега не ми се е случвало да хвърлям пари по жени освен плащане на ресторанти и хотели.Честно казано не съм попадал в такава ситуация,при която жената обича луксозният живот.А и няма да попадна-не съм касичка.
Дамата си имаше син, който се вее някъде по света, т.е. - търсЕШЕ сериозен...
От около 10-те /и повече!/ служебни срещи - все подхващаше разговора в посока - опознаване....
Да не мислиш, че аз съм някой сваляч, на когото е лесно да говори с дамите? По-скоро - точно обратно! /значи - тя ме предразполагаШЕ сериозно/
Какво СМЕ приказвали по време на вечерята, ли? Обсъдихме, разбира се театралната постановка... Оказа се, че е внимавала в действието... Другото - ти какво би си казала с някого на първа среща? Говореше се за това, как е минавал животът ни до сега... Нищо друго, но пък - никога не помня да съм говорил толкова с жена...
Това е, но за характера - много си точна! Тук е скрито ключето! Дадох си сметка за това, но поставих казуса, за да създам проблеми при формулирането на отговор от дамския състав! Иначе, нещата приключиха и си давам сметка, че съм постъпил много добре: ходихме на театър, хапнахме, пийнахме - тези три неща! Нещата трябва да са, не повече от три!
Най-важното в живота ми: Съдбата ми показва онова, което трябва да направя. Правя необходимото.
Не разбрахте ли, че kristina dimitrovaсе натиска? Скоростите се били повредили и си търсела била механик - ха-ха. Търси си някой да и каже, че ще и купи нова кола с автоматични скорости, за да не се повреждат. В наши дни така изглеждат нещата .......
Мислим ще Крисито се е объркала като си мисли че у форум с име ..Инвестор.. ще намери некви инвеститори с мангизи. То в най добрия случай ще попадне на някоя циция..
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ....... току що Ви направих комплимент, а Вие .... да ми купи кола, ами аз си имам кола и не ми трябва чисто нова и имам добри доходи, финансово независима съм, друго търся, а не коли и ламарини .......
Тя не е важна колата, а мъжа, който може да си го позволи това. И при това такъв един мъж е добра партия не защото е богат, а защото щом е богат, значи е уверен в себе си, силен, волеви, знае какво иска и знае как да го постигне, в това число и в личен и семеен план. Тоест мъж - лидер, а не мъж като лайно в дъжд.
Коментар