IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    И по-лошо те чака Така става със старите ергени
    Почти на 50 години си, а имаш акъл като на пубертетно хлапе
    Не се имам за такъв и изглеждам много добре за възрастта си.

През пролет 2024 г. се бях костюмирал един ден, изтупал и се возех в тролея. И един дядо ми вика: "Здравей, младеж". Отвърнах: "Здравей". Не знам какви стари ергени са ти в главата. Сигурно и не поддържаш у вас така както го правя аз.

Семейните хора също много често не са щастливи и има драма при тях.

А ти семеен ли си?
    Last edited by Evgo; 06.01.2025, 16:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

За изненада на мен и на Мирето, прогнозата е топ!!

Не само вариантите, но и реда в който си ги подредила.

П.с. Интересно ми е, какво сива френд зона?
      Сериозно? Изоставаш. “Хайде да сме само приятели”. Чуеш ли този лаф, бягаш.

Имах случаи в младостта. Попаднах на два доста странни типа. Общите черти бяха - инфантилност, липса на социални умения, страшна алчност и отлагане. Много добре реализирани професионално и финансово и с оскъдни социални умения клонящи към нулата.

Номер едно беше в състояние да се обади в четири, за да отложи срещата за пет, после даде обади в пет и да отложи срещата за шест, и така до десет, когато учтиво го блокирах. Всичко беше някакъв мним бизнес и сделки.

Номер две: покани ме на ресторант и преди да поръчаме му позвъниха по телефона. В буквалния смисъл изчезна, за да се върне след 20 минути.

Този беше много странен. Така и не разбрах дали беше само егоист, само луд или комбинация. Говореше само за себе си и се страхуваше от интимност като от отровно насекомо. Отлагаше срещите и го даваше на чат. Луд човек.

И двамата - отидоха във сивата френд зона
      И още сме си приятели по мрежите.
      Last edited by Selena2024; 06.01.2025, 16:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
        И на мен не ми допада да съм "приятелка" с някоя жена. Но съм им помагал с лекции, със съвети, с работа.
        При Интернет запознанствата нямам хубаво мнение за жените - идват точно такива, каквито не харесвам и не минава много хубаво. Все гледат да използват мъжете, държат се невъзпитано и правят дребни номера. Някои са и неграмотни, пишат неграмотно.
        И по-лошо те чака Така става със старите ергени
        Почти на 50 години си, а имаш акъл като на пубертетно хлапе

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Френд зоната е начин да покажат на мъжа ,че за тях е лузър и нямат никакво намерение да правят секс с него.,нито да се обвързат.Аз така веднъж ходих с една позната на спа уикенд и тъй като знаех,че си има приятел и то от дълго време и я питах дали ще се женят. И тя ми вика:"Не,той ми е най-добрата приятелка". И така го мота няколко години, докато накрая се омъжи за друг.И даже разбрах,че правел услуги на мъжа й все едно са приятели. Тя го прави на маймуна, оня продължава да е край нея.
          И на мен не ми допада да съм "приятелка" с някоя жена. Но съм им помагал с лекции, със съвети, с работа.

При Интернет запознанствата нямам хубаво мнение за жените - идват точно такива, каквито не харесвам и не минава много хубаво. Все гледат да използват мъжете, държат се невъзпитано и правят дребни номера. Някои са и неграмотни, пишат неграмотно.

Коментар

Френд зоната е начин да покажат на мъжа ,че за тях е лузър и нямат никакво намерение да правят секс с него.,нито да се обвързат.Аз така веднъж ходих с една позната на спа уикенд и тъй като знаех,че си има приятел и то от дълго време и я питах дали ще се женят. И тя ми вика:"Не,той ми е най-добрата приятелка". И така го мота няколко години, докато накрая се омъжи за друг.И даже разбрах,че правел услуги на мъжа й все едно са приятели. Тя го прави на маймуна, оня продължава да е край нея.

Коментар

Мечо,

а ти беше ли правил секс на 16 г. в гимназията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Задаваш ми много сериозен въпрос с повишена трудност. Тук има варианти:

1. Писва им и нищо не става - енергията се изхабява и се преминава в сивата френд зона.

2. Як секс и пак номера и така на перпетуум мобиле.

3. Останалите да се изкажат.

Много малко изходна информация ми подаваш обаче - зависи от възраст, статус и семейно положение.

Коментар

• Да ви кажа. че колежката ми може да ме е излъгала за заплатата, защото от 2005 г. има биполярно разстройство и взема лекарства.

Това е причината, поради която не стана моя и няма резултат от това.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

аз така се ожених
                    Ратковица ще да е огнен знак тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

1. Писва им и нищо не става - енергията се изхабява и се преминава в сивата френд зона.

Много малко изходна информация ми подаваш обаче - зависи от възраст, статус и семейно положение.
                      аз така се ожених
                      препоръка е

Коментар

С опита му в ремонтните дейности, може да комбинира разноса с отпушването на тръби. Пакетна услуга.
                        Може и коминочистач да стане и да върти шомпола.

Коментар

Селенка, може ли да дадеш прогноза. В една свалка ако и мъжа и жената се играят много...въртят си номера, ама като на война. И никой не пада по гръб - какво следва?

Коментар

Много точно попадение, но е интересно да чуем женската версия.

Иначе и аз съм на мнение, че когато липсва привличане, се проявяват посочените обстоятелства.
                            Ще има да чакаш жена да ти каже истината относно отношенията мъже жени .

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Бих дал съвет на мъжа да бяга от такава свалка. Жената бързо преценява дали харесва даден мъж и ако му върти номера прекалено дълго, ясно е,че не й е приоритет. Имах един приятел, който сваляше една мадама, оная му въртеше номера, изчука се с няколко други мъже и като разбра,че на тях не им пука за нея, чак тогава му върза.Хайде няма нужда от такава връзка.
                              Много точно попадение, но е интересно да чуем женската версия.

Иначе и аз съм на мнение, че когато липсва привличане, се проявяват посочените обстоятелства.

Коментар

Селенка, може ли да дадеш прогноза. В една свалка ако и мъжа и жената се играят много...въртят си номера, ама като на война. И никой не пада по гръб - какво следва?
                                Бих дал съвет на мъжа да бяга от такава свалка. Жената бързо преценява дали харесва даден мъж и ако му върти номера прекалено дълго, ясно е,че не й е приоритет. Имах един приятел, който сваляше една мадама, оная му въртеше номера, изчука се с няколко други мъже и като разбра,че на тях не им пука за нея, чак тогава му върза.Хайде няма нужда от такава връзка.

Коментар

Working...
                                X