IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron

Ех, какви транзистори имаше едно време...
    И теб не те напуска носталгията по онова време. А иначе громиш съветската власт. Можехме да вземем поне хубавото от онова време.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Понякога си мисля, че ако си бяхме останали примитивни диваци, светът ни щеше да е най-прекрасният от всички възможни прекрасни светове. Знанието не е сила, а свинщина.
      Хич да не те притеснява. Изкуствения Интелект вече се грижи да останем без знания. Скоро ще бъдат замъглени дори основните инстинкти - за хранене, за самосъхранение и за размножаване. Стигнахме върха и сега вече няма накъде освен надоу.
      По скромното ми мнение колуминацията на човешкото развитие беше достигната на откриването на олимпиадата в Париж. Да. Изкачихме Еверест и сега се насочваме към дълбините на Марианската падина.
      Last edited by vikhunter; 15.01.2025, 18:28.

Коментар

Типичен диалог в България:
        • Аз: Покажи ми наказателното постановление от съда и веднага ще ти се извиня
        • Ти: Покажи ми наказателното постановление от съда

Хе-хе - засега има само връчено обвинение, но и това не е малко. Кой друг може да се похвали със същото ...
        Иначе се е запътил и към наказателното постановление, но трябва време. А време има цели 4 години докато подсмърча като девета глуха в парламента.

Нали не си мислиш, че ще му се размине?
        Самият ти, пък и той, искахте промяна в съдебната система, така че сега ще се наложи да си изпиете до дъно горчивата чаша с вода. Сами си я поискахте - няма как. А народът ще проконтролира целият този процес и най-накрая ще ръкопляска на вече променената съдебна система.
        Last edited by Mateev; 15.01.2025, 17:07.

Коментар

Бях ти дешифрирал какво значи съкращението ЕГ, но но мибова помисли, че те нападам
          Няма страшно, един ЕГ след мен се разпозна и ти обясни съкращението
          Понякога си мисля, че ако си бяхме останали примитивни диваци, светът ни щеше да е най-прекрасният от всички възможни прекрасни светове. Знанието не е сила, а свинщина.

Коментар

• Попитах Здравият Разум дали има вероятност жената на Барби да му е сложила рога .И ЗД ми отговори, че има голяма вероятност Барби да е накичен с рога,щото съпругите на такива женчовци им слагат рога при първа възможност. После попитах ЗД дали нещо може да се направи и той ми отговори, че бой и е..не не се връщат, но поне Барбарела може да направи тест за бащинство и да разбере дали децата на съпругата му са негови.Щото голяма е вероятността рогоносеца Барби да отглежда чужди деца.

Коментар

• Жената на Барби:"Скъпи ела да правим любов ".Отговорът на Барбарела:"Ще питам изкуственият интелект как се прави ".Жена му:"Няма нужда, естественият съсед свърши работата".
              Барби въздъхва и прави извода ,че са големи глупаци тия мъже,които си вършат естествено работата,вместо да ползват ИИ.

Коментар

.....
                Сега не знам как е Чувам за някакви банкноти, кюлчета злато и т.п.
                Аз пък чувам за нарушаване на членове от Наказатения кодекс и дори на Конституцията ...

Коментар

Разбрах най-после откъде ЕГ черпят познание за света -
                  от TIK-TAK-TOE
                  Барби, какво е ЕГ?

Коментар

Нищо чудно, типични българи

При бай им тошо се научиха да крадат не само сирене, пясък, тухли и т.п.
                    а и кламери, и тоалетна хартия, от местоработата - за да не се минат

Сега не знам как е Чувам за някакви банкноти, кюлчета злато и т.п.

През социализма е имало голямо производство, фабрики и заводи и е могло да си прибират по нещо.

Днес обаче измислят схеми и искат да печелят на едро. От ремонти и строителни дейности, например. Един комшия организираше боядисване на няколко етажа. Стените бяха с малко забележки, но шпакловани и боядисвани преди. Излезе по 800 лв на апартамент и по 2400 лв на етаж за едно боядисване с латекс и оправяне на малко забележки по стените. Работата е приемлива, но не е перфектна. И според мен е доста скъпа. И вероятно си е делил пари с майсторите.
                    Last edited by Evgo; 15.01.2025, 15:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не и важно какво казва една жена, а какво прави.
                      https://vm.tiktok.com/ZNeKqKx6R/
                      Харесват лоши момчета, но вземат и путьовци,

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

много малко жени биха го казали
                        Много е нацелил тоя Дънинг-Крюгер.

Коментар

Не и важно какво казва една жена, а какво прави.
                          https://vm.tiktok.com/ZNeKqKx6R/
                          Last edited by Vergil1975; 14.01.2025, 20:01.

Коментар

Няма значение какъв е,а какво казва.
                            https://vm.tiktok.com/ZNeKqy9WJ/
                            Ето и подобно мнение от американец.Жените си харесват лошите момчета и това винаги се потвърждава.
                            препоръка е

Коментар

този е истинско лошо момче
                              е брада с оформени вежди и татуси
                              подозирам, че е мека става
                              Няма значение какъв е,а какво казва.
                              https://vm.tiktok.com/ZNeKqy9WJ/
                              Ето и подобно мнение от американец.Жените си харесват лошите момчета и това винаги се потвърждава.

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNeKqycSk/
                                Тук доста ясно е обяснено защо жените не харесват добрите мъже.
                                този е истинско лошо момче
                                с брада, с оформени вежди и татуси
                                подозирам, че е мека става
                                Last edited by ratten; 14.01.2025, 19:13.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X