Първоначално изпратено от barbaron
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Понякога си мисля, че ако си бяхме останали примитивни диваци, светът ни щеше да е най-прекрасният от всички възможни прекрасни светове. Знанието не е сила, а свинщина.
По скромното ми мнение колуминацията на човешкото развитие беше достигната на откриването на олимпиадата в Париж. Да. Изкачихме Еверест и сега се насочваме към дълбините на Марианската падина.Last edited by vikhunter; 15.01.2025, 18:28.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronТипичен диалог в България:- Аз: Покажи ми наказателното постановление от съда и веднага ще ти се извиня
- Ти: Покажи ми наказателното постановление от съда
Иначе се е запътил и към наказателното постановление, но трябва време. А време има цели 4 години докато подсмърча като девета глуха в парламента.
Нали не си мислиш, че ще му се размине?
Самият ти, пък и той, искахте промяна в съдебната система, така че сега ще се наложи да си изпиете до дъно горчивата чаша с вода. Сами си я поискахте - няма как. А народът ще проконтролира целият този процес и най-накрая ще ръкопляска на вече променената съдебна система.Last edited by Mateev; 15.01.2025, 17:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronБях ти дешифрирал какво значи съкращението ЕГ, но но мибова помисли, че те нападам
Няма страшно, един ЕГ след мен се разпозна и ти обясни съкращението
- 2 Харесвания
Коментар
-
Попитах Здравият Разум дали има вероятност жената на Барби да му е сложила рога .И ЗД ми отговори, че има голяма вероятност Барби да е накичен с рога,щото съпругите на такива женчовци им слагат рога при първа възможност. После попитах ЗД дали нещо може да се направи и той ми отговори, че бой и е..не не се връщат, но поне Барбарела може да направи тест за бащинство и да разбере дали децата на съпругата му са негови.Щото голяма е вероятността рогоносеца Барби да отглежда чужди деца.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Жената на Барби:"Скъпи ела да правим любов ".Отговорът на Барбарела:"Ще питам изкуственият интелект как се прави ".Жена му:"Няма нужда, естественият съсед свърши работата".
Барби въздъхва и прави извода ,че са големи глупаци тия мъже,които си вършат естествено работата,вместо да ползват ИИ.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronНищо чудно, типични българи
При бай им тошо се научиха да крадат не само сирене, пясък, тухли и т.п.
а и кламери, и тоалетна хартия, от местоработата - за да не се минат
Сега не знам как еЧувам за някакви банкноти, кюлчета злато и т.п.
Днес обаче измислят схеми и искат да печелят на едро. От ремонти и строителни дейности, например. Един комшия организираше боядисване на няколко етажа. Стените бяха с малко забележки, но шпакловани и боядисвани преди. Излезе по 800 лв на апартамент и по 2400 лв на етаж за едно боядисване с латекс и оправяне на малко забележки по стените. Работата е приемлива, но не е перфектна. И според мен е доста скъпа. И вероятно си е делил пари с майсторите.Last edited by Evgo; 15.01.2025, 15:16.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много малко жени биха го казали
Коментар
-
много малко жени биха го казали
https://vm.tiktok.com/ZNeKqKx6R/Last edited by Vergil1975; 14.01.2025, 20:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Няма значение какъв е,а какво казва.
https://vm.tiktok.com/ZNeKqy9WJ/
Ето и подобно мнение от американец.Жените си харесват лошите момчета и това винаги се потвърждава.препоръка е
Коментар
-
този е истинско лошо момче
е брада с оформени вежди и татуси
подозирам, че е мека става
https://vm.tiktok.com/ZNeKqy9WJ/
Ето и подобно мнение от американец.Жените си харесват лошите момчета и това винаги се потвърждава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNeKqycSk/
Тук доста ясно е обяснено защо жените не харесват добрите мъже.
с брада, с оформени вежди и татуси
подозирам, че е мека ставаLast edited by ratten; 14.01.2025, 19:13.препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар