IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какви филми правеха навремето
    И какви актьори …

Малко хумор:

https://www.facebook.com/share/v/18E...ibextid=wwXIfr

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами потвърждава това,което и аз пиша. Това е бившата жена на футболиста Кака,която казва че винаги се е отнасял добре с нея, никога не я е предал(най-вероятно има предвид, че не е изневерявал),но въпреки това не е била щастлива, щото е бил прекалено добър за нея. Жените търсят тръпка с лоши момчета, такива като Кака им стават скучни и им бият шута. После се хванат с някой боклук, който ги тормози и са щастливи. И ако той им бие шута реват как всички мъже били едни и същи боклуци.
      Прекалено строг си в обобщението си. Може Кака да е гонил повече топката отколкото топките си и на жена му да й е доскучало.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

разбираш ги ти, мирко жените
        повече, отколкото са готови да си признаят
        Много ясно. Жените едно твърдят, че искат, друго мислят, че искат и в действителност трети са истинските им желания.Привлича ги Тъмната страна лошият Дарт Веайдър, а не доброто момче Люк Скайуокър.
        Last edited by mirodes; 24.01.2025, 23:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Боже, помогни му И на преводача също

Залепи също съпругата ми - четохме заедно днешните реплики и тя се скъса от смях

Знам, че е невъзможно, но все пак опитай
          И ние се хилим. Върли фенове сме на кратката форма хайку на Ратко. Кака пасти да яде

Коментар

• Боже, помогни му И на преводача също

Залепи също съпругата ми - четохме заедно днешните реплики и тя се скъса от смях

Знам, че е невъзможно, но все пак опитай
            Last edited by barbaron; 24.01.2025, 20:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

преди това на какъв език го чете

иначе доста точна самопреценка
              В работата ми не можах да прочета атачмънта, но Миродес го е превел,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Сега го прочетох и на английски език.

Аз съм като Кака и за това нямам половинка.
                преди това на какъв език го чете

иначе доста точна самопреценка
                препоръка е

Коментар

Ами потвърждава това,което и аз пиша. Това е бившата жена на футболиста Кака,която казва че винаги се е отнасял добре с нея, никога не я е предал(най-вероятно има предвид, че не е изневерявал),но въпреки това не е била щастлива, щото е бил прекалено добър за нея. Жените търсят тръпка с лоши момчета, такива като Кака им стават скучни и им бият шута. После се хванат с някой боклук, който ги тормози и са щастливи. И ако той им бие шута реват как всички мъже били едни и същи боклуци.
                  Сега го прочетох и на английски език.

Аз съм като Кака и за това нямам половинка.

Коментар

разбираш ги ти, мирко жените
                    повече, отколкото са готови да си признаят
                    Last edited by ratten; 24.01.2025, 20:08.
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Глей ся, дали те харесвам или не, едва ли е от значение за някой, предполагам и за теб не е. Принципно нямам нищо лично към теб, всеки е свободен да бъде какъвто реши. Обаче много ме дразниш с мнението и отношението си към жените. Водиш се по акъла на участници в темата, а това хич няма да ти помогнеш да постигнеш целта си. Няма жена, което да те изтърпи и е показателно, че са 28 години /говоря за годините след 20те ти/ не си имал сериозна връзка, а за съжителство с жена/която не е мама/ и дума не може да става. Това, че си подреден въобще не е достатъчно за да впечатлиш....

Днес е петък, какви са ти плановете?
                      +100

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Чете се, на последния ред
                        Помоли някой батко да ти го преведе

Коментар

Не се чете нищо тук!

Коментар

Не се чете нищо тук!
                            Чете се, на последния ред
                            Помоли някой батко да ти го преведе

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Не се чете нищо тук!

Коментар

Обаче не гледам романтични турски филми, само исторически - тези двата и много рядко някой игрален. Ти не ме харесваш и то личи от всеки твой пост.

Дори в Османската империя е имало 100-годишен период (пиша го за Миродес), так. нар. Султанат на жените, когато империята се е управлявала от баби - султанки (валиде султан) и жени султанки, които индиректно управлявали чрез султана или като регент.

При англосаксонския модел путьото трепери да не го смени жена му, угажда й и слугува вкъщи, доколкото може.
                                Понякога дори си мисля, че не е толкова лошо един мъж да е свободен - няма кой да го трови и да го тормози.
                                Глей ся, дали те харесвам или не, едва ли е от значение за някой, предполагам и за теб не е. Принципно нямам нищо лично към теб, всеки е свободен да бъде какъвто реши. Обаче много ме дразниш с мнението и отношението си към жените. Водиш се по акъла на участници в темата, а това хич няма да ти помогнеш да постигнеш целта си. Няма жена, което да те изтърпи и е показателно, че са 28 години /говоря за годините след 20те ти/ не си имал сериозна връзка, а за съжителство с жена/която не е мама/ и дума не може да става. Това, че си подреден въобще не е достатъчно за да впечатлиш....

Днес е петък, какви са ти плановете?

Коментар

Working...
                                X