If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами потвърждава това,което и аз пиша. Това е бившата жена на футболиста Кака,която казва че винаги се е отнасял добре с нея, никога не я е предал(най-вероятно има предвид, че не е изневерявал),но въпреки това не е била щастлива, щото е бил прекалено добър за нея. Жените търсят тръпка с лоши момчета, такива като Кака им стават скучни и им бият шута. После се хванат с някой боклук, който ги тормози и са щастливи. И ако той им бие шута реват как всички мъже били едни и същи боклуци.
Прекалено строг си в обобщението си. Може Кака да е гонил повече топката отколкото топките си и на жена му да й е доскучало.
разбираш ги ти, мирко жените
повече, отколкото са готови да си признаят
Много ясно. Жените едно твърдят, че искат, друго мислят, че искат и в действителност трети са истинските им желания.Привлича ги Тъмната страна лошият Дарт Веайдър, а не доброто момче Люк Скайуокър.
Ами потвърждава това,което и аз пиша. Това е бившата жена на футболиста Кака,която казва че винаги се е отнасял добре с нея, никога не я е предал(най-вероятно има предвид, че не е изневерявал),но въпреки това не е била щастлива, щото е бил прекалено добър за нея. Жените търсят тръпка с лоши момчета, такива като Кака им стават скучни и им бият шута. После се хванат с някой боклук, който ги тормози и са щастливи. И ако той им бие шута реват как всички мъже били едни и същи боклуци.
разбираш ги ти, мирко жените
повече, отколкото са готови да си признаят
Глей ся, дали те харесвам или не, едва ли е от значение за някой, предполагам и за теб не е. Принципно нямам нищо лично към теб, всеки е свободен да бъде какъвто реши. Обаче много ме дразниш с мнението и отношението си към жените. Водиш се по акъла на участници в темата, а това хич няма да ти помогнеш да постигнеш целта си. Няма жена, което да те изтърпи и е показателно, че са 28 години /говоря за годините след 20те ти/ не си имал сериозна връзка, а за съжителство с жена/която не е мама/ и дума не може да става. Това, че си подреден въобще не е достатъчно за да впечатлиш....
Обаче не гледам романтични турски филми, само исторически - тези двата и много рядко някой игрален. Ти не ме харесваш и то личи от всеки твой пост.
Дори в Османската империя е имало 100-годишен период (пиша го за Миродес), так. нар. Султанат на жените, когато империята се е управлявала от баби - султанки (валиде султан) и жени султанки, които индиректно управлявали чрез султана или като регент.
При англосаксонския модел путьото трепери да не го смени жена му, угажда й и слугува вкъщи, доколкото може.
Понякога дори си мисля, че не е толкова лошо един мъж да е свободен - няма кой да го трови и да го тормози.
Глей ся, дали те харесвам или не, едва ли е от значение за някой, предполагам и за теб не е. Принципно нямам нищо лично към теб, всеки е свободен да бъде какъвто реши. Обаче много ме дразниш с мнението и отношението си към жените. Водиш се по акъла на участници в темата, а това хич няма да ти помогнеш да постигнеш целта си. Няма жена, което да те изтърпи и е показателно, че са 28 години /говоря за годините след 20те ти/ не си имал сериозна връзка, а за съжителство с жена/която не е мама/ и дума не може да става. Това, че си подреден въобще не е достатъчно за да впечатлиш....
Коментар