Селена, не си права - щом е щастлив и в хармония, а не вреди и на другите защо не..Стамене, а те знаят ли една за друга или е тайна..Защото ако знаят хармонията ще е пълна..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеПо душа съм авантюрист, разбойник, пират и престъпник, такава ми е вътрешната същност, такава ми е вибрацията на вътрешната ми енергия, отрицателна прана, харесва ми да бъда възприеман като ИЗВРАЩЕНЕЦ, гадняр, мискинин, абсолютен идиот, тулуп безделник и да бъда демонизиран и сочен с пръст. И вярвайте ми, жените си падат адски много по такива келеши като мене, ама няма тя била с висок социален статус, тя била банкерка, лекарка, адвокатка и прочие, точно те са с най-извратена сексуална фантазия, чак аз съм се погнусявал, смятай ....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ок. Отивам да повърна. Не ме търсете повече тук в тази тема. Руснаците имат конкретен термин за подобно състояние: Извращенец.
Лошото е, че доколкото разбирам си създал и деца. Господ да ти е на помощ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеОтговарям на жената Selena, пита в другата тема и не може да направи разликата и се чуди каква е тя между любовница и сериозна приятелка. Една друга жена тука наскоро даде пример с друг мъж, който също имал 3 жени и живеел с трите в една къща. И аз й отговорих, че един мъж постига пълна хармония със себе си и Вселената само, когато е с 3 жени. Не 2, не 4, не 10. Само с три. Триединство. Светата Троица.
Та конкретно за моя случай. С жена ми гледаме детето ни, обичаме се и правим секс. С любовницата ми правим само и единствено секс. С приятелката ми си говорим за проза, поезия, писане, за Достоевски и правим анален секс. Тя го обожава и не признава обикновения секс. Това е. Нещата са прости е ясни. Не е квантова физика
Сигурно си искал да кажеш , че с жена ти , правите любов , щото секса е с любовницата !
Като изключим , тез леки вметки , от моя страна , съм изцяло съгласна с теб .
За другите жени не знам как е , ама аз търся същото като теб . Нищо повече . Ако е и в един мъж - то , той е Бог !
Ако нема такова животно , може и аз да си сглобя троица
Коментар
-
По душа съм авантюрист, разбойник, пират и престъпник, такава ми е вътрешната същност, такава ми е вибрацията на вътрешната ми енергия, отрицателна прана, харесва ми да бъда възприеман като ИЗВРАЩЕНЕЦ, гадняр, мискинин, абсолютен идиот, тулуп безделник и да бъда демонизиран и сочен с пръст. И вярвайте ми, жените си падат адски много по такива келеши като мене, ама няма тя била с висок социален статус, тя била банкерка, лекарка, адвокатка и прочие, точно те са с най-извратена сексуална фантазия, чак аз съм се погнусявал, смятай ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеОтговарям на жената Selena, пита в другата тема и не може да направи разликата и се чуди каква е тя между любовница и сериозна приятелка. Една друга жена тука наскоро даде пример с друг мъж, който също имал 3 жени и живеел с трите в една къща. И аз й отговорих, че един мъж постига пълна хармония със себе си и Вселената само, когато е с 3 жени. Не 2, не 4, не 10. Само с три. Триединство. Светата Троица.
Та конкретно за моя случай. С жена ми гледаме детето ни, обичаме се и правим секс. С любовницата ми правим само и единствено секс. С приятелката ми си говорим за проза, поезия, писане, за Достоевски и правим анален секс. Тя го обожава и не признава обикновения секс. Това е. Нещата са прости е ясни. Не е квантова физика
Лошото е, че доколкото разбирам си създал и деца. Господ да ти е на помощ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Отговарям на жената Selena, пита в другата тема и не може да направи разликата и се чуди каква е тя между любовница и сериозна приятелка. Една друга жена тука наскоро даде пример с друг мъж, който също имал 3 жени и живеел с трите в една къща. И аз й отговорих, че един мъж постига пълна хармония със себе си и Вселената само, когато е с 3 жени. Не 2, не 4, не 10. Само с три. Триединство. Светата Троица.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ти жена ли си търсиш или майка.Определено повечето хора имат нереалистични очаквания и поведение което не желая да коментирам.По добре да се върнат старите времена и родителите да определят кой за кого да се жени.Повечето народ не може да се справи със свободата и върши само глупости.Не е геройство да летиш като волна пеперуда от цвят на цвят и като станеш на 40 олеле майко ми то нямало свестни жени или мъже.Каквито са жените такива сме и мъжете..И накрая искаме да сме здрави.Как да стане това?Всеки има претенции и изисквания към другия а не се досеща че има и задължения..Семейството не е мерки и теглилки и секс.Това са два вола впрегнати в общ впряг и всеки трябва да допринася с каквото може и колкото са му силите за общото предприятие.На който му се скита да не създава семейство и да не прави деца безотговорните не трябва да се размножават.Такива боклуци какви деца ще създадат и възпитат.Всеки казва АЗ и смята че другите са му длъжни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениебай Стамен Тракториста , добре, че върна темата- виж колко е интересно със умни жени сега..
Момчета , Вие ме учудвате..Едно от важните неща да сте успешни в отношенията си със жените е да не се страхувате от тях и да нямате комплекси..Свиквайте и това се учи- разговори срещи- това е играта..Защо ги гоните..
- 1 like
Коментар
-
Семейството не е мерки и теглилки и секс.Това са два вола впрегнати в общ впряг и всеки трябва да допринася с каквото може и колкото са му силите за общото предприятие.На който му се скита да не създава семейство и да не прави деца безотговорните не трябва да се размножават.Такива боклуци какви деца ще създадат и възпитат.Всеки казва АЗ и смята че другите са му длъжни
Браво - този път си много точен..
- 3 Харесвания
Коментар
-
бай Стамен Тракториста , добре, че върна темата- виж колко е интересно със умни жени сега..
Момчета , Вие ме учудвате..Едно от важните неща да сте успешни в отношенията си със жените е да не се страхувате от тях и да нямате комплекси..Свиквайте и това се учи- разговори срещи- това е играта..Защо ги гоните..Last edited by Kiro; 06.05.2020, 18:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Разбирам го Бай Стамен - вижте какво се случи откакто почнаха жените да пишат. Темата се обърна от това какво искаме ние мъжете, в това какво някакви конкретни съфорумки искали/правили/мислили. Динамиката се обърна от това как да си помагаме със жените, на това как да се харесаме на жените. Прочетете още веднъж мненията на жените - всички се върти около тях/нея. На жената целия живот се върти около нея, такива са по природа. Има си специална думичка - солипсизъм. А какво полезно научихме от тях? Освен че имат високи претенци, кариери и други безсмислени неща. Някоя да си написа мерките/килограмите? Да ни научиха как да си сготвим нещо вкусно? Кой ще е новия моден бански това лято?
Едната била красива и умна, другата непукистка. Лично на мен не ми дреме, аз дърти жени като тях не докосвам и с овчарска гега. И ако повечто мъже имаха високи критерии за жените, те щяха винаги да поддържани в добра физическа форма, с дълги коси, да експериментират в кухнята през ден, и на всичкото отгоре да правят масажи на претоварените ни гърбове. А като ги гледам в тая пандемия - рошави, по цял ден с анцузите, с някакви смешни чехли, с по 3-4 килограма отгоре.... мъка, мъка, мъка.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ма вие си търсите половинки се едно сте на пазаря..Явно човек не си ли намери половинката на двайсе и неколко после става ужас.И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Те лелите дават мъдри съвети, културни, но са неприложими към младите въртиопашки и старите моми към 40г.
Една приятелка на 35 г, ми сподели, че хората са стани много лоши и егоисти и поради тази причина трудно се намират половинки.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар