If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля си бай стамене, мисля си. как млади образовани и всякакви хора имат проблеми, пък ти, както казваш прост и неук, клльощав и грозноват си нае*ал половината свят. Завиждам ти благодордно Хаха.
Разкрих ти провокацииката и ти станах неудобен нале????
Като мъж с тия глупотевини няма какво да ми казвваш, защото определено не те взимам на сериозно.
Нещо ревнуваш май, не ми пречиш. Ама ти наистина ли повярва, че съм тракторист ?? Стига бе Още преди месец разказах случката откъде идва този прякор. Физик съм и с научна дейност се занимавам. С Кристина вечер сме по 2 часа на скайп видео, каза ми че двама от темата й предлагат секс, явно ти си бил единия, щом толкова ревнуваш. Доста се забавляваме с това. Да , ся си спомних, че каза че отговорила нещо на единия, явно ти си бил. Не ни пречиш. Излагаш се.
"""Трактористът за мен в момента е най-важния човек на земята. И чакам с нетърпение да дойде утре.
Относно това, което е написал ти не можеш да го разбереш, нямаш тази духовност. Той е преживял много и много е страдал.""""
Първоначално изпратено от бай Стамен ТрактористаРазгледай мнение
Кристина напусна темата преди 3 дена, ти още ли мислиш за нея ?? Не се хаби и намери друго полезно приложение на мозъка си, като мъж ти го казвам. Сериозно.
Мисля си бай стамене, мисля си. как млади образовани и всякакви хора имат проблеми, пък ти, както казваш прост и неук, клльощав и грозноват си нае*ал половината свят. Завиждам ти благодордно Хаха.
Разкрих ти провокацииката и ти станах неудобен нале????
Като мъж с тия глупотевини няма какво да ми казвваш, защото определено не те взимам на сериозно.
Кристина напусна темата преди 3 дена, ти още ли мислиш за нея ?? Не се хаби и намери друго полезно приложение на мозъка си, като мъж ти го казвам. Сериозно.
Приключвам участието си във форума - по ирония на съдбата, с последно участие в тая тема.
Имам планове, които изискват време, а впрягането ми в безпредметни спорове не е най-доброто /за мен/.
Бъдете здрави и успешни - вие, вашите семейства, роднини и приятели!
...................................
Накрая: не зная някой от пишещите в темата - да е имал здравословни проблеми... Да СТЕ здрави!
Помня, че още в началото на пандемията - Съни беше казала, че се разболява... Някой от пишещите тук - има ли връзка със Съни и ако - да - нека пише как е тя? Дано всичко се е оправило с нея и вече да е оздравяла!
За да не тръгне от това още една от размножаващите се напоследък неграмотни фрази: жабите квакат, когато са необезпокоявани. Ако хвърлиш камък във водоема, от който или около който те квакат – или даже само минеш покрай него – те се умълчават и/ли отиват под водата.
Герена (I: 50) – Geren (тур.) – 1.мочурлива почва; 2. място, което което се залива с вода и при изсъхване почвата му се напуква. Намира се до стария „Жабокряк” между реката и шосето (Старите обори).
Приключвам участието си във форума - по ирония на съдбата, с последно участие в тая тема.
Имам планове, които изискват време, а впрягането ми в безпредметни спорове не е най-доброто /за мен/.
Бъдете здрави и успешни - вие, вашите семейства, роднини и приятели!
...................................
Накрая: не зная някой от пишещите в темата - да е имал здравословни проблеми... Да СТЕ здрави!
Помня, че още в началото на пандемията - Съни беше казала, че се разболява... Някой от пишещите тук - има ли връзка със Съни и ако - да - нека пише как е тя? Дано всичко се е оправило с нея и вече да е оздравяла!
Коментар