If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Навремето хората се женеха рано и имаха деца по-рано.
Сега се женят късно, а заради демографския срив няма голям избор на жени.
И аз не вися в темата по цял ден.
Браво за хубавата репродукция,
Аз още през 1995 - 2000 г съм гледал такива филми, но точно репликите не помня , и бяха предимно американски,
Всичко е относително.Дядо ми беше роден 1906г,а сестра ми 1980г.Т.е последната му внучка е родена,когато е бил на 74 години.А една съседка на 38 години стана баба.
Но си прав,че сега като цяло хората се женят на по-късни години.Има си предимства,има и недостатъци.Щото като са по-възрастни родителите,то и техните родители са вече на възраст и по-малко могат да помогнат при отглеждането на децата.А и децата са палави и една по-възрастна майка трудно им смогва на лудориите.
А, може да си направим сметка за най-вероятната ти минимална възраст.
Нека разпределим 6-те внучета по равно на всяко от трите деца, то ест по две на глава от населението ти
Най-малкото се е родило на твоя 32-годишна възраст.
Приемаме, че най-рано е направило първото си дете на 18 години, а се е родило на негови 19. Приемаме, че второто дете на най-малкото ти дете се е родило най-рано една година след първото му дете. И така:
32 + 19 + 1 = 68
Ти си най-малко на 68 години!
Нарочно ми спести цяла година, само, за да не е 69, нали! ))
Не ти е силната страна май математиката . Пропускаш и вариант с близнаци.
На вас пък чувството за хумор. Можеше да се разиграе малка шега с безимен по повода, ако се бяхте направили, че приемате сметката. Бях готов, ако се развие, да обясня "математиката" зад сметката ми
Стъпих на обикновени средни факти с минимална възрастова граница.
Нека разпределим 6-те внучета по равно на всяко от трите деца, то ест по две на глава от населението ти
Приемаме, че най-рано е направило първото си дете на 18 години, а се е родило на негови 19. Приемаме, че второто дете на най-малкото ти дете се е родило най-рано една година след първото му дете. И така:
32 + 19 + 1 = 68
32 + 19 + 1 = 68
Ти си най-малко на 68 години!
Не ти е силната страна май математиката . Пропускаш и вариант с близнаци.
Също съм ОТгледал и ТРИ деца, които - от своя страна са ме ДАРИЛИ с ШЕСТ внучета! /до сега!/
Трите си деца НАПРАВИХ до 32-годишната си възраст!
................................
Зная, че ще ме попиташ, каква ми е възрастта сега, нали? Това НЕ Е ПРАВИЛЕН въпрос, пич! Действай по правилните! ))
32 + 19 + 1 = 68
Ще ти кажа нещо, преди да изляза, защото имам различни задачи от това - да стоя пред монитора цял ден... /разбираш ли намека ми, пич? Зная, че си умно момче!/
..................................
На въпроса ти: МНОГО неща съм гледал!
Също съм ОТгледал и ТРИ деца, които - от своя страна са ме ДАРИЛИ с ШЕСТ внучета! /до сега!/
Какъв е изводът ти, пич?
Ееее, НЕ Е този - че ти сам НЕ си гледал "такива" филми!!!
Изводът е, че закъсняваш в друга посока!
Мисли, но и задавай ПРАВИЛНИТЕ въпроси! /не съм убеден, че си способен да задаваш правилните въпроси, но ТРЯБВА да правиш усилия в тази насока!!!/ Остави сапунките настрани! /каквото и да означава това!
Зная, че ще ме попиташ, каква ми е възрастта сега, нали? Това НЕ Е ПРАВИЛЕН въпрос, пич! Действай по правилните! ))
......................................
Хубав ден на всички!
OK, приемам мнението ти.
Навремето хората се женеха рано и имаха деца по-рано.
Сега се женят късно, а заради демографския срив няма голям избор на жени.
И аз не вися в темата по цял ден.
Браво за хубавата репродукция,
Аз още през 1995 - 2000 г съм гледал такива филми, но точно репликите не помня , и бяха предимно американски,
Ще ти кажа нещо, преди да изляза, защото имам различни задачи от това - да стоя пред монитора цял ден... /разбираш ли намека ми, пич? Зная, че си умно момче!/
..................................
На въпроса ти: МНОГО неща съм гледал!
Какъв е изводът ти, пич?
Ееее, НЕ Е този - че ти сам НЕ си гледал "такива" филми!!!
Изводът е, че закъсняваш в друга посока!
Мисли, но и задавай ПРАВИЛНИТЕ въпроси! /не съм убеден, че си способен да задаваш правилните въпроси, но ТРЯБВА да правиш усилия в тази насока!!!/ Остави сапунките настрани! /каквото и да означава това!
Кристина е новата /по-по-най-/, с неподозирани възможности в изживяванията в областта на... сношенията..., ама - то ще бъдат едни неща, които никога, ама никога не са се случвали на никой мъж по света..., яяя - яяя - яяя-..., шнеле - шнеле, ооооххх и ахххх, ....
Наистина е върховно /напрежението е нагнетено до невъобразими размери, вселената изтрещява,..., усеща се във въздуха край нас!/ ))
.................................
Извод: Кристина е новата! Четвъртата ЩЕ СТАНЕ ПЪРВА!
Кефиш ме пич, казваш и последните ще станат първи, а ??
Нищо не се знае в този живот, за тези неща ще пиша след малко
Само че вече в играта не са 3 жени около мен, защото с любовницата ми се разделихме в началото на този месец по взаимно съгласие и разтрогнахме договора ....
Кристина е новата /по-по-най-/, с неподозирани възможности в изживяванията в областта на... сношенията..., ама - то ще бъдат едни неща, които никога, ама никога не са се случвали на никой мъж по света..., яяя - яяя - яяя-..., шнеле - шнеле, ооооххх и ахххх, ....
Наистина е върховно /напрежението е нагнетено до невъобразими размери, вселената изтрещява,..., усеща се във въздуха край нас!/ ))
Първоначално изпратено от бай Стамен ТрактористаРазгледай мнение
днес ще пиша много, защото вече знам, че много скоро отново ще бъда изправен пред Избора и Съдбата, Изборът, който ще трябва да направя и Решението , което ще трябва да взема, затова моля уважаемите модератори да не трият постовете ми
Мисля, че напипвам сценария...
Първоначално изпратено от бай Стамен ТрактористаРазгледай мнение
Днес съм в страхотно настроение, събудих се със сатанинска ерекция, ся си пия първото кафе за деня и съм решил днеска да пиша малко по темата. Ето до какви изводи са стигнали мъжете по света за жените :
По какво се различават жените на възраст 8, 18, 28, 38, 48, 58 години? На 8 г. – слагаш я в леглото и й разказваш приказка. На 18 – разказваш й приказка, за да я сложиш в леглото. На 28 – за да я сложиш в леглото дори не ти трябва приказка. На 38 – тя ти разказва приказка, за да те сложи в нейното легло. На 48 – измисляш й приказка, за да не те сложи в леглото си. На 58 – по цял ден не ставаш от леглото само, за да не слушаш как тя измисля приказки за теб.
Кристина още "не се е събудила"... Иначе - вече щеше да е почнала суперлативите /към стария виц/...
Един мъж трябва да бъде духовит /може и с не толкова нови вицове/...
..., а - ако не си разбрал смисъла на ерекцията /сутрин/ - ами организмът ни си тества функциите, независимо от желанието ни. Сутрешната ерекция е нещо нормално за всеки зрял мъж... /ерекцията сутрин не показва някакви супер-възможности на мъжа/
Въпросите, с ерекцията са отдавна известни..., но можеш да ни кажеш още нещо /ново, според теб, за да ти се възхити поредната принцеса.., или - ако е по-умна - да направи така, че да изглежда възхитена.../...
Коментар