Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Те и да склонят, резултата може да не ти хареса. Тука вече отиваме на бизнес отношения. В такъв случай, при всяка по-добра оферта служителя (момата) ти си заминава. Не очаквай емоционална привързаност и лоялност.
Може пък да стана баща от 2 жени в рамките на 1 година (аз мога да си позволя да плащам дори 3 издръжки на месец). И да имам и близнаци. Така ще бъда възнаграден за дългото чакане,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В момента преговарям с 2 стари моми на 40 г/, при тях ножът е опрял до кокала и може да склонят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абсолютно си прав. 800лв вече е забелязъл. Имал е съмнения, но и той не си брои парите много-много. Има и други фрапантни случаи с този човек. Такъв типаж е.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Да се смее ли човек или да плаче....
И в кво се изразяват преговорите ?
- Марийке айде да се еб.м...!
- И па Аванчо, кви преговори ми праиш....
Тъжно е това, че филмът "Сексът и градът" побърка българката и й създаде нереални представи. То за това има толкова госпожици на 40 г и 40+ г.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ша умиргам от смях...Твоя приятел хем не забелязвал дребните суми от по 500 и 800 кинта хем се разделил със жената..Хвала такива дребни суми. Омръзна ми да обяснявам че когато парадираш с пари коли и възможности към теб се насочват точно такива жени...
Всъщност още повече се съгласявам с тебе. Не е случайно, че на даден тип мъже или жени им се лепят партньори с точно определени качества. Краставите магарета се надушват през девет баира.
Сегашната ми съпруга, като са я питали каква кола карам, само е обяснявала,че е "сребърна" и много се и се чудели. Други жени щяха да знаят марката, модела и годината.Last edited by troika; 18.01.2022, 12:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Да се смее ли човек или да плаче....
п.п.Евго, да няма оставено някакво завещание, което да поставя условие възпроизводство, най-общо казано? При тази ти очевида омраза към женския пол - една добра дума не прочетох за жена, но за сметка на това - доста хвалебствия към разни батки, с чудя защо се хабиш в разни безплодни дирения.
- 5 Харесвания
Коментар
-
В момента преговарям с 2 стари моми на 40 г/, при тях ножът е опрял до кокала и може да склонят.
- 4 Харесвания
Коментар
-
В момента преговарям с 2 стари моми на 40 г/, при тях ножът е опрял до кокала и може да склонят.))
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
+1
Твоят приятел е трябвало да си намери нещо младичко и свежо, без деца,
То такива случаи много, но и мъжете не падат по-долу. Там даже знам по-интересни истории.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ти стана специалист по пврели некипели приказки под шипковият храст...Абе като не ти харесват жените намери си мъж и да се приключва с тая мъка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
в днешно време такива хитри лисици има, че слагат специалистките по старци от времето на НРБ в джоба си,
Един приятел споделяше, че като бил на 25г си хванал гадже и имали силно сексуално привичане и било страхотно. Като се разделили, тя му допипала портфейла и му откраднала една заплата??? По онова време той не разполагал с много пари (в периода на Новото време).
А някой работят доста по на едро.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Е, такива жени, използвачки, определено има. А тези, които се борят за апартаменти са доста хитри. Не знам дали са и умни, защото ако бяха такива щяха сами да се оправят със способностите си а не да действат като лешояди. Но в природата има нужда от всички същества, така, че и те имат важно място в обществото. Докато има изкукали мъже да се хващат с такива жени, така ще е.
А играчи на дребно, в случая жени, колкото искаш. Имам добър познат, който след развода си живя доста време с друга жена и детето и, момиче. От тинейджърката само лошо отношение а жената накрая се разбра колко пъти му е бъркала в портфейла. Дребните суми от 300-500 лв не ги е усещал, но веднъж е бил сигурен, че е имал около 1500лв и тя му дръпнала 800лв. И то за момичето. Тогава се светнал и накрая се раздели с нея. При положение, че само като каже е щял да и даде каквито иска суми тя действала доста елементарно и направо е крадяла.
Но това са изолирани случаи и масата хора, мъже и жени са си наред, според мен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какво?
не ми беше хрумвало, че може да е толко подла и прикрита.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар