Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Четох, четох...
Криси, наистина преиграваш ЯКО!
Като твой промоутър - се засрамих... Много плоско, ама - много!
Аз, който - така де - казвах до скоро, че не си "проект" на "Тракториста", след поредица от твои изяви - се замислям сериозно...
Значи: още сутринта ти реши, че ще се видите, мейл - тва, онова...
По-късно вече виждам "резултата"... Шашната и зашеметена от словестните водопади /от типа "каламбур"/ - ти, Криси, държиш да покажеш на всички тук - колко си впечатлена от словестната кавалкада, в която /силно преигравайки/ - ни казваш, че - епа това - за ХХ годините на твоя живот - е върхът! /врЪОт/...
Добре де: нека това настина те впечатлява... Лошо няма. Е, защо трябваше да се напъваш да отговаряш във форума? Наистина ли мислиш, че мога да повярвам в това, че дама, НАД 20-годишна - умира за подобни словоизлияния?
.................................................
Защо казвам горното? Защото, преиграването ти - вкарва в заблуда много хора в този форум!
Ти съзнателно заблуждаваш публиката!
Не би било така, ако беше опитала да направиш връзката си с "Тракториста" - по нормалният начин /няма да ти го обяснявам/. Твоето е показност.
Може би имаш други качества, но това - от днес - те принизява в моите очи, но не за друго, а защото манипулираш публиката, а има няколко човека, които НЕ ТРЯБВА да бъдат манипулирани ТУК! Те и така са объркани - не им е необходимо още в тая посока!!!
..................................................
Вчера казах за теб, че те познавам и, че си реално съществуваща дама, т.е. - не си "проект" на "Тракториста"...
Днес разбирам, че - дори да си реално съществуваща, това не изключва второто предположение - при което ти да си въпросният "проект", с който до сега не се съгласявах... /до сега отричах всичко, което четях за теб, което не е в твоя полза!/
Ми, това е. Трябва да съм коректен към околните, а вашите планове, с които ПАРАДИРАШ на всеослушание не ме интересуват. "Ореолът", който създаваш - е само в твоето въображение.../
.................................................. .....
Все пак - да създаваШ толкова силен ореол за даден мъж - включва доста стимули... Мисли за това, че - изкривявайки нещата - НЕ помагаш на много хора ТУК!
Бъди здрава! /умалителното "Криси" за мен остава в миналото, вече ще се обръщам към теб с "Кристина"/
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Батка то у тоя случай. въобще не става въпрос за еб...не.
Хубаво е да се прочетът и откровенията на Крисито у темата ..Златото балон или не..
Кълването у темата продължава с пълна сила и никой но мож го спре.
Бай Стамен е интересен персонаж и дали историите му са истински мен не ме бърка.Въпросът е,че е забавен и не е влязъл във форума,за да обижда както го правят няколко комплексаря.
А какво си търси Крисито също не ме вълнува.Жена си имам,така че тук съм да се забавлявам ,не да си търся жена или любовница.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
От мен терена демек тази тема, а от вас пиенетовино и жени
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не, аз съм проклета в прекия смисъл на думата и се чувствам доста добре. Околните да му мислят
П.П. Ще си сипем по едно Хенеси у Кръчма, че тук атмосферата е нажежена и пиенето няма да ни се услади.
Отивам да извадя шишето да стане около 20 градуса топлинка.И това ще мине ...
Коментар
-
Не, аз съм проклета в прекия смисъл на думата и се чувствам доста добре. Околните да му мислят
П.П. Ще си сипем по едно Хенеси у Кръчма, че тук атмосферата е нажежена и пиенето няма да ни се услади.вино и жени
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Предполагам, че проклет е в преносния смисъл?
Ко пииш?
Сипи! От мен бадемчета, ама тия дето ги имам са с всичката сол, която се е изпарила миналата година от Черното.
П.П. Ще си сипем по едно Хенеси у Кръчма, че тук атмосферата е нажежена и пиенето няма да ни се услади.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМнда, сапунката взе да става изключително долнопробна. Вече е обидна не само за жените в темата.
- 1 like
Коментар
-
незнам за възпитание и устои, каквито и да ги има, не са спирка,
но на едно 17-23год. момиче кръвта и ври, душата и е като виенско колело,
всеки хитър селяк със нежни маниери би я вкарал в кошарата си, после - втори такъв,
момичето е зажъдняло за истинско внимание от мъж, любопитството изгаря, свободата тегли към самостоятелност,
мисълта, че може да контролира мъжете със красота е опияняваща,
това е най-крехкия и опасен период в живота на беззащитното наивно момиче-жена.
Last edited by benassi; 20.05.2020, 14:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Залагам на моралните устои, които ще създадат читава ценностна система. Макар че, кое му е лошото на човек да е проклет?
Наздраве, Вълчо-34!
Ко пииш?
Сипи! От мен бадемчета, ама тия дето ги имам са с всичката сол, която се е изпарила миналата година от Черното.И това ще мине ...
Коментар
-
Залагам на моралните устои, които ще създадат читава ценностна система. Макар че, кое му е лошото на човек да е проклет?
Наздраве, Вълчо-34!
Ама - ти - колко ника "Вълчо" познаваш, та уточняваш и "34"? Да не те заподозрат, че поздравяваш някой друг Вълчо, ли?
Готино! ГаброУци СТЕ коректни хора! Супер!
/подвъпрос: защо аз не мога да бъда такъв - коректен? Все ми се размиват параметрите на готините..., трудно ми е да ги дефинирам..., бягат ми по тъч-линията.../))
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеAми да, има едни евтини дизайнерски китайски боклуци на пазара, затова е постоянно надървен.
Е, не, ся кво, ще четем писателски излияния ли,
как Овена срещнал неначесаната зажъдняла Кристинка в Търново ли ?
Трактористе, не падай толкова ниско, можеш по-добре.
Вкарай например нов образ на Ганка разпоретината женена за беден, но надарен шофьор, да споделя за живота си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Добър човек??
Наздраве, Вълчо-34!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
......................................... Постарай се да я/го направиш самостоятелен, решителен и с що годе нормални морални устои, всичко друго е въпрос на късмет.И това ще мине ...
Коментар
Коментар