Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от representjah
Настръхвам..... колко точно описание на масовката. А всъшност каква е голата истина за мъжете: искаме да се наспим добре, да се събудуми да хапнем нещо, да отидем на работа, след това биричка лаф с приятели в някой бар. Прибираме се, жената да е сготвила вечеря, малко да си поговорите (15 минути макс), едно бързо еб@не, и пак си лягяш задължително сам на легло за да се наспиш като хората. Жените са лесни - те искат просто най-доброто.
Едно нещо със сигурност няма да ми омръзне и това е младата мацка (до 25 години). И докато са толкова евтини, изобщо нямам намерение да си ги купувам, предпочитам под наем да ги ползвам. И като ти омръзне една - следващата. През останалото време - кеф ти за риба, кеф ти на лов, кеф ти с приятели по забавления, екскурзии, кеф ти да печелиш пари. И ако накрая решиш да ставаш баща, то мъжът може и на 80 години, ние нямаме срок на годност. Аз съм на 38 и още не съм толкова романтичен за да се женя. Децата пък изобщо не фигурират в плановете... светът няма нужда от нов Хитлер или Сталин.
ПП Днешните жени не са стока но и днешните мъже също ! Но изключения винаги има !
ПП Нека всеки се опита да отговори за себе си а може и в темата - Какъв за него е образа на съвършения мъж и какъв за съвършената жена ? Ще съм адски любопитен да видя мнения по въпроса !Last edited by pa4anga; 23.04.2020, 02:02.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
отказал съм се лорде
обикновено тия дето разбират точно какво искат жените накрая обръщат резбата та по-добре да сме от тия по-бавно загряващите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
По принцип има, но темата е сексистка и не ме кефи тука някой да гледа на жените като на употребени вещи...все пак и те четат тук предполагам и се смеят как се хвалят порастналите момчета. Ще оставя поле за изява на бай Бертрам тракториста / да не се бърка със създателя на темата, хвала на възходите и паденията му.
обикновено тия дето разбират точно какво искат жените накрая обръщат резбата та по-добре да сме от тия по-бавно загряващите
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм гледал доста предавания по темата - Истински истории за изневяра (TLC), Секс образование (Foxlife), Кобилкина и др.
Реалността в България е малко по-различна. Младата българка е мързелива, прави номера и иска да се ожени на богато. Гледа да допипа и чужденец.
Има и добри жени, но те са семейните жени.
И е хубаво човек да си намери пполовинка на по-млади години, на 20-25 г., според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
ее, лордче, сигурен съм, че има какво да кажеш по женската тема.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Надяваш се да разбереш дамите от участия и разказите във форуми? Ако е така - ще си останеш "неук"...
Ако си закъсал толкова много, в краен случай: има огромно количество книги, филми с различни жанрове...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениеее, браво пичове!
нова тема и веднага кацнаха 3-4 потребителя, дето няма какво да кажат по топика.
абе има теми почти за всичко, като няма какво да кажете по тая тема...изказвайте се в другите.
Надяваш се да разбереш дамите от участия и разказите във форуми? Ако е така - ще си останеш "неук"...
Ако си закъсал толкова много, в краен случай: има огромно количество книги, филми с различни жанрове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Вероятно е нарицателно на дамите, които фаворизират жени-тбата... /повечето от тях от малки бленуват да се видят в бяла булчинска рокля... ..., не че вече няма и господа с подобни мечти и изпълнения, но това е вън от темата.../
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение...Желанието да имаш хубава жена е като желанито да спечелиш много пари в двата случая оглупяваме.
А определено мъдроста не ни прави особено щастливи..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеКоя е тая Жени?
Вероятно е нарицателно на дамите, които фаворизират жени-тбата... /повечето от тях от малки бленуват да се видят в бяла булчинска рокля... ..., не че вече няма и господа с подобни мечти и изпълнения, но това е вън от темата.../
Коментар
Коментар