Значи ся не зная кой е тоя космонавт дето ме сравнявате с него ?? Да уточним нещата. Регистрацията ми е от май 2008 год. и тогава вилнеехме в първата тема за Златните монети и бях "златна буболечка". Колегата Груйо Груев си спомни за мене от онова славно време. После изчезнах за 12 год и бачках яко. Работата ми е много специфична и има стотина човека като мен в Европа и вероятно още толкова в Русия. Покрай вируса и тая истерия и психоза сега съм в отпуска, немотивирано безделнича, занимавам се с моите жени, ама почна да ми писва от тях. Сетих се за Инвестора и с огромна изненада установих, че регистрацията ми е още валидна и ето ме тук, пиша от време на време и дори създадох тази шантава тема, която очевидно дразни някои хора. Що бе ? Що ви дразни, що завиждате, като не ви харесва не пишете тука бе, дори не влизайте в нея, има още 500 теми в сайта.
И още - никои не карам да ми вярва за нищо, споделям си епизоди и случки от абсурдния ми живот и не ми пука дали някои ми вярва и как ме възприема. ОК ? По душа съм авантюрист, разбойник, пират и престъпник, такава ми е вътрешната същност, държа се гадно с жените, но на тях им харесва, а пък на мен ми харесва да бъда възприеман като абсолютен идиот, да бъда демонизиран и сочен с пръст.
Разбрахме ли се по тези въпроси ?
Ай ся ще обърна внимание на детето и на жената, че гледам нещо шета из кухнята по гащички и след час- два пак ще се включа и обещавам, че ще ви напиша есето за жената дълго поне 3 - 4 страници ..... първото есе от серията от поне 10 броя ... аааа ....май забравих да ви кажа, че съм и писател, в свободното си време, имам 3 книги издадени, затова стила ми на изразяване и езика ми са малко по-странни и особени, ама не се кахърете ...
И още - никои не карам да ми вярва за нищо, споделям си епизоди и случки от абсурдния ми живот и не ми пука дали някои ми вярва и как ме възприема. ОК ? По душа съм авантюрист, разбойник, пират и престъпник, такава ми е вътрешната същност, държа се гадно с жените, но на тях им харесва, а пък на мен ми харесва да бъда възприеман като абсолютен идиот, да бъда демонизиран и сочен с пръст.
Разбрахме ли се по тези въпроси ?
Ай ся ще обърна внимание на детето и на жената, че гледам нещо шета из кухнята по гащички и след час- два пак ще се включа и обещавам, че ще ви напиша есето за жената дълго поне 3 - 4 страници ..... първото есе от серията от поне 10 броя ... аааа ....май забравих да ви кажа, че съм и писател, в свободното си време, имам 3 книги издадени, затова стила ми на изразяване и езика ми са малко по-странни и особени, ама не се кахърете ...
Коментар