IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

явно у вас често са идвали гости по онова време
    Идвали са, дори през 90-те години до 2002 г. След това само най-близките.

Една колежка ми е споделяла, че кани гости, обаче я дразни, че не връщат визитата. Така не е интересно, поради тази причина и ние ограничихме гостите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

То това е в човешката природа.

Преди 100 г. "няма такава радост като да умре кравата на комшиите".

Въпреки това соц. хората бяха по-сърдечни и по-духовни. Повече канеха на гости вкъщи.

Сега хората в София са богати, но са овълчени.
      явно у вас често са идвали гости по онова време

препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Пак като некоя баба... Няма ли най-накрая да разбереш че и преди 1990та са си били същите хора, дрязги и клюки. Само дето всички (повечето) са били еднакво бедни.
        То това е в човешката природа.

Преди 100 г. "няма такава радост като да умре кравата на комшиите".

Въпреки това соц. хората бяха по-сърдечни и по-духовни. Повече канеха на гости вкъщи.

Сега хората в София са богати, но са овълчени.

Коментар

При вас е друго, защото сте емигрирали.

И при нас има разни неща (общ чат, клюки и интриги). но не ме изтересуват. Общо взето са мърляви, неподредени и мързеливи. Има и изключения (няколко човека). Идеята ми беше, че по блоковете няма приятелство и контакти както преди 1990 г.
          Пак като некоя баба... Няма ли най-накрая да разбереш че и преди 1990та са си били същите хора, дрязги и клюки. Само дето всички (повечето) са били еднакво бедни.

Коментар

• Ако един мъж цял живот прави само секс и нищо друго, ще живее 130 години. Вижте сами:

https://forum.investor.bg/forum/%D0%...8-%D1%87%D0%B5

Представяте ли си? Да си роб и единственото ти задължение е да правиш секс с робините. И така 40 години подред. И най-накрая като премахнали робството в Бразилия, решил да се ожени на 60-годишна възраст, и направил още 9 деца изън 240-те, направени на други робини. Умрял на 130 годишна възраст, и то не от старост, а от тетанус (настъпил един гвоздей).
            Last edited by Mateev; 19.05.2025, 18:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Само да не се окаже, че е еснаф.
              Що бре може да се окаже нещо по добро , дето се римува с еснаф.

Коментар

направи му една баница
                и го покани да види колко е подредено у вас
                може да се получи нещо
                Само да не се окаже, че е еснаф.

Коментар

липсва ли ти
                  Ние сме колеги по професия. По принцип, на него може да се разчита ако трябва нещо да се свърши. Така че ми липсва,

Коментар

Семеен е и живее на друго място от няколко години.
                    липсва ли ти
                    препоръка е

Коментар

направи му една баница
                      може да се получи нещо
                      Семеен е и живее на друго място от няколко години.

Коментар

Аз живея там от доста време и съм видял колко чистят, дали са спретнати и как са като цяло.

Повечето са мързеливи, държат си боклуците по общите части и пред блока не чистят. Има един мъж на 36 г., който е като мен - държи чисто у тях и е много спретнат и е можач. Дори може да прави ВиК ремонти и по тока.

направи му една баница
                        може да се получи нещо
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Сам се опровергаваш.

Хем клюките "не те интересували", хем съседите са "мърляви, неподредени и мързеливи", но "няколко човека били изключение"...

Да си чел тук някой да е писал подобни неща за своите съседи? Някой да е разделял своите съседи по тоя начин? И да е толкова категоричен и конкретен:

мърляви

неподредени

мързеливи

Помисли: клюкарките не са толкова конкретни - като теб.

Откъде са тия квалификации, Ве готин? Вероятно само няколко съседи ти влизат в тона (те са "изключението"). ⁴

На бас, че САМО няколко човека са красиви, вероятно тренират, стройни и атлетични (мъже). Такива - по условие не са мърляви и мързеливи - вероятно.

Нали не си ходил във всички твои съседи, за да твърдиш, че са "неподредени, мързеливи и мърляви"? Как ги "усещаш" тия неща?

Сигурен съм, че с мама не сте на едно мнение, нали?

Не съм срещал толкова зависим човек от своята майка. Абсолютно копие на майка си!

Аз живея там от доста време и съм видял колко чистят, дали са спретнати и как са като цяло.

Повечето са мързеливи, държат си боклуците по общите части и пред блока не чистят. Има един мъж на 36 г., който е като мен - държи чисто у тях и е много спретнат и е можач. Дори може да прави ВиК ремонти и по тока.

Коментар

...
                            (общ чат, клюки и интриги). но не ме изтересуват. Общо взето са мърляви, неподредени и мързеливи. Има и изключения (няколко човека)....

Сам се опровергаваш.

Хем клюките "не те интересували", хем съседите са "мърляви, неподредени и мързеливи", но "няколко човека били изключение"...

Да си чел тук някой да е писал подобни неща за своите съседи? Някой да е разделял своите съседи по тоя начин? И да е толкова категоричен и конкретен:

мърляви

неподредени

мързеливи

Помисли: клюкарките не са толкова конкретни - като теб.

Откъде са тия квалификации, Ве готин? Вероятно само няколко съседи ти влизат в тона (те са "изключението"). ⁴

На бас, че САМО няколко човека са красиви, вероятно тренират, стройни и атлетични (мъже). Такива - по условие не са мърляви и мързеливи - вероятно.

Нали не си ходил във всички твои съседи, за да твърдиш, че са "неподредени, мързеливи и мърляви"? Как ги "усещаш" тия неща?

Сигурен съм, че с мама не сте на едно мнение, нали?

Не съм срещал толкова зависим човек от своята майка. Абсолютно копие на майка си!

Коментар

И при нас има разни неща (общ чат, клюки и интриги). но не ме изтересуват. Общо взето са мърляви, неподредени и мързеливи. Има и изключения (няколко човека). Идеята ми беше, че по блоковете няма приятелство и контакти както преди 1990 г.
                              Бе за София ти говоря, бе Миме. Емигрираха около 1/3 от хората, другите са си живи и здрави софиянци . Много малка част сме навън. Явно си зависи от блока и от хората. Моите активно дебатират, но лятото си правят и общо парти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не е баш тъй моите софийски съседи са супер модерни. Имаме си чат. Така знам за всяка глупост, която се случва ежесекундно. Морят ми носталгията. Уверявам те, този съседаки чат е по-добър и от испанския сериал за съседите. Яко общуване пада

Половината блок е емигрирал, но чрез чата всичките сме вързани. Това Париж, това Истамбул, това Торонто, това Атина всичкото е у чата и слухти и дава акъли. Вервай ми чатът е тотално международен. Топли ми душата в тъмните дни. Вие нямате ли си блоков чат?

Тия дни не спряха да се карат за глупости. Изнервили са се нещо. Отварям телефона и бам 193 непрочетени съобщения. И почвам да чета и да се хиля. Божкеле каква енергия тече по вайбъра. Направо ми дадоха сили да спечеля две три дела тука по иберията. Няма други като моите софийски съседи. Да са ми живи и здрави и все да решават 24/7 великите блокови дела

Коментар

Working...
                                X