If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мдаа... отговора не закъсня - 2 поколения назад баба и дядо са акостирали с бохчите у центъра.
Иначе гражданчето със самочувствие, ама неграмотно. Пише се "пришЪлец".
Хем съм ти подсказал в предния си пост.
Жена ми спаси живота веднъж.От друга получих знания, които също ми спасиха живота.Тайно съм влюбен в една зъболекарка, която е уникална по отношение на знания на здравна тема.
Така че от жените мога да взема много акъл. Но не и как се свалят жени.С няколко изключения на жени,които в социалните мрежи казват истината. Но ти определено не си от тях.
Изтрил ме модератор та, да напомня:
1. Жена ТИ Е ДАЛА ЖИВОТА, малкия.
2. Поне една жена ТУК се опитва да ти даде "акъл" но, НЕ поемаш.
3."Как се СВАЛЯТ жени", НЕ ОЗНАЧАВА "какво искат ТЕ". Когато тече свалката, то си е флирт /забава (И ЗА ДВЕТЕ страни), за да вкара някой някого в нещо (легло, отношения, бройка или др. ).
4.Когато свърши забавлението, идва ежедневието. И... ТОЧНО ТАМ, си проличава, какво е искала жена 1., с какво се примирява жена 2. и какво, жена 3. няма да ти зачита като "силна" страна.
Та, ако има обида някъде наоколо, то е не как аз съм се опитал да те завърна в пътя и съм те нахокал, ами колко опростенческо, едномерно и елементарно ти опитваш да разпростреш тес оградите си, изостанали възгледи и как драпаш за "всеприложомостта" и универсалността на бедното си съзнание.
Е,
Разбра ли какво ти казах току-що или да разширя изложението?
Едните ми баба и дядо са дошли в София през 40-те години на 20-ти век и са живяли баш в центъра. И съм разказвал кои хора ни бяха комшии.
Мдаа... отговорът не закъсня - 2 поколения назад баба и дядо са акостирали с бохчите у центъра.
Иначе столичанчето със самочувствие, ама неграмотно. Пише се "пришЪлец".
Хем съм ти го написал в предния си пост! (даже не можа да го копираш)
Баш кореняк-софиянците не се величаят толкова и не делят страната на столица/провинция, защото знаят, че те самите нямат никаква заслуга затова къде и кога са се родили!
От друга страна обаче селяните-пришълци /явно като евго/ понеже всячески се стремят да се разграничат от селския си произход 2 поколения назад и само от тях можеш да видиш питане от рода на:
"Ти от кое село си"?!
Аз не съм пришълец.
Едните ми баба и дядо са дошли в София през 40-те години на 20-ти век и са живяли баш в центъра. И съм разказвал кои хора ни бяха комшии.
Баш кореняк-софиянците не се величаят толкова и не делят страната на столица/провинция, защото знаят, че те самите нямат никаква заслуга затова къде и кога са се родили!
От друга страна обаче селяните-пришълци /явно като евго/ понеже всячески се стремят да се разграничат от селския си произход 2 поколения назад и само от тях можеш да видиш питане от рода на:
"Ти от кое село си"?!
Да речем така, презрението към "селените-пришълци" НЕ издава особено благородство.
Отварям темата и кво да видя, тя се върнала е нормалното си русло. Някви гора обясняват на евгото някви неща, а той "ти не си от София" и комшии та камшии. Каузата е загубена, търпението изчерпано, той няма да отиде на слънчака няма и на бар в петък вечер да отиде. Той ще обяснява за комшията и стегнатия 30г ФБ приятел......
Знаеш ли кое е забавното?
"Ти от кое село си"?!
Отварям темата и кво да видя, тя се върнала е нормалното си русло. Някви гора обясняват на евгото някви неща, а той "ти не си от София" и комшии та камшии.
Каузата е загубена, търпението изчерпано, той няма да отиде на слънчака няма и на бар в петък вечер да отиде. Той ще обяснява за комшията и стегнатия 30г ФБ приятел......
А ти от кои силистренски села си? Калипетрово, Айдемир, Средище ........?
Не 3-то, ами 33-то "напускане". Като ги докара до 100, на 101-то, вече може и да го послушат. Модераторите. И да му изтрият профилите.
Обаче, той ще си регистрира нов, само след седмица-две. Щото увличат, пусти форуми. Пък и той вероятно е разбрал че, Отделно, дето има и той проблясъци и не всичко му е (без)крайна тъпотия а също, ако наистина би бил смел и порядъчен, тук щяхме да побръмчим, да попсуваме, пък да го приемем с всичките кусури. Свят голям, всички допринасяме с по нещо. Досега обаче, ви даде неовладян сексизъм и мерак за нерегламентирано доминиране, щото някой някога нещо бил рекъл. А аз да му река:
Вергилчо, жените харесват вЕдри мъже, които, НЕ ги натоварват психически и с които да им е приятно. Хубави ли като Евго или грозни като мен, тях толкова не ги бърка: Весели ли я, ПАЗИ ли я, леко ли и е с него (а не да я товари с глупостите и битовизмите на мачизма сини да тупа по масата "ЖЕНА, ДАЙ САЛАТА!"- жената дава. Не само сърце и усмивка дава, дава сърашно много. Ама да си търси "владетел" ... това не са времената на неандерталците, момко. Не е лошо и да си тактичен да имаш чувство за хумор, да си уравновесен без неовладяна агресия... Кое от ТЕЗИ неща ти е близко, момче?
Тук не си прав.
В квартала ми има един мъж на 40+. Едвам завършил 5-то отделение по думите на един чичо. Обаче вири гордо глава, ходи важно, не говори много, когато е с жена си, той тича напред, тя след него. Имат и 2 деца. Той не гледа нито майка си, нито баща си преди време.
Но не е нищо особено, прост, черен. Въпреки това има успех с жените, защото преди тази е имал други 2 сериозни приятелки. На младини беше симпатичен.
Все пак, различните жени харесват различно. Майка ми не харесва от новия тип мъже - с мускули и хубаво трениран. Повече харесва като от немски романтичен филм - интелигентен, с хубави дрехи, културен, с усмивка, с прическа,
Ето го пак. Скрит страх. Пази Боже “жена” да ти дава акъл за нещо.
Ето го моментът. Пак се замисли.
Жена ми спаси живота веднъж.От друга получих знания, които също ми спасиха живота.Тайно съм влюбен в една зъболекарка, която е уникална по отношение на знания на здравна тема.
Така че от жените мога да взема много акъл. Но не и как се свалят жени.С няколко изключения на жени,които в социалните мрежи казват истината. Но ти определено не си от тях.
Кое ми е пренатегнатото по тънката част?Аз проблеми с жените нямам.Да си прочела лоши думи по отношение на жените от мен. Напротив допадат ми жените, знам какво харесват в мъжете и знам как да ги накарам да ме харесат(е не всички де, нямам илюзията, че някоя 20 годишна ще си падне по мен,ама аз такива и не търся).
Така че споделям как трябва един мъж да се държи с жените,за да го харесат.А това, че на някой не му допада истината за женската психика не е мой проблем.
И то точно това им е най-хубавото на жените, щото представяш ли си наистина да харесваха мили,грижовни и отзивчиви мъже както твърдят?Тогава щяха да са много популярни самотните нърдове,а такива като мен щяха да са самотни. Само дето истината е различна.
Друг въпрос е,че между трите жени в дома ми има ежедневни караници и аз трябва да разрешавам тия конфликти, без да вземам страна, което често е доста трудно.
Ми допусни, че стойностна жена може да те уеажава и без всичките твойте властови стойки.
Коментар