IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Рекох да вляза в темата и да прочета, дали има някакво развитие относно какво ми се иска и какво - не. Щото, започнах да се изнервям вече с тази неопределеност.
    Обаче, пак греда. Отново на дневен ред са драмите на Евго и красивите мъже около него.
    Мъка, мъка, мъка....
    Наздраве!
    Завист ли долавям?

пп
    И за къде е цялото това бързане? Провери пак след 10-на год.
    Last edited by Julius_BG; 17.07.2025, 22:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
      Какво става бе, Мире, тая пуста модерация що не ти е изтрила още профилите? Кво се моткат??? Или се отказваш от такива драстични действия?
      Това му е барем 3-то поред напускане на форума, но не мисля, че ще е последното!

Още не сме видели "най-доброто" от него ми се струва!?

пп
      Проблемът му е, че не знае как да общува във форум и постоянно се вкарва в някакви филми! Махалото му като се залюля от едната крайност - на призиви за физическа саморазправа (в стил напушен 10-класник)... та спре чак в другата крайност - сръдня, напускане на форума и изтриване на профила! Такива емоционални изблици са по-характерни за.........

Коментар

• Рекох да вляза в темата и да прочета, дали има някакво развитие относно какво ми се иска и какво - не. Щото, започнах да се изнервям вече с тази неопределеност.
        Обаче, пак греда. Отново на дневен ред са драмите на Евго и красивите мъже около него.
        Мъка, мъка, мъка....
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

.... Храни се навън и от топлата витрина. Та всеки си има някаква драма.

.....

ДРАМА? (това определение очевидно е мнение на майка ти)

В какво се състои "драмата" - някой да се "храни навън"?

Вече съм коментирал казуса. Самият ти, къде се храниш през обедната (ти) почивка?

Баничка ли ядеш на обед, за да пестиш от "топлата витрина" ?

Коментар

Ти не си в София и говориш малко наизуст.

По баровете няма палави мадами, с голи кълки, готови да си легнат с мъжа след като ги почерпи с питие. Може месеци да обикаляш по баровете и да не стане. И много не се приема хубаво да те закача непознат. Дори от Тиндър нищо не става, а половината жени там са на 40 г и би трябвало лесно да пускат.

Гледал ли си филмите за хърватските крале по историческия канал?
            Ти колко пъти отиде в нощен клуб и сваляше жени?Не съм казал, че веднага ще си разтворят краката, ама трябва да пробваш.И мен мадами са ме рязали, ама не съм се отказвал и други са ми връзвали.

Коментар

.
              ...... Дори от Тиндър нищо не става, а половината жени там са на 40 г и би трябвало лесно да пускат.

.....

Ти - щом си от София - как така все още не си чувал - къде пускат лесно?

На Околовръстното.

Испанката - знае ли, че търсиш жени, които "лесно пускат"?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Прекалено много се интересуваш от живота на другите хора.Какво те бърка дали и други мъже са самотни?Все едно като си в болница с тежка болест ще ти стане по-леко,че има и други тежко болни.Съсредоточи се върху собствения си живот.

По баровете няма палави мадами, с голи кълки, готови да си легнат с мъжа след като ги почерпи с питие. Може месеци да обикаляш по баровете и да не стане. И много не се приема хубаво да те закача непознат. Дори от Тиндър нищо не става, а половината жени там са на 40 г и би трябвало лесно да пускат.

Гледал ли си филмите за хърватските крале по историческия канал?

Коментар

Имам комшия на 50 г, разведен, висок и симпатичен. Живее сам и не влачи мадами. Има син.

Преди 25 г. дойде в блока и беше страшно готин. Сега не е точно така, но го бива. Въпреки това не се занимава с жени заради лошия опит с бившата му.

Друг комшия, на 46 г, разведен, има гадже, но не живеят заедно. Храни се навън и от топлата витрина. Та всеки си има някаква драма.

И аз на 20+ бях много симпатичен, но не беше оценено от жените. Дори мъже са ми казвали тогава "Много си хубав!" без сексуален контекст.
                  Прекалено много се интересуваш от живота на другите хора.Какво те бърка дали и други мъже са самотни?Все едно като си в болница с тежка болест ще ти стане по-леко,че има и други тежко болни.Съсредоточи се върху собствения си живот.

Коментар

Не го приемай като обида, но е точно обратното. Ерген си, здрав си,имаш жилище,финансово си добре, ами ти трябва да живееш като бохем.Казах ти-купи си някоя лъскава кола от престижна марка,обикаляй петък и събота вечер нощните клубове,лятото иди няколко пъти на море,ама не в Балчик, а на Слънчака, където тече купона и е пълно със загорели чужденки. Или иди с някоя мадама. Живота си тече след 3 години ще си на 50,след още десетина на 60.Тогава няма да имаш тая енергия като сега.
                    Чак се ядосвам какви възможности имаш, а не ги използваш. Още повече живееш в София, където е пълно с красиви жени. И много от тях самотни.
                    Имам комшия на 50 г, разведен, висок и симпатичен. Живее сам и не влачи мадами. Има син.

Преди 25 г. дойде в блока и беше страшно готин. Сега не е точно така, но го бива. Въпреки това не се занимава с жени заради лошия опит с бившата му.

Друг комшия, на 46 г, разведен, има гадже, но не живеят заедно. Храни се навън и от топлата витрина. Та всеки си има някаква драма.

И аз на 20+ бях много симпатичен, но не беше оценено от жените. Дори мъже са ми казвали тогава "Много си хубав!" без сексуален контекст.

Коментар

На 46 г и все още ми казват "момче".

Не съм с чичовски манталитет.
                      Не го приемай като обида, но е точно обратното. Ерген си, здрав си,имаш жилище,финансово си добре, ами ти трябва да живееш като бохем.Казах ти-купи си някоя лъскава кола от престижна марка,обикаляй петък и събота вечер нощните клубове,лятото иди няколко пъти на море,ама не в Балчик, а на Слънчака, където тече купона и е пълно със загорели чужденки. Или иди с някоя мадама. Живота си тече след 3 години ще си на 50,след още десетина на 60.Тогава няма да имаш тая енергия като сега.
                      Чак се ядосвам какви възможности имаш, а не ги използваш. Още повече живееш в София, където е пълно с красиви жени. И много от тях самотни.
                      Last edited by mirodes; 17.07.2025, 20:45.

Коментар

Не, че е голяма разликата в "манталитетИТЕ" на 46-годишните чичовци и на 25-годишните младежи, но - като си казал... (няма да спорим ся)...

Е, уточни, кое все пак не е вярно?

Ако "от 30 години обикаляш света" - Македония, Париж.., то преди 30 си бил на 16. (46 - 30 = 16)

Тати ли ти плащаше "обиколките на света"? Щото - какво излиза: НЕ ти е давал джобни, а те е пращал по света! И ЗА ТОЯ ЧОВЕК - ТУК ДА КАЖЕШ, ЧЕ "НЯМА ЗА КАКВО ДА МУ БЛАГОДАРИШ"!?!

Аз не зная обикалянето по света да става без НИКАКВИ "джобни"..., доста повече от джобни са необходими?

Коментар

Едно поздравче за Селена:

https://www.youtube.com/watch?v=3tHy...&start_radio=1
                          Мерси, Евгич.

Ето и едно от мен

https://youtu.be/tTtGscKUdok?feature=shared

Коментар

Евго е на 47 години,останал съм с впечатление, че ти си някъде там,а дори и да си с 3-4 години по-дърта не е голяма разлика.
                            И кой ти каза,че съм ядосан на всички?Само на комплексарите,които си.избиват комплексите на мой гръб.На интелигентните и възпитани хора като Мико,Радко,теб,Евго,Полакс и други не съм ядосан.Но боклуците ги третирам като боклуци.
                            Ми излишно се хабиш. Има там игнор. Чудя ти се. Лично аз нямам енергия в излишък за разни анонимковци.

Прочее ако някой се държи така гаранция, че избива някакви дефицити.

Спираш да реагираш и драмата секва. Май ти е скучно и затова им отговаряш чини ми се.

Коментар

• Едно поздравче за Селена:

https://www.youtube.com/watch?v=3tHy...&start_radio=1

Коментар

Евго е на 47 години,останал съм с впечатление, че ти си някъде там,а дори и да си с 3-4 години по-дърта не е голяма разлика.
                                И кой ти каза,че съм ядосан на всички?Само на комплексарите,които си.избиват комплексите на мой гръб.На интелигентните и възпитани хора като Мико,Радко,теб,Евго,Полакс и други не съм ядосан.Но боклуците ги третирам като боклуци.

Коментар

Working...
                                X