If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наскоро една ми писа по фейсбук, изпрати ми еротични снимки и градината си. Иска ме за мъж и за разплод.
Обаче е много зле. Проста, груба, не е секси, дебела, може би от някое село. И градината и много занемарена и обрасла. И се ядосах и я блокирах,
Така описано и аз не бих и писал, прекалено много компромиси ще станат, ако беше симпатична и леко пълна - ОК, ако беше интелигентна и симпатична и леко пълна още по-добре, ама проста, дебела и грозна е туу мъч. Пиши на разни жени от групо по интереси в фейса, може и да стане нещо- например градинарски или групи с някаква насоченост - да обмените някаква информация, някое цветенцие, грудки и така мжое да тръгнат неща.
Наистина има мъже - играчи и младите мъже с "коки" стратегия се справят добре, но те имат и по-голям избор от студентки и млади жени.
На мен още на младини са ми казвали, че трябва да се държа нахално и нафукано, за да стане нещо.
Вчера 1 час се мъчих да повикам такси, и накрая си инсталирах приложението на една компания на телефона и чрез него веднага дойде. И се надявам и с мадамите така да стане, след дълго търсене, да се появи някоя.
Имам приятели от фейсбук с много наточена визия по новите стандарти, с голям бицепс, с татуси и висок ръст, с хубава кола. Но и те нямат сериозни жени и половинки, така че дори хубавата опаковка понякога не помага.
в някаква група ли сте
или ти ги търсиш и им пращаш покани
Аз живея там от доста време и съм видял колко чистят, дали са спретнати и как са като цяло.
Повечето са мързеливи, държат си боклуците по общите части и пред блока не чистят. Има един мъж на 36 г., който е като мен - държи чисто у тях и е много спретнат и е можач. Дори може да прави ВиК ремонти и по тока.
Толкова подробно описах "качествата" на клюкарките, а ти ги надминаваш по злословене.
От тук ти тръгват всички проблеми. Попил си от майка ти цялото й (злобно) мислене: към твоя баща, към съседите... и ги доразвиваш.
Това не ти е достатъчно. Търсиш нови съмишленици. Не ги намираш, но това те озлобява още повече срещу всички, които ти подсказват истини, в които са се убедили.
"Видял си колко чистят другите"... Достатъчно е да пазят, нали ти се занимаваш с чистенето и за това ти плащат - всички те! Разбира се, че и пред блока ти ще чистиш (защото ти се плаща), а вятърът носи всякакви боклуци. Ако ти е трудно да чистиш - откажи се и наемете жена от малцинствата (ама не ти се отказва от тия - жълти сТинки, които ти плащат - зер - как тия пари ще отидат някъде? - голяма загуба ще е за теб!) Стига си се правил на "трудолюбив" - като искаш да печелиш - нали имаш 2 виШи - бачкай по квалификациите и областите на познанията, за които баща ти и майка ти - са ТЕ ФИНАНСИРАЛИ: условия, храна, жилище...)
Фиксираш се в тъпотии: някакъв мъж бил на 36 години!!! Какво значение има това? Защо си губиш времето да питаш такива подробности, защото никой няма да ти каже - знаеш ли на колко съм? - на 36... "Държи чисто у тях" - колко пъти си ходил у тях? Защо смяташ, че другите "не държат чисто у тях"? (мислене на възрастна жена!)... "Спретнат и можач" - това оставям всферата на твоите фантазии. Мъж - да каже подобни думи за друг мъж?!? И кой наоколо се интересува от това, че някой бил "спретнат и можач"?
Такива "характеристики" - могат да направят впечатление само на теб, защото живеем във времена, в които всички са спретнати и се справят с проблемите си.
ВиК, ремонти и по тока.... Майтапчия! За първи път ли срещаш такива хора? И го гледаш с възхищение? Ти пък си счетоводител... Разполагаш...
А това, че си видял "как са като цяло" съседите..., на някои от тия им стига, че те познават (като цяло) - също като теб...
И аз си спомням 89-96 как идваха гости вкъщи, ние ходихме на гости, едно на роднини, ами на разни съседи, колеги или познати на нашите. Ходихме и по разни санаториуми на Сандански, Вършец и там хората, напълно непознати говорят, водят разговори по интересни теми. Тогава нямаше развит интернет и онлай общуване, всичко си беше на живо, дядо ми канеше разни приятели и играеха табла и карти, говориха си за младостта, а сега можеш ли с някой съсед да говориш такива неща - не, просто никой вече не се интересува от другите, само от себе си и собствения г*з и нужди. Овълчили са се всички! С жените е сходно положението - голяма част от свободните и "в срок" наистина търсят принц, ама попадат все на някакви отрепки, а кротките, възпитани и културни мъже духат супата. Трябва да си малко шантав, малко загадъчен, малко лош, малко див за да ги заинтересоваш, после вече лесно като е хлътнала и изула кюлотите. Ако си психолог и хващаш всички тънки моменти в общуването и какво иска и си мисли, така можеш да я извъртиш, че ти да си добър и кротък ама да го представиш, че тя те е направила такъв и те е озаптила и то видиш ли, заради нея си се кротнал. А това е възможно дори само с въздух под налягане и много блъф. Разни отворени пикльовци така свалят мадамите, а са прости на гьон завалиите и после им се чудят другите ама как така, каква е тайната? А на тях може просто им идва да са прости и нагли и това печели. Живеем в страната на наглите, нахалите, боярите, още от време оно трябва мъжо да е заможен, да има кон, да е бабаит малко, да може да защитава, да закриля, да е малко животно, това е какво трябва Евго да осъзнае и направи. Иначе сме едно шоуто На кафенце, Бело сладко и сладък моабет с Евго.
Пак като некоя баба... Няма ли най-накрая да разбереш че и преди 1990та са си били същите хора, дрязги и клюки. Само дето всички (повечето) са били еднакво бедни.
То това е в човешката природа.
Преди 100 г. "няма такава радост като да умре кравата на комшиите".
Въпреки това соц. хората бяха по-сърдечни и по-духовни. Повече канеха на гости вкъщи.
И при нас има разни неща (общ чат, клюки и интриги). но не ме изтересуват. Общо взето са мърляви, неподредени и мързеливи. Има и изключения (няколко човека). Идеята ми беше, че по блоковете няма приятелство и контакти както преди 1990 г.
Пак като некоя баба... Няма ли най-накрая да разбереш че и преди 1990та са си били същите хора, дрязги и клюки. Само дето всички (повечето) са били еднакво бедни.
Представяте ли си? Да си роб и единственото ти задължение е да правиш секс с робините. И така 40 години подред. И най-накрая като премахнали робството в Бразилия, решил да се ожени на 60-годишна възраст, и направил още 9 деца изън 240-те, направени на други робини. Умрял на 130 годишна възраст, и то не от старост, а от тетанус (настъпил един гвоздей).
Коментар