Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Наистина имаме припокриване с него и аз много се радвам на успехите му,
И съм съгласен с мението му, че вие жените действате ирационално......и сте готови да си легнете с някой лош (с първично излъчване, примитивен), дето не е за семейство, а някой които е точен и става за семейство го пренебрегвате години наред.
Говорим за по-младите жени, не за лели и баби,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Мисля , че с Evgo , ще имате доста общи теми за разговор и най - вече , ще ви е интересно
Лека
И съм съгласен с мението му, че вие жените действате ирационално......и сте готови да си легнете с някой лош (с първично излъчване, примитивен), дето не е за семейство, а някой които е точен и става за семейство го пренебрегвате години наред.
Говорим за по-младите жени, не за лели и баби,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМа как бе, че тя има по-голяма опашка от тебе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеНе бих простил даже и на оная синкавата от "Аватар"...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
дай и една полуоска от трактора. Не знам дали има такава част в тез аграрни машини
Не зная за какво точно говорите, но случайно прочетох мнението ти..., има си полувалове /полуоски/, но диаметърът им може да се окаже недостатъчен /хванах насоката на разговора от околните постове /..., липсата на диаметър, може да се компенсира, например... с бутало от двигателя...
/иначе - съвременните трактори са като съвременните леки автомобили, вкл. - с климатик, турбо, интеркулер.../
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
е, сега вече коренно си промених мнението.
изглежда си добре подготвен.... теоретически.
филми, свидетелстване.... дължим ти извинение.
Явно си голям мъж,щом в анонимен форум се държиш по този начин.
Дерзай-нямам намерение да си губя времето в подобни разговори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Е, добре де. Как сваляш една жена? Какво и казваш? "Ела в къщи да те напердаша, щото си тъпа, меркантилна нимфоманка"
И да-жените обожават да слушат мръсотии.Естествено не на всяка може всичко да се каже.Затова се пробва докъде ще позволи да стигнеш.А на някои жени границата им е небето-може да си говориш всякакви мръсотии и умират от кеф да ги слушат.Last edited by mirodes; 25.04.2020, 23:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Щом си казал.Ще дам пример от един филм.Един младеж живееше на общежитие и в съседната стая имаше мадама,която сваляше.И постоянно обсъждаше с нея декорацията на стаята й,цветът на дрехите й и други неща,които обикновено се говорят между жени.Една вечер дойде един негов приятел на гости и без много да се церемони я изчука.Бил съм свидетел на няколко подобни случая,ама щом си казал,не знам как да се оправям с жените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Щом си казал.Ще дам пример от един филм.Един младеж живееше на общежитие и в съседната стая имаше мадама,която сваляше.И постоянно обсъждаше с нея декорацията на стаята й,цветът на дрехите й и други неща,които обикновено се говорят между жени.Една вечер дойде един негов приятел на гости и без много да се церемони я изчука.Бил съм свидетел на няколко подобни случая,ама щом си казал,не знам как да се оправям с жените.
изглежда си добре подготвен.... теоретически.
филми, свидетелстване.... дължим ти извинение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ами много добре. Аз и преди съм бил сигурен, че има мъже, които въобще не могат да се оправят с жени.
Коментар
Коментар