Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И в двата ми блока няма самотни госпожици до 40 г. Има една наемателка, но тя се държи като дива коза.
На мен така ми харесва с цветя. Вместо да ходя по вили и там да садя, аз го правя на балконите.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да ги махнеш тия цветя от балкона
насади си 2-3 саксии люти чушки
с това кралско мушкато никоя съседка няма да ти даде
най-много да те разнасят бабите пред входа
На мен така ми харесва с цветя. Вместо да ходя по вили и там да садя, аз го правя на балконите.
Коментар
-
На мен много не ми харесва "селското".
Като младеж и крави съм пасал, и овце съм стригал, и за ракията съм помагал, и съм косил с ръчна коса, и съм садил това онова. И гъби съм брал и дядо ми ги преглеждаше после. Малко пари се изкарваха, но така беше през 90-те години. Сега обаче изобщо не искам да се занимавам с такива дейности. Само цветя си гледам - 3 балкона,
насади си 2-3 саксии люти чушки
с това кралско мушкато никоя съседка няма да ти даде
най-много да те разнасят бабите пред входапрепоръка е
Коментар
-
На мен много не ми харесва "селското".
Като младеж и крави съм пасал, и овце съм стригал, и за ракията съм помагал, и съм косил с ръчна коса, и съм садил това онова. И гъби съм брал и дядо ми ги преглеждаше после. Малко пари се изкарваха, но така беше през 90-те години. Сега обаче изобщо не искам да се занимавам с такива дейности. Само цветя си гледам - 3 балкона,Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Бе тя и комшийката масаж му прави, ма му зима сто кинтаили бети (псевдонима). Тебе няма да те огрее и 100лв на час да ми дадеш
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Тъй де - мизерия, наречена "потенциал". После се молиш да дойде "Бригада нов дом", ама най-много да дойде "Съдебен спор"
Като младеж и крави съм пасал, и овце съм стригал, и за ракията съм помагал, и съм косил с ръчна коса, и съм садил това онова. И гъби съм брал и дядо ми ги преглеждаше после. Малко пари се изкарваха, но така беше през 90-те години. Сега обаче изобщо не искам да се занимавам с такива дейности. Само цветя си гледам - 3 балкона,
Коментар
-
ботчо не е за подценяване
все успява да накяри от ситуацията
дори да изглежда, че се е минал
в началото
ей го и сега, полу безплатен ток дава на съседите
а те му връщат с крадени продукти от мандрата, дето работи сина им
няма затриване здравия балкански ген
Коментар
-
икономията - майка на мизерията
първо вместо хубав апартамент, за по-еФтинко си купуваш недовършен строеж на една туба бензин от София (ама си слагаш газ!)
после излиза, че пълното довършване и узаконяване е двойно на покупката, съответно се свиваш на 1 етаж
сметките за ток за строежа са солени и решаваш да минеш на солари, ама ти искат кинти и правиш самоделка
оказва се че без батерии няма сми, а те по-скъпи от самоделката, затуй слагаш некви боклуци
паркирането в София ти излиза солено и решеваш да земеш електричка втора ръка
въвеждат платено паркиране и за електричките, а батериите втора ръка се скапват. новите са по-скъпи от колата
__________________________________________________ _____________________
като теглиш чертата си пропилял живота си в мизерии, а и парите си също
все успява да накяри от ситуацията
дори да изглежда, че се е минал
в началото
ей го и сега, полу безплатен ток дава на съседите
а те му връщат с крадени продукти от мандрата, дето работи сина им
няма затриване здравия балкански ген
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
на пазара в димитровград продават. на цената на смотана гарсониера ще си вземеш 15-18г девственица. Е дали ще избяга до 20г ще си е изцяло твое дело
тия булки са и със занаят
за 1-2 години ще избие инвестициятапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Конкретно за България намирането на булка е голям проблем.
Въпреки скъпите цени, мога да купя двустаен или тристаен апарт в рамките на 1 месец (с кредит, но имам и самоучастие). Булка обаче не мога да намеря за това време.
Оказа се, че жените много не се вълнуват от мускули и наточена "дърварска" визия по новата мода. Те се интересуват да се пласират скъпо и на богато, може и с дебелак, но богат.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
това четиво е измислено от силни и самостоятелни жени
за силни и самостоятелни жени
евго може да състави подобен списък на готини, тренирани мъже, които нямат жена
Въпреки скъпите цени, мога да купя двустаен или тристаен апарт в рамките на 1 месец (с кредит, но имам и самоучастие). Булка обаче не мога да намеря за това време.
Оказа се, че жените много не се вълнуват от мускули и наточена "дърварска" визия по новата мода. Те се интересуват да се пласират скъпо и на богато, може и с дебелак, но богат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Обтекаемо и претенциозно, типично! Наздраве!
Коментар
Коментар