IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

От теб не очаквах такива подигравки. Имам пари и ползвам Триумф такси, от летището до вилата ни. Не се моля на никого за транспорт, само на един комшия от село, с когото сме комшии може би 100 г. Но не е много по услугите, помагал ми е, но към минималното.

Някои хора ги мързи да ходят до съблекалните и си се преобличат на плажа. И се вижда някой път.

Един път беше чистак гол един много добре трениран и поддържан пич. Беше с приятелката си и не му пукаше. Искаше да се пече без бански.

Забелязах също, че много скъпо си купил апартамент -180 000 евро. Аз съм купил 2 апартамента за около 100 000 евро общо с ремонтите през 2008 г и 2015 г. Мисля, че съм по-добър инвеститор. Просто си имал късмет да намериш жена в Сериозни запознанства.
    Е и на хумор не носиш много, все се засягаш какво някой си казал и започваш да кълвеш, ако си така и с жените не е добре работата.
    Просто обрисувах поредната битова картина с елементи останли от късния соц в леко забутаното северно черноморие. Апартамена съм го купил за живеене, защото е на две пресечки от друг апартамент в който съм живял 30 години и живеят роднините ми, иначе можеше да си вземе нещо по-голямо, с гараж и т.н. А и вече ако искам да го продам цената е поне 30% нагоре за бърза продажба, да не кажа 40-45% за бавна защото е основно ремонтиран, и дори да реша да го махна няма да съм на загуба ами на някакъв +.

Аз да ти кажа нямам нито един спомен от плажа или някъде другате за як пич по бански, без бански, и прочее, просто защото гледам жените,гърдите, дупите и т.н. приемам другите мъже, които не са ми приятели като някаква конкуренция и врагове, което е естествено исторически и еволюционно погледнато, не им се възхищавам много много.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не си готов
      нямаш представа какви грижи и разходи са това
      а монтьорите направо на главата ще ти се качат
      Чел съм и форуми за коли.

За кола втора употреба поддръжката не е толкова скъпа. Един пич беше публикувал какво плаща като поддържка и застраховки и в сервиза.

Коментар

Еми не е така.

Аз не съм с такава практика, че да карам в чужбина и до Северното черноморие при голям трафик На празен път ще мога да карам,

В продължение на 20 г съм работил и допълнителна работа освен основната, често при голям стрес. Това не всеки го може и не всеки може да го издържи.

Готов съм и да си купя джипка и постепенно да се специализирам.
        не си готов
        нямаш представа какви грижи и разходи са това
        а монтьорите направо на главата ще ти се качат
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Наистина ли не разбираш, колко си несъстоятелен?!
          Колата е предимство и две мнения по въпроса няма.
          Следните си колко плащаш по таксита, самолети, влакове и на комшията бензина, и ще видиш, че с кола ти е по-евтино. Обслужване и грижа за колата води до безгрижно шофиране и икономия от ремонти, удобство и разполагане с времето си.
          Имаш тотално погрешно насадено мислене от майки, баби, лели, объркало то е главата. Ти си скъп на триците и евтин на брашното.
          Отвори ги тези очи и виж света, щото той заминава покрай теб, а ти си вълнуваш от кувьорчето и турския сериал.

За пореден път, опитай се да разбереш и осмислиш, какво ти се казва, а не на да нападаш всеки, ка който мнението не ти харесва.

ПП: къде е този прословут плаж?
          Еми не е така.

Аз не съм с такава практика, че да карам в чужбина и до Северното черноморие при голям трафик На празен път ще мога да карам,

В продължение на 20 г съм работил и допълнителна работа освен основната, често при голям стрес. Това не всеки го може и не всеки може да го издържи.

Готов съм и да си купя джипка и постепенно да се специализирам.

Коментар

Нямам кола, но не ходя по монтьори, по застрахователи, не правя ПТП, не се чудя къде да паркирам и съм си спестил много главоболия и пари.
            Ловиш самолета и си там. Книжка имаш ли?

п.п. За ПТП-та - то и по стълбите от самолета може да се сурнеш да потрошиш бабите пред теб.

Коментар

Нямам кола, но не ходя по монтьори, по застрахователи, не правя ПТП, не се чудя къде да паркирам и съм си спестил много главоболия и пари.
              Наистина ли не разбираш, колко си несъстоятелен?!
              Колата е предимство и две мнения по въпроса няма.
              Следните си колко плащаш по таксита, самолети, влакове и на комшията бензина, и ще видиш, че с кола ти е по-евтино. Обслужване и грижа за колата води до безгрижно шофиране и икономия от ремонти, удобство и разполагане с времето си.
              Имаш тотално погрешно насадено мислене от майки, баби, лели, объркало то е главата. Ти си скъп на триците и евтин на брашното.
              Отвори ги тези очи и виж света, щото той заминава покрай теб, а ти си вълнуваш от кувьорчето и турския сериал.

За пореден път, опитай се да разбереш и осмислиш, какво ти се казва, а не на да нападаш всеки, ка който мнението не ти харесва.

Не се заблуждавай, че си инвеститор, имал си пари, не си знаел, какво да ги правиш и си ги набил в коптори, това прави всеки българин, но това не те прави инвеститор.

ПП: къде е този прословут плаж?
              Last edited by polax; 23.05.2025, 10:45.

Коментар

мисля, че евго е обречен да ходи с мама на бабешкия плаж още 30 години
                няма чудно, че се оглежда само в подутините на мъжките бански

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Е той 30 години тъпче на едно място - цялата си младост е ходил на един бабешки плаж с бабите и лелките... И като гледам тенденцията ще продължи, някои хора просто не обичат дискомфорта, свикнали са си и това е - основна характеристика на старите ергени и моми. Няма да се надигне да отиде на някой фестивал нещо, по Варна малко, има заведения, хора бол... Ама вярно - лирическия герой няма кола, трябва да чака маршрутки или да моли на леля Пенка мъжа - неприятен младеещ се дядо с мустак, каращ Лада Нива, с касетки с домати и пресни буркани компоти, още миришещи на мократа слама от казана, да го закара до Варна... ама колко ли пари ще иска, ох сакън!!! Лоша идея. Пу-пу, бай бабо да не ми е урки такива кошмари...Момите пък ще кажат, че предпочитат компанията на котката си и да четат книга вкъщи на спокойствие.
                  Дискомфорт трябва да се изпитва ежедневно, ежечасно и ежеминутно ако иска да намери жена.
                  От теб не очаквах такива подигравки. Имам пари и ползвам Триумф такси, от летището до вилата ни. Не се моля на никого за транспорт, само на един комшия от село, с когото сме комшии може би 100 г. Но не е много по услугите, помагал ми е, но към минималното.

Някои хора ги мързи да ходят до съблекалните и си се преобличат на плажа. И се вижда някой път.

Един път беше чистак гол един много добре трениран и поддържан пич. Беше с приятелката си и не му пукаше. Искаше да се пече без бански.

Забелязах също, че много скъпо си купил апартамент -180 000 евро. Аз съм купил 2 апартамента за около 100 000 евро общо с ремонтите през 2008 г и 2015 г. Мисля, че съм по-добър инвеститор. Просто си имал късмет да намериш жена в Сериозни запознанства.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Е той 30 години тъпче на едно място - цялата си младост е ходил на един бабешки плаж с бабите и лелките... И като гледам тенденцията ще продължи, някои хора просто не обичат дискомфорта, свикнали са си и това е - основна характеристика на старите ергени и моми. Няма да се надигне да отиде на някой фестивал нещо, по Варна малко, има заведения, хора бол... Ама вярно - лирическия герой няма кола, трябва да чака маршрутки или да моли на леля Пенка мъжа - неприятен младеещ се дядо с мустак, каращ Лада Нива, с касетки с домати и пресни буркани компоти, още миришещи на мократа слама от казана, да го закара до Варна... ама колко ли пари ще иска, ох сакън!!! Лоша идея. Пу-пу, бай бабо да не ми е урки такива кошмари...Момите пък ще кажат, че предпочитат компанията на котката си и да четат книга вкъщи на спокойствие.
                    Дискомфорт трябва да се изпитва ежедневно, ежечасно и ежеминутно ако иска да намери жена.
                    мисля, че евго е обречен да ходи с мама на бабешкия плаж още 30 години
                    няма чудно, че се оглежда само в подутините на мъжките бански
                    препоръка е

Коментар

нямаш работа на тоя плаж с изперкали голи бабички и дедковци

Коментар

В продължение на разказа за Северното Черноморие, да се включа и аз.

Ние ходим на едно и също място в продължение на 30г. Харесваме си го, хубаво ни е, удобно ни е, подслонявали сме и други хора. Имали сме и неуредици и проблеми с ремонти, но успешно сме ги разрешавали. Виждал съм и голи хора на плажа, въпреки че не е нудистки (макар и рядко).

Храната, плодовете и зеленчуците на местна почва са чудесни. Както съм споделял, млади мацки там няма и между непознати не може да възникне нищо. Ние стоим много седмици и ако се ходи само по заведения, излиза скъпо (60 лв за 3 големи луксозни пици за обяд).

Понякога коментарите по сайтовете са провокативни и измислени с цел реклама.

нямаш работа на тоя плаж с изперкали голи бабички и дедковци
                        препоръка е

Коментар

• В продължение на разказа за Северното Черноморие, да се включа и аз.

Ние ходим на едно и също място в продължение на 30г. Харесваме си го, хубаво ни е, удобно ни е, подслонявали сме и други хора. Имали сме и неуредици и проблеми с ремонти, но успешно сме ги разрешавали. Виждал съм и голи хора на плажа, въпреки че не е нудистки (макар и рядко).

Храната, плодовете и зеленчуците на местна почва са чудесни. Както съм споделял, млади мацки там няма и между непознати не може да възникне нищо. Ние стоим много седмици и ако се ходи само по заведения, излиза скъпо (60 лв за 3 големи луксозни пици за обяд).

Понякога коментарите по сайтовете са провокативни и измислени с цел реклама.

Коментар

• Скритите недостатъци между Балчик и Дуранкулак
                            ...
                            Започва се. През следващите месеци се очакват много хора да посетят Крайбрежието на Добруджа. Времето е Божа работа, морето ще е топло и чисто, пазарите пълни с риба, плодове и зеленчуци, местата за настаняване всякакви - от 30лв до 900лв на ден. Честно е да извадя и кирливите ризи между Балчик и Дуранкулак, за да бъда коректен към драгия читател или към тези, които ще бъдат тук за първи път.
                            Ще ползвам директни оплаквания, които получих на лични съобщения от възмутени и ядосани хора, които съм подвел (според тях) с писаниците си за Каварна, Шабла, Дуранкулак, Езерец, Крапец, Топола, Балчик, Камен бряг, Тюленово, в личния си профил.
                            "Павлин, жена съм на 53 години, която има нужда от почивка. Не бях ходила на Северното Черноморие след Балчик и направих резервация за 1 седмица. Мъжът ми беше против, но му показах Ваши снимки и криво-ляво се съгласи. Това не беше почивка, а ад. Не искам да бъда многословна, но купих прясна риба от пазара на Каварна - изпържих я; взех стриди от Кранево - направих ги на пара (не понасям сурови) с бира, девесил, чесън, сладко-кисело-солен сос; отидохме сутринта на плаж "Херос", следобед на плаж "Русалка", хапнахме охлюви в "Еко Телус", там поръчах както сте писали " Охлюви по провансалски", ... и мъжа ми както беше с вяла ерекция през последните 10 години, хипертоник, като му скочи юрдека, цяла седмица сексове, като диви животни и никаква почивка не видях. Недейте да подвеждате хората. Развратник!!!"
                            ...
                            "Здравей! Пиша ти, защото ми създаде големи проблеми със статиите ти за Северното Черноморие след Балчик. С жена ми не се разбирахме от години, но заради децата живеехме заедно и всеки си имаше връзки извън семейството. Аз с моята любовница сме от 6 години и половина, всичко си ни беше наред, докато ти не прецака нещата. Направих резервация за семеен апартамент само за 3 нощувки в апарткомплекс "Калитея Каварна". Какви бяха тези гледки, тези тераси, тези изгреви и залези, като пристигнахме бяхме като хипнотизирани ... Още първата вечер, след като децата заспаха, с жена ми седнахме на терасата и си отворихме бутилка вино, пуснахме си тихо музика от телефона, сетихме се, че не сме слушали музика заедно от години, тя каза, че я боли врата, аз и направих лек масаж, малко беше изгоряла от слънцето и свали блузката си да я намажа с "Пантенол", преместихме се на втория етаж на апартамента, там има спалня, на която стените са от стъкло и се намира на покрива с огромна тераса, гледахме звездите, изпихме бутилката с вино и отворихме още една, ... Ей, прецака ми 6 годишна връзка с любовницата, още сме на Северното Черноморие ..."
                            ...
                            "Ей, гъ.., преди 4 години бях щастлив ерген на 38, ходих където си исках и правех каквото си исках. Бях чел някъде нещо от теб, че имало много як къмпинг "Крапец", събирали се там яки хора, готино барче, лятно кино, плаж на метри, имало умни и секси жени без грим мразещи банските .. Сега съм с 2 деца и спя по 3 часа на ден, готвя, чистя, сменям памперси, мъкна по плажовете надуваем басейн, надуваем лебед, кофичка за пясък, лопатка, гребло, формички, камиончета, багерче, топка, а сексове никакви .. капут"
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Мислиш, че небръснатата й градина е пълна с акари ли?
                              мисля, че природата отдавна е пратила паяците в това невиждало слънце и сапун място
                              може би, ако имаше някой храбър рицар
                              да съсече с меча си храсталака...
                              но тя ги търси по фейса -
                              любимата седянка на мускулести батки с меки ...оружия
                              както виждаш, дори крайно нуждаещи се, като евго ѝ откават
                              препоръка е

Коментар

може да има арахнофобия
                                Мислиш, че небръснатата й градина е пълна с акари ли?

Коментар

Working...
                                X