IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Бойлера беше чешит и половина, но на мен най-ми липсва Пиперков с неговия тиций и знайни и незнайни римляни в безкрайния пантеон на римското право. Куриозно, без приравняване испанците ми признаха само неговия изпит. Починал 2013 г. случайно разбрах от фейса. Духовит и интелигентен.

Иначе чешити имаше всякакви.

В СУ са строги преподавателите, но са квалифицирани.

Една жена превежда от английски при Жоро Любенов редовно. Тя е към 70 г, но е страхотен професионалист, уникална дикция, тембър и златен глас. И по време на коронацията на Чарълс отново превеждаше. Млад човек ако го прави, няма да е толкова сполучливо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

В началото на милениума Владо Бойлера (лека му пръст) казвал на студентите:

"Опошле народа!".

А друга възрастна преподавателка казвала на селските момчета: "Първо се научи да говориш и тогава идвай на изпит!" или

"Колега, така адвокат не се става, следващият път!". И го къса.
      Бойлера беше чешит и половина, но на мен най-ми липсва Пиперков с неговия Тиций и неговата Лукреция и знайни и незнайни римляни в безкрайния пантеон на римското право.

Куриозно, без приравняване испанците ми признаха само неговия изпит. Починал 2013 г. случайно разбрах от фейса. Духовит и интелигентен.

Наскоро се разхождам из мадридския археологически музей и попадам на каменна плоча със следния надпис: Еди кой си се оплаква на управителя на областта от жената на друг древен римлянин, която от ревност убила една бременна от мъжа ѝ робиня. Човекът си искаше обезщетението за два мъртви роба - и се сетих за Пиперков и колоритните му семинари.

Иначе чешити имаше всякакви.
      Last edited by Selena2024; 10.01.2025, 18:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Не мисля, че има три милиона емиграция. Къде е тази мощна диаспора, ако имаме толкоз много емигрирали? Просто хората измряха, раждаемостта спадна рязко и един куп хора се изнесоха, но не и три милиона. Но има и друго - охолството води до демографски срив, защото човек започва да си се занимава предимно със себе си и така се самоизключва от еволюционната верига. Такива опити са правени с мишки и резултатът е катастрофален. Оказва се, че при по-неблагоприятни битови и житейски условия интензитетът на човешката енергия е далеч по голям. Както при костната система - ако не ги натоварваш костите непрекъснато, започваш да губиш костна маса.
        Не повече от 1.5 милиона са емигрантите.Половината роми и турци. Доста се преувеличават нещата.
        Колкото до раждаемостта тя си зависи и от манталитета. И по времето на комунизма не беше много висока.Аз съм учил в няколко училища и някъде нямах съученици с повече от две деца в семейството.
        Last edited by Andi11; 10.01.2025, 18:22.

Коментар

Факт. Бурни времена бяха и да влизаше се трудно и излязоха качествени кадри. С това СУ тука ги бия на чужд терен вече сума ти години …е и с още много учене и още един университет, но основата е СУ и е бетон.

В началото на милениума Владо Бойлера (лека му пръст) казвал на студентите:

"Опошле народа!".

А друга възрастна преподавателка казвала на селските момчета: "Първо се научи да говориш и тогава идвай на изпит!" или

"Колега, така адвокат не се става, следващият път!". И го къса.

Коментар

Дано не си прав. За три милиона емиграция мога точно да ти кажа как оцеляха.
            Не мисля, че има три милиона емиграция. Къде е тази мощна диаспора, ако имаме толкоз много емигрирали? Просто хората измряха, раждаемостта спадна рязко и един куп хора се изнесоха, но не и три милиона. Но има и друго - охолството води до демографски срив, защото човек започва да си се занимава предимно със себе си и така се самоизключва от еволюционната верига. Такива опити са правени с мишки и резултатът е катастрофален. Оказва се, че при по-неблагоприятни битови и житейски условия интензитетът на човешката енергия е далеч по голям. Както при костната система - ако не ги натоварваш костите непрекъснато, започваш да губиш костна маса.

Коментар

"Право" в СУ беше много престижно. Влиза се трудно, но после печелиш много.

През 90-те години бяха романтични и бурни времена, свързани с младостта, промяната и свободата.
              Факт. Бурни времена бяха и да влизаше се трудно и излязоха качествени кадри. С това СУ тука ги бия на чужд терен вече сума ти години …е и с още много учене и още един университет, но основата е СУ и е бетон.

Коментар

Евгич, ти пак ли се отплесна? Не можа ли да кажеш, че момичето сигурно е много хубаво, след като момчето изглежда така добре? Ако момче и момиче идват насреща ти, първо в пакета ще се вгледаш, а не в циците. Сбъркана работа, да знаеш.
                Просто комплимент е към високото момче. Нали съм ти казвал, че не съм правил нищо.........

Относно коментара ти за демографията, има 2 милиона българи в чужбина, също и бесарабски българи и стари емигранти. Трябва да се помъчим да ги привлечем обратно и това да бъде държавна политика. Отделно, сам знаеш, че има много хора сами в активна възраст, които не са семейство, но са домакинство от 1 човек.

Коментар

Не съм остроумен, ами се чудя как дъртите пергиши от соца са успели да оцелеят. Били сме почти девет милиона тогава срещу едва шест днес. Струва ми се, че утрешните пергиши ще разказват как са живели в охолство, а математическият резултат в сравнителната част е пълна катастрофа.
                  Дано не си прав. За три милиона емиграция мога точно да ти кажа как оцеляха.

Коментар

В ЮФ на СУ също беше пълно с красавици и тази сутрин едната (вече съдийка) ме зарадва, че ще се видим скоро. Стопли ми сърцето

В нашата група три брака станаха. А на Равда беше славно. Супер спомени.
                    "Право" в СУ беше много престижно. Влиза се трудно, но после печелиш много.

През 90-те години бяха романтични и бурни времена, свързани с младостта, промяната и свободата.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Тогава живеехме в апартамент, къщата аз си я построих. Можеш и ти да пробваш, вместо да се правиш на остроумен, бачкане му е майката. Глупостите за соца не смятам да ги коментирам, щото очевидно си ходел под масата по това време, не че сега разбираш повече.
                      Не съм остроумен, ами се чудя как дъртите пергиши от соца са успели да оцелеят. Били сме почти девет милиона тогава срещу едва шест днес. Струва ми се, че утрешните пергиши ще разказват как са живели в охолство, а математическият резултат в сравнителната част е пълна катастрофа.

Коментар

Жив и здрав да ти е,

Сигурно е много хубав мъж.
                        Евгич, ти пак ли се отплесна? Не можа ли да кажеш, че момичето сигурно е много хубаво, след като момчето изглежда така добре? Ако момче и момиче идват насреща ти, първо в пакета ще се вгледаш, а не в циците. Сбъркана работа, да знаеш.

Коментар

Колежките ми от следването бяха амбициозни, но ходеха скромно облечени. Не бяха много секси. Нямаше манекенки или слаба с голям бюст. Имаше една пълна с огромен бюст.

Дори съм чувал коментар от тях, че нямало хубави момчета в групата ни. Което не беше съвсем вярно. На 20+ повечето хора са хубави, особено ако се постараят. То младостта ги краси. И не можа да възникне приятелство между нас. И от други хора (връстници) съм чувал същото. Че не станали приятели в групата си по време на следването. Отделно тогава не се учеше през интернет, учехме основно по записки, пишехме и снимахме. Понякога имаше и учебници по някои предмети.

Трябваше студент да отиде на Равда или на Семково и там имаше шанс да стане нещо.
                          В ЮФ на СУ също беше пълно с красавици и тази сутрин едната (вече съдийка) ме зарадва, че ще се видим скоро. Стопли ми сърцето

В нашата група три брака станаха. А на Равда беше славно. Супер спомени.
                          Last edited by Selena2024; 10.01.2025, 17:22.

Коментар

"Ти знаеш ли колко шантонерки и публични се омъжиха за големци?",
                            Ще видя има ли го в тубата

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Разправяш приказки от 1001 нощ.ПОВЕЧЕТО били красиви момичета.Аз като учех в Езиковата гимназия от випуск 180 човека, половината момичета, имаше не повече от 2-3 красиви момичета. В Юридическият факултет и толкова нямаше.
                              Сега като гледам има доста по-красиви момичета. И много интересно доста руси има,а навремето русите бяха изключение.
                              Колежките ми от следването бяха амбициозни, но ходеха скромно облечени. Не бяха много секси. Нямаше манекенки или слаба с голям бюст. Имаше една пълна с огромен бюст.

Дори съм чувал коментар от тях, че нямало хубави момчета в групата ни. Което не беше съвсем вярно. На 20+ повечето хора са хубави, особено ако се постараят. То младостта ги краси. И не можа да възникне приятелство между нас. И от други хора (връстници) съм чувал същото. Че не станали приятели в групата си по време на следването. Отделно тогава не се учеше през интернет, учехме основно по записки, пишехме и снимахме. Понякога имаше и учебници по някои предмети.

Трябваше студент да отиде на Равда или на Семково и там имаше шанс да стане нещо.
                              Last edited by Evgo; 10.01.2025, 17:13.

Коментар

Ааааа, другарката Руска всички ще ни схруска - много добър образ.

Сега ще ме караш да търся тоя “покрив” да го гледам през уикенда.
                                "Ти знаеш ли колко шантонерки и публични се омъжиха за големци?",

Коментар

Working...
                                X