IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Да,ама такива са най-склонни към създаване на семейни отношения, щото са разбрали, че принца на бял кон няма да дойде.
    Така е, има един момент, от който почват да пускат лесно. Тогава обаче интересът към тях спада.

Относно поста на Селена, тя се е отказала от родината си, емигрирала е, избрала е по-лесния път, а ние сме останали тук. Точно в Испания има много мъжка любов. Красивият стюард живее там,

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Давай я под наем на Евго
      Пък и той може да ви готви
      Най-после и той да разбере какво е устройството на жените
      ако готви прекалено хубаво
      държанката може да не се задържи дълго
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Но аз имам предвид госпожици, а не семейни жени или лелки. Има разлика.
        Да,ама такива са най-склонни към създаване на семейни отношения, щото са разбрали, че принца на бял кон няма да дойде.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
          ами 23 часа ще е свободна
          Па и трябва да си изкарва джобни - со 3к докъде ще я докара.
          Аз за 1 час си намерих жена а евго за 5 години не можа.
          САМА ми предлага да ми стане, без да съм искал, само разпитвах какво всичко предлага. А почна от 3к за седмица
          Давай я под наем на Евго
          Пък и той може да ви готви
          Най-после и той да разбере какво е устройството на жените

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
            ее, тъкмо започнахме да оформяме планове около държанката на ботчо
            и завистлива модераторска ръка им посегна

ботчо, тя у вас ли ще живее
            с какво ще се занимава в "свободното време"
            все пак надника ѝ си върви...
            ами 23 часа ще е свободна
            Па и трябва да си изкарва джобни - со 3к докъде ще я докара.
            Аз за 1 час си намерих жена а евго за 5 години не можа.
            САМА ми предлага да ми стане, без да съм искал, само разпитвах какво всичко предлага. А почна от 3к за седмица
            Last edited by bota156; 14.03.2025, 21:33.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

40 годишни госпожици
              сигурно доста добре бранят крепостта
              Мислят се за младички и малки, а срокът им изтича.

Коментар

40 годишни госпожици
                сигурно доста добре бранят крепостта
                препоръка е

Коментар

Как трудно пускат?На тая възраст добър ден да им кажеш и ти викат, че си сладкодумник и с две думи си ги навил.

Коментар

• https://www.facebook.com/share/v/1EJ...ibextid=wwXIfr

Коментар

В Тиндър има доста жени 40+, но са хитри лисици. Сложили стари снимки, мислят се за принцеси, с джуки, със стойки и трудно пускат.
                      Как трудно пускат?На тая възраст добър ден да им кажеш и ти викат, че си сладкодумник и с две думи си ги навил.

Коментар

Вече не съм по свежите, а съм се насочил към жените на 40 плюс. При тях много навиване не трябва.
                        А никоя бивша няма да отиде на погребението на мъж,още по-малко случайна бройка. И на Пищова му вярвам, щото ако знаеш как да сваляш жени не е проблем да изчукаш много.

В Тиндър има доста жени 40+, но са хитри лисици. Сложили стари снимки, мислят се за принцеси, с джуки, със стойки и трудно пускат.
                        Last edited by Evgo; 14.03.2025, 17:19.

Коментар

единствената активистка от темата се премести в украина
                          По-добре в Украйна отколкото тука на електронен прайд - моноспектакъл. Всяко нещо си има граници.

Коментар

Ти оглеждаш ли се за нещо свежо на хоризонта?

Понеже стана дума наскоро, нито една манекенка не е изпратила Митьо Пищова на погребението, дори и бившите му жени не присъствали.

И тези неща, че ги порел като риби и ги пълнел като агнета са само едни хвалби и много преекспонирани факти.
                            Вече не съм по свежите, а съм се насочил към жените на 40 плюс. При тях много навиване не трябва.
                            А никоя бивша няма да отиде на погребението на мъж,още по-малко случайна бройка. И на Пищова му вярвам, щото ако знаеш как да сваляш жени не е проблем да изчукаш много.

Коментар

Замря темата, бате Радко.Вече изяснихме какво искат жените.
                              единствената активистка от темата се премести в украина
                              препоръка е

Коментар

Замря темата, бате Радко.Вече изяснихме какво искат жените.
                                Ти оглеждаш ли се за нещо свежо на хоризонта?

Понеже стана дума наскоро, нито една манекенка не е изпратила Митьо Пищова на погребението, дори и бившите му жени не присъствали.

И тези неща, че ги порел като риби и ги пълнел като агнета са само едни хвалби и много преекспонирани факти.

Коментар

X