Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Е той 30 години тъпче на едно място - цялата си младост е ходил на един бабешки плаж с бабите и лелките... И като гледам тенденцията ще продължи, някои хора просто не обичат дискомфорта, свикнали са си и това е - основна характеристика на старите ергени и моми. Няма да се надигне да отиде на някой фестивал нещо, по Варна малко, има заведения, хора бол... Ама вярно - лирическия герой няма кола, трябва да чака маршрутки или да моли на леля Пенка мъжа - неприятен младеещ се дядо с мустак, каращ Лада Нива, с касетки с домати и пресни буркани компоти, още миришещи на мократа слама от казана, да го закара до Варна... ама колко ли пари ще иска, ох сакън!!! Лоша идея. Пу-пу, бай бабо да не ми е урки такива кошмари...Момите пък ще кажат, че предпочитат компанията на котката си и да четат книга вкъщи на спокойствие.
Дискомфорт трябва да се изпитва ежедневно, ежечасно и ежеминутно ако иска да намери жена.
Някои хора ги мързи да ходят до съблекалните и си се преобличат на плажа. И се вижда някой път.
Един път беше чистак гол един много добре трениран и поддържан пич. Беше с приятелката си и не му пукаше. Искаше да се пече без бански.
Забелязах също, че много скъпо си купил апартамент -180 000 евро. Аз съм купил 2 апартамента за около 100 000 евро общо с ремонтите през 2008 г и 2015 г. Мисля, че съм по-добър инвеститор. Просто си имал късмет да намериш жена в Сериозни запознанства.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Е той 30 години тъпче на едно място - цялата си младост е ходил на един бабешки плаж с бабите и лелките... И като гледам тенденцията ще продължи, някои хора просто не обичат дискомфорта, свикнали са си и това е - основна характеристика на старите ергени и моми. Няма да се надигне да отиде на някой фестивал нещо, по Варна малко, има заведения, хора бол... Ама вярно - лирическия герой няма кола, трябва да чака маршрутки или да моли на леля Пенка мъжа - неприятен младеещ се дядо с мустак, каращ Лада Нива, с касетки с домати и пресни буркани компоти, още миришещи на мократа слама от казана, да го закара до Варна... ама колко ли пари ще иска, ох сакън!!! Лоша идея. Пу-пу, бай бабо да не ми е урки такива кошмари...Момите пък ще кажат, че предпочитат компанията на котката си и да четат книга вкъщи на спокойствие.
Дискомфорт трябва да се изпитва ежедневно, ежечасно и ежеминутно ако иска да намери жена.
няма чудно, че се оглежда само в подутините на мъжките банскипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
нямаш работа на тоя плаж с изперкали голи бабички и дедковци
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВ продължение на разказа за Северното Черноморие, да се включа и аз.
Ние ходим на едно и също място в продължение на 30г. Харесваме си го, хубаво ни е, удобно ни е, подслонявали сме и други хора. Имали сме и неуредици и проблеми с ремонти, но успешно сме ги разрешавали. Виждал съм и голи хора на плажа, въпреки че не е нудистки (макар и рядко).
Храната, плодовете и зеленчуците на местна почва са чудесни. Както съм споделял, млади мацки там няма и между непознати не може да възникне нищо. Ние стоим много седмици и ако се ходи само по заведения, излиза скъпо (60 лв за 3 големи луксозни пици за обяд).
Понякога коментарите по сайтовете са провокативни и измислени с цел реклама.
препоръка е
Коментар
-
В продължение на разказа за Северното Черноморие, да се включа и аз.
Ние ходим на едно и също място в продължение на 30г. Харесваме си го, хубаво ни е, удобно ни е, подслонявали сме и други хора. Имали сме и неуредици и проблеми с ремонти, но успешно сме ги разрешавали. Виждал съм и голи хора на плажа, въпреки че не е нудистки (макар и рядко).
Храната, плодовете и зеленчуците на местна почва са чудесни. Както съм споделял, млади мацки там няма и между непознати не може да възникне нищо. Ние стоим много седмици и ако се ходи само по заведения, излиза скъпо (60 лв за 3 големи луксозни пици за обяд).
Понякога коментарите по сайтовете са провокативни и измислени с цел реклама.
Коментар
-
Скритите недостатъци между Балчик и Дуранкулак
...
Започва се. През следващите месеци се очакват много хора да посетят Крайбрежието на Добруджа. Времето е Божа работа, морето ще е топло и чисто, пазарите пълни с риба, плодове и зеленчуци, местата за настаняване всякакви - от 30лв до 900лв на ден. Честно е да извадя и кирливите ризи между Балчик и Дуранкулак, за да бъда коректен към драгия читател или към тези, които ще бъдат тук за първи път.
Ще ползвам директни оплаквания, които получих на лични съобщения от възмутени и ядосани хора, които съм подвел (според тях) с писаниците си за Каварна, Шабла, Дуранкулак, Езерец, Крапец, Топола, Балчик, Камен бряг, Тюленово, в личния си профил.
"Павлин, жена съм на 53 години, която има нужда от почивка. Не бях ходила на Северното Черноморие след Балчик и направих резервация за 1 седмица. Мъжът ми беше против, но му показах Ваши снимки и криво-ляво се съгласи. Това не беше почивка, а ад. Не искам да бъда многословна, но купих прясна риба от пазара на Каварна - изпържих я; взех стриди от Кранево - направих ги на пара (не понасям сурови) с бира, девесил, чесън, сладко-кисело-солен сос; отидохме сутринта на плаж "Херос", следобед на плаж "Русалка", хапнахме охлюви в "Еко Телус", там поръчах както сте писали " Охлюви по провансалски", ... и мъжа ми както беше с вяла ерекция през последните 10 години, хипертоник, като му скочи юрдека, цяла седмица сексове, като диви животни и никаква почивка не видях. Недейте да подвеждате хората. Развратник!!!"
...
"Здравей! Пиша ти, защото ми създаде големи проблеми със статиите ти за Северното Черноморие след Балчик. С жена ми не се разбирахме от години, но заради децата живеехме заедно и всеки си имаше връзки извън семейството. Аз с моята любовница сме от 6 години и половина, всичко си ни беше наред, докато ти не прецака нещата. Направих резервация за семеен апартамент само за 3 нощувки в апарткомплекс "Калитея Каварна". Какви бяха тези гледки, тези тераси, тези изгреви и залези, като пристигнахме бяхме като хипнотизирани ... Още първата вечер, след като децата заспаха, с жена ми седнахме на терасата и си отворихме бутилка вино, пуснахме си тихо музика от телефона, сетихме се, че не сме слушали музика заедно от години, тя каза, че я боли врата, аз и направих лек масаж, малко беше изгоряла от слънцето и свали блузката си да я намажа с "Пантенол", преместихме се на втория етаж на апартамента, там има спалня, на която стените са от стъкло и се намира на покрива с огромна тераса, гледахме звездите, изпихме бутилката с вино и отворихме още една, ... Ей, прецака ми 6 годишна връзка с любовницата, още сме на Северното Черноморие ..."
...
"Ей, гъ.., преди 4 години бях щастлив ерген на 38, ходих където си исках и правех каквото си исках. Бях чел някъде нещо от теб, че имало много як къмпинг "Крапец", събирали се там яки хора, готино барче, лятно кино, плаж на метри, имало умни и секси жени без грим мразещи банските .. Сега съм с 2 деца и спя по 3 часа на ден, готвя, чистя, сменям памперси, мъкна по плажовете надуваем басейн, надуваем лебед, кофичка за пясък, лопатка, гребло, формички, камиончета, багерче, топка, а сексове никакви .. капут"Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Мислиш, че небръснатата й градина е пълна с акари ли?
може би, ако имаше някой храбър рицар
да съсече с меча си храсталака...
но тя ги търси по фейса -
любимата седянка на мускулести батки с меки ...оружия
както виждаш, дори крайно нуждаещи се, като евго ѝ откаватпрепоръка е
Коментар
-
може да има арахнофобия
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЖените изневеряват най-много след 7 години брак. И на 35-40гпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Според мен Евгич говори по езоповски. Занемарената и обрасла градина е нещо друго. Ами Евгич да хване ножицата и да я ощави едно убаво.препоръка е
Коментар
-
за малко да повярвам
иначе това някоя градинарска група за запознанства ли е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Не лъжа, но е луда.
Аз я питах защо е оставила тази градина в такова запуснато състояние, а тя ми писа други глупости, че си търси мъж и че ме иска.
Обаче някой стар тираджия би се съгласил на тази оферта.
И моля да не ми обиждаш част от клиентите. Те гръбнакът на европейския транспорт. Затуй онзи хитрец Макрон ни изработи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Наскоро една ми писа по фейсбук, изпрати ми еротични снимки и градината си. Иска ме за мъж и за разплод.
Обаче е много зле. Проста, груба, не е секси, дебела, може би от някое село. И градината и много занемарена и обрасла. И се ядосах и я блокирах,
иначе това някоя градинарска група за запознанства ли е
препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар