Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Лъжа ли пиша. Всички колеги тука те ебават и ти не спираш с тази хомопростотия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Твоят тон винаги е просташки.
Нито празнувам Прайд, нито имам опит с това.
Коментар
-
Пишеш само с отрицание , мъжете ги описваш с възхищение. Открийте разликите!
ПП Явно и мъжете не те "ебават за слива" и само въображението ти работа и някоя от ръцете.
Нито празнувам Прайд, нито имам опит с това.
- 1 like
Коментар
-
И жени описвам.
Една селянка от нашия край ( от селото на баща ми) ми писа по фейсбук да съм й помогнел да постъпи на хубава работа, но без да иска среща и да има нещо за мен (изобщо нямаше вариант да ми пристане).
Аз й казах, че не мога да й помогна с назначаването, но да си направи хубаво CV и да пробва сама.
Аз също имам своите постижения, но отчет тук няма да давам. 2 апартамента в СФ съм купил, знаеш колко поскъпнаха напоследък.
ПП Явно и мъжете не те "ебават за слива" и само въображението ти работа и някоя от ръцете.
Коментар
-
Той е купувал , правил е нещо. Ти кво направи ,освен да описваш мъже във тема за жени?!
Една селянка от нашия край ( от селото на баща ми) ми писа по фейсбук да съм й помогнел да постъпи на хубава работа, но без да иска среща и да има нещо за мен (изобщо нямаше вариант да ми пристане).
Аз й казах, че не мога да й помогна с назначаването, но да си направи хубаво CV и да пробва сама.
Аз също имам своите постижения, но отчет тук няма да давам. 2 апартамента в СФ съм купил, знаеш колко поскъпнаха напоследък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Тая тема е хумористична в голямата си част.Надали някой я взема насериозно. А за сексуалният ми живот естествено подробности няма да давам, само ще кажа,че в зависимост от възрастта склонността на жените към секс доста се променя. Тия над 40 години само чакат някой да им каже"Добър ден"и са готови. Един приятел вдовец имаше едновременно три любовници и едната я разкара,щото не можеше да им смогне.
Коментар
-
Говорех принципно, без да се засяга никой! Нашата кака е много люта, да вземе някой да я успокои, щото виртуалното не е като другото!
ПП Пишеш като някой, който скоро не е мирисАл женско , само вметвам,не ми сваляй сега звезди от небето!
- 1 like
Коментар
-
Преди малко пазарувах в DM.
Пред мен имаше симпатяга на 20г, купи си само голяма, червена кутия Дурекс. Явно си има приятелка.
Ако има желание една жена и на единично легло може. Братовчед ми и ромката му спяха на единично легло на селото му (там където живее в детската си). На селски креват също може, дори да скърца,
В детската ми имам дървено легло от чам от 2000 г. Но ме дразни, раздрънкано е и ще си купя боксспринг спалня. Поръчвано е от баща ми и още тогава му казах, че не ми харесва и че спалня ми трябва. Но той беше специалист по простотиите - купува неща, които са евтини без да ни пита, както и имоти на лоши локации. Каквото си наумеше, това правеше. Но дали го искаме и дали има икономически смисъл, няма значение.
Иначе и Полакс е прав, и Миродес е прав.
Коментар
-
Между другото тая сутрин уважих жената.Та няма как да съм на сухо,освен ако секса в брака не го броиш.Ако е така,наистина от няколко месеца съм на сухо, но поради обективни причини.
Не че има значение, но виждам, че ни споменаваш няколко човека.
Паркира ли джипа в гаража както трябва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
можеше поне с някой спретнат отличник да се сближат
евго доста и от тях е канил на гости
но май не е получил взаимност
Пред мен имаше симпатяга на 20г, купи си само голяма, червена кутия Дурекс. Явно си има приятелка.
Ако има желание една жена и на единично легло може. Братовчед ми и ромката му спяха на единично легло на селото му (там където живее в детската си). На селски креват също може, дори да скърца,
В детската ми имам дървено легло от чам от 2000 г. Но ме дразни, раздрънкано е и ще си купя боксспринг спалня. Поръчвано е от баща ми и още тогава му казах, че не ми харесва и че спалня ми трябва. Но той беше специалист по простотиите - купува неща, които са евтини без да ни пита, както и имоти на лоши локации. Каквото си наумеше, това правеше. Но дали го искаме и дали има икономически смисъл, няма значение.
Иначе и Полакс е прав, и Миродес е прав.
Коментар
-
Между другото тая сутрин уважих жената.Та няма как да съм на сухо,освен ако секса в брака не го броиш.Ако е така,наистина от няколко месеца съм на сухо, но поради обективни причини.
ПП Пишеш като някой, който скоро не е мирисАл женско , само вметвам,не ми сваляй сега звезди от небето!Last edited by pa4anga; 18.06.2025, 14:11.
Коментар
-
Каке , това не е онова , стига толкова със зор захапва. Базовите инстинкти ги демонстрираш отлично , в обувките ти за твое съжаление ,няма да влизам. Изброените другари от теб, без да ги обиждам са форумни кибици, стоящи на сухо от памтивека и затова ти се връзват на уйдурмите! а матейката е като хамстер на твърда дрога,сори . Жената с претенция не се обяснява и не сваля гарда с разни "умни"нарицателни , съгласна?! Явно е ,че си на сухо и ти от памтивека и се грееш с "допаминови" кьорфишек виртуални предястия. Сори и наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Усещаш ли как това е твой, а не мой проблем?
Това, че някои хора разговарят за култура, литература и научни теми, които те избират, теб лично какво те бърка?
Що не тръгнеш да го вадиш голем пред един Матеев например?
Изненада, някои хора си говорят за такива неща и им е приятно. Сега ако не можеш да участваш на такова ниво, седни си кротко на … и не ни занимавай.
Просто ще те скролвам и толкоз.
Сори, ама то не може да е всичко чалга, заяждане и базови инстинкти. И “колко голям мъжкар съм аз”.
И още нещо, Миро е завършил право, Тошето е инженер/изобретател, Матеев е физик/инженер, Пинокио и той май е с някакво инженерство, Тнм е биолог/инженер, Евго е счетоводител, Ратко е икономист.
Ти с какво точно се занимаваш и какво си учил е космическа мъгла?
Аре у лево.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Анатема! Как така без простащина. Като един три четири поста по-долу.
Дето се меси в чужд разговор и го дразни нивото на разговора щото не е като на селски бек.
Ужас, брат.
Един истински сваляч ще вкара еротична нота в разговор със жена,без да звучи просташки.Макар че някои жени нямат граници и колкото по-големи простотии им говориш,толкова повече се кефят.Last edited by mirodes; 18.06.2025, 13:35.
Коментар
Коментар