If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес в метрото гледам една девойка със свалена маска...
Като съвестен гражданин ѝ казвам - " Г-це, сложете си маската, тя ще ви стои много добре..."
Аз си измислих един виц, който вече може и да стане истина:
Дискотека, леко притъмнено, младеж се приближава до девойка и започва свалка:
-Да Ви почерпя едно питие, пък Вие може би ще ми покажата какво хубаво лице се крие зад маската!
- Ама аз съм без маска.....
що за тема в сериозен форум, това не е ли повече за бг мама?!!!
Ами ние мъжете в полувремето и междучасието между битките за акции, злато, недвижими имоти и прочие сериозни и отговорни дейности имаме нужда да разпуснем и да си полафим за неангажиращи, безобидни и не толкова сериозни теми например за жени Затова е тази тема - да разпуснем малко и успокоим духа и топките си
Разбирам как работи "мъжкото" подсъзнание , но това не прави по-вярно твърдението ти .
Нямам нищо общо с образа на тракториста ! И не съм той в женски вариант ! Но това не значи, че нямам какво да кажа
мм. леля, щом това си разбрала, значи имам проблем с изразяването.
не очаквам и не бих приел от Леля, да влиза в монолог. подобен на тоя, който описа матеев по-долу.
конкретно се надявах на малко разяснения за неведомия начин, по който тече женската мисъл/импулс, когато става въпрос за избор на партньор.
как дамите преценяват какво, кога и колко заслужава да получи. какви гафове са склонни да простят и какво ги обръща на 180 градуса.
такива неща.
Първоначално изпратено от бай Стамен ТрактористаРазгледай мнение
С негърка не съм правил секс, просто мразя черния цвят и с азиатка не съм, нито с жена тип латино. Тройка с 2 жени съм правил, с двете 4 или 5 пъти преди почти 30 г. като млад разгонен жребец. Тогава имах секс телефон и бях един от първите с такава дейност в БГ. Та с 2 от момичетата ми се забавлявахме тогава Господи какви времена бяха, като си спомня за тогава и направо ми се плаче. С други жени не съм правил тройка.
e, за латиносите ти е голям пропуск
за Колумбия и Аржентина казват, че имат най-красивите жени на света
Аз да попитам по-директно, има ли някой да разкаже за секс с черна или друга екзотика, тройки...?
Бай Стамене, ти нещо да кажеш по въпроса?
С негърка не съм правил секс, просто мразя черния цвят и с азиатка не съм, нито с жена тип латино. Тройка с 2 жени съм правил, с двете 4 или 5 пъти преди почти 30 г. като млад разгонен жребец. Тогава имах секс телефон и бях един от първите с такава дейност в БГ. Та с 2 от момичетата ми се забавлявахме тогава Господи какви времена бяха, като си спомня за тогава и направо ми се плаче. С други жени не съм правил тройка.
Мисля, че е много по-лесно, ако изтичам до Перник..., а на връщане - да мина за по-пряко през Босфора - и още един мост - за нула време да съградя..., отколкото..., да лоча от същия "буркан"... /колко поетично звучи, само.../...
Ти тичай . Може и през Добра надежда да минеш, ама щом си пожелал зрелища, ще имаш
ПП. Нямаш ли миялна ? Или още буркани ?
Що ти трябва от същият ?! Пък винаги може и от шишето
Коментар