IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Няма нищо по-хубаво една наемателка да се държи като дива коза. Тогава хукваш след нея като камерунски пръч, докато не я заклещиш пред фурната, и там вадиш рецептата на баба ти за хубава баница.
    може да и липсва онождане
    евго, освен теб има ли други ергени във входа
    които можем да държим отговорни за състоянието на момичето
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И в двата ми блока няма самотни госпожици до 40 г. Има една наемателка, но тя се държи като дива коза.

На мен така ми харесва с цветя. Вместо да ходя по вили и там да садя, аз го правя на балконите.
      Няма нищо по-хубаво една наемателка да се държи като дива коза. Тогава хукваш след нея като камерунски пръч, докато не я заклещиш пред фурната, и там вадиш рецептата на баба ти за хубава баница.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не става ли?
        Става, но може да бръмчи тайно и да си има гадже.

И се държи дръпнато.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

да ти пусна линк от ало.бг ама ще го изтрият. little baby, model new или бети (псевдонима). Тебе няма да те огрее и 100лв на час да ми дадеш
          много са ти сто кинта, даже и снимките не са ти истински

Коментар

И в двата ми блока няма самотни госпожици до 40 г. Има една наемателка, но тя се държи като дива коза.

На мен така ми харесва с цветя. Вместо да ходя по вили и там да садя, аз го правя на балконите.
            не става ли?
            препоръка е

Коментар

да ги махнеш тия цветя от балкона
              насади си 2-3 саксии люти чушки
              с това кралско мушкато никоя съседка няма да ти даде
              най-много да те разнасят бабите пред входа

Коментар

На мен много не ми харесва "селското".

Като младеж и крави съм пасал, и овце съм стригал, и за ракията съм помагал, и съм косил с ръчна коса, и съм садил това онова. И гъби съм брал и дядо ми ги преглеждаше после. Малко пари се изкарваха, но така беше през 90-те години. Сега обаче изобщо не искам да се занимавам с такива дейности. Само цветя си гледам - 3 балкона,
                да ги махнеш тия цветя от балкона
                насади си 2-3 саксии люти чушки
                с това кралско мушкато никоя съседка няма да ти даде
                най-много да те разнасят бабите пред входа
                препоръка е

Коментар

Като младеж и крави съм пасал, и овце съм стригал, и за ракията съм помагал, и съм косил с ръчна коса, и съм садил това онова. И гъби съм брал и дядо ми ги преглеждаше после. Малко пари се изкарваха, но така беше през 90-те години. Сега обаче изобщо не искам да се занимавам с такива дейности. Само цветя си гледам - 3 балкона,
                  косене на 1 двор 300-400кв е 150лв. На ден се косят поне 3-4. Па ти си мисли че много изкарваш. Една машинка за 500лв+10лв бензин ти трябва и кръст. Миналата година беше 120, по ковида 100лв
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Бе тя и комшийката масаж му прави, ма му зима сто кинта
                    да ти пусна линк от ало.бг ама ще го изтрият. little baby, model new или бети (псевдонима). Тебе няма да те огрее и 100лв на час да ми дадеш

Коментар

Тъй де - мизерия, наречена "потенциал". После се молиш да дойде "Бригада нов дом", ама най-много да дойде "Съдебен спор"

Коментар

ботчо не е за подценяване
                        все успява да накяри от ситуацията
                        дори да изглежда, че се е минал
                        в началото

ей го и сега, полу безплатен ток дава на съседите
                        а те му връщат с крадени продукти от мандрата, дето работи сина им
                        няма затриване здравия балкански ген
                        Бе тя и комшийката масаж му прави, ма му зима сто кинта

Коментар

икономията - майка на мизерията

първо вместо хубав апартамент, за по-еФтинко си купуваш недовършен строеж на една туба бензин от София (ама си слагаш газ!)

после излиза, че пълното довършване и узаконяване е двойно на покупката, съответно се свиваш на 1 етаж

сметките за ток за строежа са солени и решаваш да минеш на солари, ама ти искат кинти и правиш самоделка

оказва се че без батерии няма сми, а те по-скъпи от самоделката, затуй слагаш некви боклуци

паркирането в София ти излиза солено и решеваш да земеш електричка втора ръка

въвеждат платено паркиране и за електричките, а батериите втора ръка се скапват. новите са по-скъпи от колата

__________________________________________________ _____________________

като теглиш чертата си пропилял живота си в мизерии, а и парите си също
                          ботчо не е за подценяване
                          все успява да накяри от ситуацията
                          дори да изглежда, че се е минал
                          в началото

ей го и сега, полу безплатен ток дава на съседите
                          а те му връщат с крадени продукти от мандрата, дето работи сина им
                          няма затриване здравия балкански ген
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

на пазара в димитровград продават. на цената на смотана гарсониера ще си вземеш 15-18г девственица. Е дали ще избяга до 20г ще си е изцяло твое дело
                            кой ден е пазара
                            тия булки са и със занаят
                            за 1-2 години ще избие инвестицията
                            препоръка е

Коментар

Конкретно за България намирането на булка е голям проблем.

Въпреки скъпите цени, мога да купя двустаен или тристаен апарт в рамките на 1 месец (с кредит, но имам и самоучастие). Булка обаче не мога да намеря за това време.

Оказа се, че жените много не се вълнуват от мускули и наточена "дърварска" визия по новата мода. Те се интересуват да се пласират скъпо и на богато, може и с дебелак, но богат.

на пазара в димитровград продават. на цената на смотана гарсониера ще си вземеш 15-18г девственица. Е дали ще избяга до 20г ще си е изцяло твое дело

Коментар

това четиво е измислено от силни и самостоятелни жени
                                за силни и самостоятелни жени

евго може да състави подобен списък на готини, тренирани мъже, които нямат жена
                                Конкретно за България намирането на булка е голям проблем.

Въпреки скъпите цени, мога да купя двустаен или тристаен апарт в рамките на 1 месец (с кредит, но имам и самоучастие). Булка обаче не мога да намеря за това време.

Оказа се, че жените много не се вълнуват от мускули и наточена "дърварска" визия по новата мода. Те се интересуват да се пласират скъпо и на богато, може и с дебелак, но богат.

Коментар

Working...
                                X