Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Да ти каже честно пиинал съм неколко бири и за тва съм ,, щастлив,, ама май требваше да се подвизавам у другата тема. и това не съм го правил отдавна.
А наздраве.
Тук ,, девойките ,, се нуждаят от внимание и аз поне съм у ,,кондиция,, баш сега се отзовавам къде успешно къде не. Ама с тоя правопис надали ще ме огрее.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеМили момичета не се омъжвайте за чужденци, изберете българите
ПОДКРЕПЕТЕ РОДНИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ !!!Last edited by Selena; 19.09.2020, 19:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеА ти?
А наздраве.
Тук ,, девойките ,, се нуждаят от внимание и аз поне съм у ,,кондиция,, баш сега се отзовавам къде успешно къде не. Ама с тоя правопис надали ще ме огрее.Last edited by Todor Sabev; 19.09.2020, 19:19.
Коментар
-
Кажи къде се позиоционираш у София или в Стара Загора.
А за дрехите. Основно са да установяват статута или да подхранват въображението. Ти как ще си в тога или с жартиери.Last edited by Selena; 19.09.2020, 19:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
е как нямаше да са по-различни? По-зле щеше да бъде. Освен това на мен астрологично ми е зададено да емигрирам. Където и да съм извън БГ ще ми е по-добре отколкото в БГ. Наистина се оказа така. От как се помня съм знаела, че ще емигрирам. От малка само чужденци харесвах - секакви раси и националности ми бяха по-интересни от българите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Дигай вибрациите, Тоше, ето с това парче доле и стига си философствал за опит дет го немаш.
Ти кажи какви дрехи да слагам в куфара, че утре си идвам
Ето тука за цялата компания и най-вече за Ивелина!
https://youtu.be/KtBbyglq37E
А за дрехите. Основно са да установяват статута или да подхранват въображението. Ти как ще си в тога или с жартиери.Last edited by Todor Sabev; 19.09.2020, 19:05.
Коментар
-
Писах някои неща за Българките пристанали на запад , при повечето от тях от тях има емеционална и житейска неудоволетвореност и не ги виня вероятно ако бяха останали в България нещата нямаха да по различни.
Коментар
-
Не ме съжалявай - добре съм си и определено си струваше. Децата ми са по-важни от България и няма нормален родител, който да съжалява че има децата си, освен ако не са някои брутални престъпници. А и като не намерих свестен мъж в БГ няма да седя стара мома я.
И да - естествено, че са идвали. От как са се родили, още на 3 месеца дойдоха в БГ и след това всяка година съм ги водила. Но спрях в един момент защото не виждам смисъл да бием пот 5 човека и да се жертваме уж да видят баба си, която ги удостои с 5 мин и избяга. Не сме я виждали 5 години. Иначе ходихме на море в БГ след това, но тя не пожела да дойде да ни види
Коментар
-
Писах някои неща за Българките пристанали на запад , при повечето от тях от тях има емеционална и житейска неудоволетвореност и не ги виня вероятно ако бяха останали в България нещата нямаха да по различни. Кво да се правиш общество в упадък практичеси не можвш да го спреш .
Ти кажи какви дрехи да слагам в куфара, че утре си идвам
Ето тука за цялата компания и най-вече за Ивелина!
https://youtu.be/KtBbyglq37E
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
искрено те съжалявам.
Струваше ли си да отгледаш датски дето МРАЗЯТ БЪЛГАРИЯ !?!?
Идвали ли са тези деца в България
И да - естествено, че са идвали. От как са се родили, още на 3 месеца дойдоха в БГ и след това всяка година съм ги водила. Но спрях в един момент защото не виждам смисъл да бием път 5 човека и да се жертваме уж да видят баба си, която ги удостои с 5 мин и избяга. Не сме я виждали 5 години. Иначе ходихме на море в БГ след това, но тя не пожела да дойде да ни видиLast edited by IvelinaJensen; 19.09.2020, 18:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
искрено те съжалявам.
Идвали ли са тези деца в БългарияLast edited by Todor Sabev; 19.09.2020, 18:42.
Коментар
-
Казах, че им говоря на български, ти разбра, че смесвам езиците. Май имаш проблем с българския. Повтарям - казвам нещо на датски, само когато не разбират на български. А когато не разбират се ядосват и дори да се опитвам да им обясня с други думи крещят и не слушат - отказват да ме слушат като им говоря на български. Така съм принудена да го кажа на датски, защото е важно да им бъде казано. Много е дразнещо, когато си правиш изводи за неща от чул недочул без ти самата да си била в дадената ситуация. И на БГ училище ги водих насила 2 години - отказват, протестират - не искат и край. Деца с характер. А когато не искаш нещо, насила не става - отказват в себе си да учат български - автоматично ушите им изключват като чуят БГ реч. Мразят български и българи - това е - както искаш го разбирай. И вината не е в мен, а в датската им среда. В Дания мразят българи и децата се влияят. Отделно не харесват моите български приятели - забранили са ми да каня българи в къщи - били грозни и странни.
Относно темата Какво искат жените. Не знам какво искат всички жени, но аз искам елементарно уважение и оценяване на усилията и добрите ми намерения. Искам да съм приоритет номер едно за мъжа ми и да усещам че е така. Но не е - мама, тати, приятели, пари - всичко това е преди мен. Не съм удовлетворена и ще има последствия.
Идвали ли са тези деца в БългарияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар