Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеЯвно няма да бъде наложен бан ,така че аз прекратявам участието си във форума. Не съм се регистрирал да бъда обиждан и подиграван заради мнението си.
Явно модераторите толерират подобно поведение,така че няма смисъл повече да пиша тук.
С някои потребители изградих добри отношения, така че след време ще се радвам да се видим и на живо.
В Интернет има всякакви луди.
- 1 like
Коментар
-
Явно няма да бъде наложен бан ,така че аз прекратявам участието си във форума. Не съм се регистрирал да бъда обиждан и подиграван заради мнението си.
Явно модераторите толерират подобно поведение,така че няма смисъл повече да пиша тук.
С някои потребители изградих добри отношения, така че след време ще се радвам да се видим и на живо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
значи е много нахален и прост калъфНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19
Тя е сила и може! ЖЕНА!
Но, последно време, някои "елементи" прекалиха. Не бях влизал тук почти година, но да нападат човек, когото лично познавам, знам каква ерудиция има, знам колко отговорен човек е, знам какво е създала, знам какво може и прави.
Е, дойде ми малко в повече...
п.п. Някои хора могат сериозно да пострадат, ако преминат граници!
Лека от мене.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Така е, тя крепи тая тема, а не Евго или който и да е някой друг. Когато я няма, тук е пусто, появи ли се, веднага се примъкват мачовците, търсещи нейното внимание /изключая Миродес, той търси спор с нея/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеLast edited by Selena2024; 10.11.2024, 22:24.
Коментар
-
да ви споделя случка от днес.
на паркинг на верига спирам до входа на обозначение майки с деца щот бяха заети инвалидните 4 места от служители на нагазина 99%.
Та ми свирят и аз не отразявам и некъф калъф ми вика. Тука не виждаш ли че е за майки с деца, само 2 места са и ти спираш точно тука.
Абе ти майка ли си ве, учудено питам. А трябваше яко да се хиля?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Така е, тя крепи тая тема, а не Евго или който и да е някой друг. Когато я няма, тук е пусто, появи ли се, веднага се примъкват мачовците, търсещи нейното внимание /изключая Миродес, той търси спор с нея/.
Много си прав, но тя е недостъпна млада дама...
Кога ще бъда баннат, уважаема Алекс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19
Ние с теб го знаем, но..., нали виждаш какво е обществото...
Към всички "мачовци" в темата:
Имам честта да познавам Selena2024 лично!
Тя е единствената Жена в тази тема. Би било добре да спазвате хигиена на изказванията си! Ако някой прекали с нападките, бан няма да ви помогне....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Юлке, голяма си мераклийка да рзздаваш "знания". Обърни се към младежта - тя има необходимост и ще поема от твоите "знания". Те ти го Евго - с него обменяйте "знания" за жУота.
Аз съм дрЪт, за да се уча на български жаргон (точно от теб !), така че - ще продължавам да си пиша както си зная.
Духай - де-що има... супи около теб!
Подскача и при най-малкия натиск.
пп. Иди пак да громиш неблагодарника Евго.
- 1 like
Коментар
Коментар