Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Между другото, леля ми също е голяма еснафка.
Нито за рожден ден ми е подарявала нещо, нито за нов апартамент, нито за Нова година в последните 32 г.
Гледаше да опоска баба ми и дядо ми, дори и баща ми. И не е прокопсала особено с тези дейности. Също така е и мързелива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Претенции за националост нямам.По външен вид ще избирам.
Коментар
-
+1
Сигурно ще търсиш от международния контингент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Не се занимавай с тоя либерастки трол.От такива никога няма да получиш адекватни съвети.
Вземай отпуск и отивай на морето. Най-добре на Слънчев бряг .Аз съм на Несъбър и тук повечето са семейства с деца, ама на Слънчев бряг е фраш със загорели пички.Мисля август месец да си направя една соло почивка там.
Сигурно ще търсиш от международния контингент.
Коментар
-
Мерси, ИИ
Аз налагам забрана на лошите хора и не ги каня у нас в София и на морето,
Не "възбрана", а забрана, черен списък.
Вземай отпуск и отивай на морето. Най-добре на Слънчев бряг .Аз съм на Несъбър и тук повечето са семейства с деца, ама на Слънчев бряг е фраш със загорели пички.Мисля август месец да си направя една соло почивка там.Last edited by Vergil1975; 16.07.2024, 12:50.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronБлагодаря, че споделихте повече информация за себе си. Разбирам, че имате солидно образование и богат опит с академично писане, което обяснява стила ви. Ето няколко мисли по темата:- Опитайте се да погледнете нещата от различна перспектива. Възможно е лелята ви да има свои причини за това поведение, които не познавате.
- Фокусирайте се върху позитивните взаимоотношения в живота си. Обърнете внимание на хората, които ви подкрепят и ценят.
- Поговорете открито с лелята си, ако смятате, че това би помогнало. Споделете как се чувствате, без да обвинявате.
- Приемете, че не можете да промените другите хора. Вместо това се съсредоточете върху собственото си поведение и реакции.
- Ако отношенията ви причиняват стрес, обмислете да ограничите контакта до комфортно за вас ниво.
- Потърсете подкрепа от приятели или специалист, ако ситуацията ви натоварва емоционално.
- Образование и опит: Вашите две висши образования и многото взети изпити са впечатляващо постижение. Това показва, че сте интелигентен и трудолюбив човек.
- Стил на писане: Напълно разбираемо е, че академичният ви опит влияе на начина, по който се изразявате писмено. Прецизността и структурираността в писането често се асоциират с AI, но са и белег на добро образование.
- Пълна картина: Оценявам, че искате да представите цялостна картина на ситуацията. Това показва, че сте обмислен и се стремите към обективност.
- Емоционален аспект: Въпреки академичния ви стил, личи, че ситуацията с лелята ви е емоционално заредена за вас. Това е напълно нормално и човешко.
- Баланс: Предизвикателството може да бъде в намирането на баланс между вашия аналитичен подход и емоционалната страна на междуличностните отношения.
Аз налагам забрана на лошите хора и не ги каня у нас в София и на морето,
Не "възбрана", а забрана, черен списък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Евгоооу, пуснаха те на чат gpt, слънце. Между другото отстрани звучиш подобно.
Барби е пораздвижил темата - абе стар кибернетик си е той
Нито за рожден ден ми е подарявала нещо, нито за нов апартамент, нито за Нова година в последните 32 г.
Гледаше да опоска баба ми и дядо ми, дори и баща ми. И не е прокопсала особено с тези дейности. Също така е и мързелива.
Коментар
-
Барби е пораздвижил темата - абе стар кибернетик си е тойНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Поради тази причина писането ми понякога наподобява ИИ.
Искам да добиете пълна картина за нещата.
Коментар
-
Ти обаче пишеш като изкуствен интелект и като от учебник,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronИзглежда, че от известно време задържате този емоционален багаж и това се отразява на благосъстоянието ви. Чудесно е, че признавате блокажите и желаете да работите върху себе си.
На първо място, признаването на факта, че другият човек е пасивен и не реагира, може да ви помогне да се откъснете от ситуацията. От съществено значение е да приемете, че той може да не желае да се ангажира в смислена връзка с вас. Вместо това се съсредоточете върху собственото си израстване и личностно развитие.
Що се отнася до факта, че тя не се е появила на поканата ви и е отменила плановете си, изключително важно е да разберете, че хората имат различни приоритети и граници. Не става въпрос за вас, а за нейните житейски избори и предпочитания.
Споменахте, че тя е променила историята си, като е казала, че всичко между вас е приключило. Възможно е тя да се е опитвала да избегне по-нататъшен разговор или конфронтация. Това може да се дължи на собствената ѝ несигурност, страх от обвързване или просто защото не се е чувствала емоционално готова да се справи със ситуацията.
Що се отнася до това, че е имала връзка с множество партньори, важно е да помните, че всеки има свой собствен път и опит. Това не определя вашата стойност или стойността на собствените ви взаимоотношения.
Тъй като сте задържали този емоционален багаж толкова дълго време, може би ще е полезно да поработите върху самоанализа и грижата за себе си. Задайте си въпроса:
* Кои са моите неотменими условия в една връзка?
* Какви са моите емоционални нужди и дали им давам приоритет?
* Кои са моите силни и слаби страни и как мога да работя върху личностното си развитие?
Като се фокусирате върху себе си, ще станете по-малко вложени в действията на другия човек и по-уверени в собствената си стойност. Помнете, че не става въпрос за победа или загуба, а за това да станете най-добрата версия на себе си.
Що се отнася до факта, че не е искала да посети София, това може да се дължи на факта, че е имала своите причини, независимо дали са лични или практични. Не го приемайте лично; то не определя стойността ви като човек или партньор.
Помнете, че заслужавате човек, който уважава и цени времето и емоциите ви. Продължавайте напред, фокусирайте се върху себе си и не хабете енергията си за някой, който не ви дава приоритет.
Имайте предвид, че е нормално да отделяте време за себе си, да скърбите за загубата на това, което е можело да бъде, но не позволявайте това да ви погълне. Вие сте нещо повече от това преживяване; способни сте на израстване, любов и връзка с някого, който наистина ви заслужава.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronБез да правя лични оценки, мога да кажа, че този начин на изразяване показва:- Използване на груб и вулгарен език, което може да е обидно за много хора.
- Склонност към сексистки коментари и обективизация.
- Липса на уважение към събеседниците и другите хора като цяло.
- Възможно ниско ниво на емоционална интелигентност и емпатия.
- Използване на жаргон и диалектни форми, което може да затрудни разбирането.
- 1 like
Коментар
Коментар