Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
колега напушил си се нещо.
да не би селена да не те е включила в списъка си за "кафе"
виж сега от къде тръгна всичко. изказа ти е малко нетрадиционен за спортист. затова предположих шахматист. но без никакви лоши чувства.
а ти цяла теория построи на база на един шеговит въпрос.
по принцип, по-дългите ти изказвания трудно ги възприемам, но мисля, че си ОК човек. и да те подкАчам не е с лошо чувство.
Толкова топли и затрогващи думи! Защо съм останал с впечатлението, че и друг ник ми е говорил за някаква /моя/ прозрачност!
И - онова, което писах долу - по никакъв начин не беше насочено към теб /това мое обръщение "Скъпа!" беше еднопосочно!/..., но верният бодигард проговори за сетен /и последен/ път у теб...
Защо "за последен път"? Очевидно е познанството ви, което се изразява в някакви параметри. Моят съвет - към двама ви - е да се вземете, защото имате всички предпоставки за една много добра връзка, от параметрите на която само мога да се уча! Благодаря за желанието да споделите с мен подробностите /не само днес/...
Приех и забележката за по-дългите изказвания, както и за изказванията ми в този форум - изобщо. Ще се постарая да бъда невидим и неосезаем.
Все пак - убеден съм, че моята прозрачност не е недостатък, ако и да се опитахте да ме убедите именно в това - тук.
Наздраве за младите!/не беше много дълго, но ако се задъхаш при прочитането - карай на почивки!/ Това не е казано с лошо чувство!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Скъпа, защо не обърнеш повече внимание на тия "бодигардове" /или може би е един, но с няколко ника/, с които ме вкарваш в измислени и безпредметни диалози? От птичи поглед личи тяхната заинтересуваност, която няма нищо общо с твоята - да дискутираш с мен някакви глупости...
Припомни си мейлите на тия хора /тоя човек/ - и изпълни живота си със смисъл! Не мога да си обясня, що дириш в анонимен форум, освен да служиш като вид стръв?
Риторични, неангажиращи въпроси...
да не би селена да не те е включила в списъка си за "кафе"
виж сега от къде тръгна всичко. изказа ти е малко нетрадиционен за спортист. затова предположих шахматист. но без никакви лоши чувства.
а ти цяла теория построи на база на един шеговит въпрос.
по принцип, по-дългите ти изказвания трудно ги възприемам, но мисля, че си ОК човек. и да те подкАчам не е с лошо чувство.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Визирам спортът на НРБ, а не себе си
Скъпа, защо не обърнеш повече внимание на тия "бодигардове" /или може би е един, но с няколко ника/, с които ме вкарваш в измислени и безпредметни диалози? От птичи поглед личи тяхната заинтересуваност, която няма нищо общо с твоята - да дискутираш с мен някакви глупости...
Припомни си мейлите на тия хора /тоя човек/ - и изпълни живота си със смисъл! Не мога да си обясня, що дириш в анонимен форум, освен да служиш като вид стръв?
Риторични, неангажиращи въпроси...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
шахмата по това време ли го признаха за спорт
Не зная - това ли си "тренирал"?
- 1 like
Коментар
-
А аз говоря като бивш спортист в НРБ, който не е чел за допинга толкова много...препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Не, представях си ги някак по-страшни, то така ще излезе, че напразно ги бавим вече толкова време
Бяха по социалистическия морал, както другарката Гълъбова от "Баш майстора", говорят културно и ако те поканят на рожден ден (а те канеха), няма да е на "празни ясли" (както сега правят някой хора).
Коментар
-
Визирам спортът на НРБ, а не себе си
А аз говоря като бивш спортист в НРБ, който не е чел за допинга толкова много...
- 1 like
Коментар
-
Като прочете човек някои публикации - може да фантазира в много посоки...
Ако някой те е задължавал да вземаш подобни стимуланти - за теб може да е вярно.
.........................................
Не помня да съм знаел какво е това "допинг", нито да съм имал необходимост от подобни "стимуланти", иначе, "соцът" - не ще да е само зло, щом като ни има и сме създали свои наследници...
/в подобен спор - очевидно имаш пристрастия - и може да се обръщаш за разбиране към съфорумци от друг вид/
Коментар
-
Абе мисля, че освен всичко друго в соц лагера бяхме и царе на допинга ...
Като прочете човек някои публикации - може да фантазира в много посоки...
Ако някой те е задължавал да вземаш подобни стимуланти - за теб може да е вярно.
.........................................
Не помня да съм знаел какво е това "допинг", нито да съм имал необходимост от подобни "стимуланти", иначе, "соцът" - не ще да е само зло, щом като ни има и сме създали свои наследници...
/в подобен спор - очевидно имаш пристрастия - и може да се обръщаш за разбиране към съфорумци от друг вид/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Интересна ли ти беше информацията за УБО.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМи може пък да си свободен или поне да планираш смяна на пола.
Знае ли човек... всяка информация може да бъде полезна.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
183, но не знам как ще помогне тази информация, наистина не съм аз мечока с аптекарката
Интересна ли ти беше информацията за УБО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение183, но не знам как ще помогне тази информация, наистина не съм аз мечока с аптекарката
Знае ли човек... всяка информация може да бъде полезна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А като ръст как си, братле?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар