Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Лично мен ме дразни самочувствието на човек, когато е без покритие, и при жените, и при мъжете.
Има различни типове хора и на всеки му е силата в различно нещо.
Така и жените, някой харесват тип "Петър Стойчев", а други харесват нисички.
Обаче не разбирам как може да не харесаш някой, който е реализиран, културен, интелигентен, има пари и е хубав, а да харесваш някой нафукан оръфляк???
Това само българските жени го могат.
Мъжете пък търсят красиви и скромни жени,които да им родят здрави и красиви деца,и да се грижат за тях и домакинството.Всеки пол търси различни неща.И ако искаш да си привлвкателен за другият пол,трябва да притежаваш неща,които му се харесват,а не които смяташ,че трябва да харесват.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеАко си вдигнал летвата е друг въпрос,
но млади, симпатични и неглупави продавачки, сервитьорки, консултантки има често наоколо, които биха харесали този Някой.
Притеснява те дали ще е добра майка и домакиня, и няма да си върти очите за друг ли ?
Наистина има продавачки и консултантки в хипермаркетите, но не върви там да ги заговарям и да ги каня на среща.
Аз нали пазарувам от няколко хипермаркета и съм виждал хубави момичета (младички). Но ще пробвам, да видя какво ще стане.
Жалко за приятеля на Миро, този високия фитнес маняк, че не е успял да се облажи и да се възползва от физическата си красота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Какво чудно има, май повечето предпочитат филмовите герои
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Признавам, че си от малкото жени, които биха посочили Мастер Йода, като идел за мъж.
От друга страна, не намирам нищо екстравагантно в това, да си падаш по дребни, зелени, космати дребосъци на преклонна възраст
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Признавам, че си от малкото жени, които биха посочили Мастер Йода, като идел за мъж.
От друга страна, не намирам нищо екстравагантно в това, да си падаш по дребни, зелени, космати дребосъци на преклонна възраст
Да речем, че по-скоро съобразявах примера с аудиторията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Изгубено пиле той е. Да се помогне трябва.
Външното е функция на вътрешното. Това е най-важно да се знае.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Обаче не разбирам как може да не харесаш някой, който е реализиран, културен, интелигентен, има пари и е хубав, а да харесваш някой нафукан оръфляк???
но млади, симпатични и неглупави продавачки, сервитьорки, консултантки има често наоколо, които биха харесали този Някой.
Притеснява те дали ще е добра майка и домакиня, и няма да си върти очите за друг ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Май прокарания сегашен и евентуален бъдещ модел е, съжителстване, без брак, години наред, може и деца да се раждат.
Именно поради липсата на стойностни жени и мъже, чувството за свобода, променени разбирания, несигурната финансова среда.
Лоша работа за Семейството като цяло, а то е градивната единица на народите.
Коментар
-
Евго, Евго, ... може да е висок и да е гола вода в леглото. Не е до ръст, не е до физика, казаха ти го. До самочувствие и излъчване е. Вътрешната сила на човека не зависи от ръста. Спомни си мастър Йода.
Именно поради липсата на стойностни жени и мъже, чувството за свобода, променени разбирания, несигурната финансова среда.
Лоша работа за Семейството като цяло, а то е градивната единица на народите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Лично мен ме дразни самочувствието на човек, когато е без покритие, и при жените, и при мъжете.
После. Може просто да не си нейн тип. Минаваш на следващата без драми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЕ добър в леглото ли? На твоя опит се довериме ще!
Външното е функция на вътрешното. Това е най-важно да се знае.
Коментар
-
Евго, Евго, ... може да е висок и да е гола вода в леглото. Не е до ръст, не е до физика, казаха ти го. До самочувствие и излъчване е. Вътрешната сила на човека не зависи от ръста. Спомни си мастър Йода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеСпомни си мастър Йода.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Според мен, двуметровите мъже с хубава физика ги бие хормона и си намират жени, дори да е за по една нощ.
Американските филми от типа "Секса и града" много объркаха главите на българките. Това е една измислица и те никога няма да живеят в този свят от филма!
И съм забелязал, че дори по-скормни жени и не много умни (без особени постижения) правят номера и не пускат лесно.
Много добре знаят за какво сме излезли на среща, колко дълго сме чатили преди това, но се правят на утрепани. Има и свестни, но те обикновено са семейни жени.
Поздрави.
- 1 like
Коментар
Коментар