Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Дали ще се промени и дали можеш да и помогнеш..Зависи дали е толкова умна за да те разбере, дали подозира за проблемите си , или си казва аз съм си такава, което е отказ пред себе си да се променя..Опитите за помощ обиновемно завършат неуспешно, защото са смятани за агресия от човека, който има нужда от помощ..опитай много внимателно и при първа съпротива спри..ЕДВА ЛИ ЩЕ ТЕ РАЗБЕРЕ, ЩОМ ДАЖЕ НЕ РАЗБИРА КРАСОТАТА И ЧАРА СИ..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение........
Колкото до Тойотката - залагам на щангички на лостовата система. Ако е съешител - ще хърка на първа/задна, синхронизатор можеш да го хванеш с мамене - малко газ и двойно амбриране. Едва ли ще е повече от 100лв ремонта. Вече и гаражните майсторчета взимат по петдесетуна за час "работа". Ако някой ти предложи отваряне на кутията - направо продавай колата. Читавите части са бесни пари, а втора ръка е като да се изкъпеш и да си обуеш старите гащи.
И от тая мъка съм се оттървал още миналия век, а американците - още 50-те години . Не че и там ремонтите не са х3 на ръчките, ама се понася.
Ще ми се /АЗ/ вече да приключа с /ПОД/темата за Тойотката...
Проблемът в момента е никакъв. Ако тръгнем от щанги и шарнири, може да стигнем и до синхронизатори...
За отваряне на скоростната кутия - малко са хората, които са тясно специализирани в тоя възел и те, самите си работят само в тая посока, която - сама по себе си - е "вселена", затова на общите "майстори" не им се занимава и те сменят целият възел /кутията/. По-често не се занимават с диагностика и ремонт на предавателната кутия, защото - за същото време биха "смъкнали" повече пари от по-бързи и "вървежни", по-често проявяващи се ремонти.
......................................
Ако трябва точно да тълкуваме думите на дамата /без да се "натискаме" непременно да ѝ направим лична визита..., в което няма лошо за повече от участниците тук..., а и може би това е крайната цел на дамата... .../, мога да кажа /конкретно!/ следното:
Щом НЯКОЯ от предавките включва трудно /в случая, по думите на дамата - ДВЕ са предавките!/, тогава, конкретно тръгваме от: скоростния лост /разхлабване, изкривяване, деформация/, после отиваме на: закрепването на вилките за превключване на предавките /разхлабване или деформация/, докато сме още тук, ако не са някои от горните проблеми, трябва да се провери, дали не е задрала сферата на лоста за превключване.
Защо казвам, "докато сме тук"? Натам, отиваме към проблемите с скор. кутия, за която горе писах, че майсторите - така и така... За да съм коректен до край в обясненията, ще приключа с проблемите и тук, защото това са все проблеми от основанията, които описва дамата... Значи, ще вкараме още малко неща в обясненията: може да е увеличена осовата хлабина на предавките в кутията /само онова, което не работи - не се износва и не се променя неговата геометрия! - важно е нещата да остават в ДОПУСТИМИТЕ граници!/..., още, отново поради износването при експлоатацията: може да са се образували "мустаци" /които не подлежат на епилация, моля да бъда правилно разбран от дамите! /..., тия "мустаци" са по вътрешната повърхност на зъбите на синхронизаторите ИЛИ на зъбните колела на зъбните предавки в кутията /за които вече споменах няколко пъти/...
......................................
Както казах: вече съм изчерпан /изцеден до край/ и ми се ще да не се занимавам повече с ПОДтемата..., а и - между нас казано - триковете на дамите са неизчерпаеми...
Все пак, уверявам околните, че аз винаги, по условие - безрезервно вярвам на думите на ВСЯКА дама!
Такива неща ми идват на ум /на първо четене/...
Last edited by безимeн; 19.05.2020, 10:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Добро попадение /както винаги - неумолим в преценките..., но дамите не си падат по директния изказ..., ако може нещо по-така, с разбиране и уважение.../
Не, много си груб и диалогът с теб не се получава!
Здрави да сте !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
За един мъж няма по неприятно нещо от жена дето не може да мълчи и постоянно бълва змии и гущери..
Добро попадение /както винаги - неумолим в преценките..., но дамите не си падат по директния изказ..., ако може нещо по-така, с разбиране и уважение.../
Не, много си груб и диалогът с теб не се получава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То им идва акълът,ама вече като са разведени с дете или деца,трудно ще намерят свестен мъж.Първо малко са мъжете,които ще се навият да гледат чуждо дете/ако и тук да се развиват теории,че било много прогресивно/,второ жената винаги поставя децата на първо място и ако са на мъжът той го приема това,ама ако са чужди надали толкова добре ще го приеме,трето винаги ще има дистанция между мъжът и децата на жените/като му направи забележка и онова ще каже-ти си ми никакъв,та ще ми правиш забележка/,четвърто ще има дистанция между родителите на мъжа и жена с деца от друг мъж.
Така че осъзнаването май идва доста късно.Познавам доста разведени жени с деца,ама малко са тези,които са омъжени повторно.Сами си гледат децата,ама това се отразява негативно на децата.
За секс не им е проблем да си намерят мъже,ама не и за сериозна връзка.
Мхммм! Доста прагматично мнение.
Лавината на живота е многолика... , но си е лавина: сдъвква те и те изплюва /нещо обърках сравненията... .../
Примирени, можем да кажем и другият лаф: никой от тия, които се страхуват от мечки - не ходи в гората...
Къде отидох и аз: нищо не ми се разбира... ))
/в зодиите тая сутрин обобщиха, че е добре за повечето зодии да си останат в къщи.../
Коментар
-
За един мъж няма по неприятно нещо от жена дето не може да мълчи и постоянно бълва змии и гущери..
Но явно няма да ми се получи диалог. Пък и не е нужно и не си длъжен .
Хубав ден !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Правилно си ме разбрал ! Точно това исках да кажа ! Уродливостта , обикновено не е обвивката ,а същността и е безкрайна , като вселената и глупостта /и/! По -лесно е като е неосъзната . Но тя винаги я е осъзнавала /познатата ми/ и живее с нея . Може би , ако и подам ръка и насока , ще се промени ? Дали е възможно ? Не го вярвам . А ти ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Има и продължение.След 8 години се срещаме с децата на един пясъчник.Тя разведена ,с едно дете,мъжа и я бил даже изгонил на улицата,уж щяхме да си ближем раните,според нея,но аз вече си ги ближех с други,та изллязохме няколко вечери,бяха сладки приказки,но си призна че всичко дето и бях говорил като ми беше гадже е било вярно,щото тогава беше тръгнала с голямата кошница,и аз се усетих и я оставих,предложих и да се разделим.Та така с жените.Идва им акъла на всички,амани като тази във форума като наближат 40,те се осеферват,после който дойде е добре дошъл и се радват,на бонбонче,усмивка,всичко,какво да ги правиш,сладки милфчета стават.
Така че осъзнаването май идва доста късно.Познавам доста разведени жени с деца,ама малко са тези,които са омъжени повторно.Сами си гледат децата,ама това се отразява негативно на децата.
За секс не им е проблем да си намерят мъже,ама не и за сериозна връзка.Last edited by mirodes; 19.05.2020, 08:58.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Устата при жената може направо да убие първото впечатление от визията....Никаква красота не помага при празна глава и голяма уста
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобра нощ ! Четох ви .
Провокирахте едни спомени и лични размисли за коментираните ситуации . Може да опитам и аз да ги споделя . Не знам какво искат жените . Всяка отделно . И мъжете не знам . Може би е свързано с личен опит и нужди . Предполагам всички хора и мъже и жени искат да обичат и да бъдат обичани . Друг е въпросът , кой как разбира любовта .
Някой /не помня кой, съжалявам не ми се връща да търся /писал , че красивите жени имали по-малко комплекси . Не е вярно ! Те са адски неуверени и мнителни
Имам позната . Не ми е близка но ежедневно се срещаме . Никога не се е държала както може би се очаква от красавица . Може дори да не осъзнава , но отстрани е очеизваждащо , че хората я смятат за такава /изразявам се така , защото това е субективно / Но пък според много от околните и е така . Харесват я .
Та , въпросната срещнала интересен мъж . Обясняваше каква химия , каква буря от емоции .... и съсипала всичко , заради неувереността и мнителността си .
Ма не и стига това , ами и нещо и хлопа . Даже няколко неща .
Все в някакви филми живее , а уж не е глупава . А каква голяма уста има ..
На мен ми е интересна , но не мисля , че е щастлива , макар някои да и викат усмивка . Просто е инвалид
Готина нощ !
https://m.youtube.com/watch?v=o5qXCzknxn8
- 3 Харесвания
Коментар
-
Добра нощ ! Четох ви .
Провокирахте едни спомени и лични размисли за коментираните ситуации . Може да опитам и аз да ги споделя . Не знам какво искат жените . Всяка отделно . И мъжете не знам . Може би е свързано с личен опит и нужди . Предполагам всички хора и мъже и жени искат да обичат и да бъдат обичани . Друг е въпросът , кой как разбира любовта .
Някой /не помня кой, съжалявам не ми се връща да търся /писал , че красивите жени имали по-малко комплекси . Не е вярно ! Те са адски неуверени и мнителни
Имам позната . Не ми е близка но ежедневно се срещаме . Никога не се е държала както може би се очаква от красавица . Може дори да не осъзнава , но отстрани е очеизваждащо , че хората я смятат за такава /изразявам се така , защото това е субективно / Но пък според много от околните и е така . Харесват я .
Та , въпросната срещнала интересен мъж . Обясняваше каква химия , каква буря от емоции .... и съсипала всичко , заради неувереността и мнителността си .
Ма не и стига това , ами и нещо и хлопа . Даже няколко неща .
Все в някакви филми живее , а уж не е глупава . А каква голяма уста има ..
На мен ми е интересна , но не мисля , че е щастлива , макар някои да и викат усмивка . Просто е инвалид
Готина нощ !
https://m.youtube.com/watch?v=o5qXCzknxn8
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеТрудно ще стане с колони, уважаеми, но виж, ако ми подариш този скромен дек НАКАМИЧИ 1000 ZXL аз ще те поканя на вечеря и ти ще излезеш с мен и ще ти е невъзможно да ми откажеш
Колкото до Тойотката - залагам на щангички на лостовата система. Ако е съешител - ще хърка на първа/задна, синхронизатор можеш да го хванеш с мамене - малко газ и двойно амбриране. Едва ли ще е повече от 100лв ремонта. Вече и гаражните майсторчета взимат по петдесетуна за час "работа". Ако някой ти предложи отваряне на кутията - направо продавай колата. Читавите части са бесни пари, а втора ръка е като да се изкъпеш и да си обуеш старите гащи.
И от тая мъка съм се оттървал още миналия век, а американците - още 50-те години . Не че и там ремонтите не са х3 на ръчките, ама се понася.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеБезимeн, наистина съм впечатлен!
Искрено се надявам и Криси да го оцени.
Твоят принос за издигане нивото на форума - също е сериозен!
Иначе: прочетох, че била разстроена и не искала да пише в темата... Това беше точно след моят пост, в който - като видях, че бленуваният от нея дек струваЛ 30 000 лв., направих по-рационалното предложение - да ѝ купят една боксониерка...
Е, мога ли да поема упреците на колегите, които я убеждават, че са най-най-..., след като утре ми кажат, че съм виновен за нейното прогонване? Не бих издържал на подобни /основателни/ упреци, насочени към мен...
Мислих, мислих - и ето: направих един жест от името на участниците в темата, за да я върнем още утре... и отново да почнат поканите и предложенията на желаещите...
Освен това: утре може тя да се врече - да ѝ отидат майсторите от форума, за да погледнат колата. Това е нова подкрепа /имат схемата/..., така се правят нещата! А и тя е направила чудна рибена супа... Трябва да се планират нещата...
Бях виновен. Вината ми е изкупена с пот на челото. Ще спя спокоен.
- 1 like
Коментар
Коментар